Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rangkaian Debitum (DEB) Dapat Disenaraikan di Kucoin! Premiere Dunia!


· 14 Mac 2018 · 2:00 petang <! – Petikan

KuCoin sangat bangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. Debitum Network (DEB) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk DEB / BTC, DEB / ETH. Sila ambil perhatian mengenai jadual berikut: 1. Deposit DEB: 18:00 13 Mac 2018 (UTC + 8) 2. Perdagangan DEB: 22:00 13 Mac 2018 (UTC + 8) 3. DEB withdraw: 22:00 Pengenalan Debitum adalah rangkaian pembiayaan perniagaan tanpa sempadan yang bertujuan untuk merevolusikan alternatif

End Excerpt ->

KuCoin sangat bangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang akan datang ke platform dagangan kami. Debitum Network (DEB) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk DEB / BTC, DEB / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

1. DEB deposit : 18:00 13 Mac 2018 (UTC + 8)
2. Dagangan DEB: 22:00 13 Mac, 2018 (UTC + 8)
3. Debitum adalah rangkaian pembiayaan perniagaan kecil tanpa sempadan yang bertujuan untuk merevolusikan industri kewangan alternatif untuk membolehkan lebih kecil dan sederhana (DEB) perniagaan untuk mendapatkan pinjaman dalam situasi yang mungkin telah sukar, memakan waktu lama, atau mungkin tidak mungkin.

Melalui pelaksanaan blok penghalang Ethereum bersama-sama dengan kontrak bijak dan aplikasi luar rangkaian, Debitum akan merombak industri kewangan alternatif untuk lebih baik Memudahkan perniagaan yang lebih kecil ketika memperoleh pinjaman.

Menurut tinjauan oleh Bank Dunia, walaupun UKM lebih dari 2 / 3rds UKM tidak memiliki akses ke kredit. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pembiayaan alternatif menerusi pemberian pinjaman kepada rakan sebaya, crowdfunding, pinjaman kira-kira, perdagangan invois (pinjaman yang disokong oleh penghutang akaun) dan pembiayaan VAT, telah membantu pembiayaan untuk PKS, namun tiada penyelesaian tunggal merangkumi semua bidang

Hasilnya, jurang kredit global masih berada pada $ 2 trilion, disumbangkan oleh Pertubuhan Bank Dunia dan IFC.

ICO Harga: 1 DEB = 0.0003 ETH

Debitum Network (DEB) Laman Web Rasmi: https://debitum.network/
Whitepaper Rangkaian Debitum (DEB): klik di sini

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai model perniagaan 7 x 24 jam tanpa masa tutup pasaran. Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem ketat penapisan mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.

KuCoin Team


Gambar ihsan KuCoin

artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments