Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rangkaian Sosial yang Percaya dalam Kebebasan Pilihan


· 17 Februari 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Dunia digital harus menjadi pilihan besar. Mengenai pilihan yang kita ada untuk interaksi sosial kita, pesanan peribadi kita, dan kesediaan kita untuk terus berhubung secara dalam talian. Pengguna ditawarkan pilihan, tentu saja, apabila memilih rangkaian sosial pilihan mereka. Tetapi menggaru permukaan dan jelas bahawa kuasa yang semakin berkembang dari platform sedemikian tertumpu di tangan beberapa syarikat. Lebih buruk masih kekurangan pilihan dalam pengalaman yang ditawarkan

Akhir Petikan ->

Dunia digital harus menjadi pilihan besar. Mengenai pilihan yang kita ada untuk interaksi sosial kita, pesanan peribadi kita, dan kesediaan kita untuk terus berhubung secara dalam talian. Pengguna ditawarkan pilihan, tentu saja, apabila memilih rangkaian sosial pilihan mereka. Tetapi menggaru permukaan dan jelas bahawa kekuatan yang semakin berkembang dari platform sedemikian dipusatkan di tangan beberapa syarikat .


Lebih buruk lagi adalah kekurangan pilihan dalam pengalaman yang ditawarkan kepada orang ramai. Dari kisah-kisah yang mereka dapat lihat, kandungan mereka sendiri dapat dikongsi, dan jumlah pengiklanan yang mereka terima 24/7.

Pengguna hari ini dilihat sebagai tidak lebih daripada aliran data

Kebanyakan rangkaian sosial terpesona dengan data peribadi kami. Facebook sahaja mengumpul 98 titik data yang berbeza mengenai penggunanya . Ini dilakukan untuk membantu sasaran iklan dan menjana keuntungan yang besar. Pada masa yang sama nilai sebenar mana-mana rangkaian – pengguna yang menghasilkan dan mengedarkan kandungan yang memacu lalu lintas – jarang sekali jika diberi ganjaran untuk aktiviti mereka.

Tetapi orang mula bangun untuk eksploitasi nilai ini, dan tindak balas terhadap Facebook telah pun bermula . Millennials, khususnya, tidak selesa dengan serangan ini terhadap privasi mereka, yang membantu menjelaskan mengapa Facebook sahaja telah menyaksikan penurunan 21% pengguna berkongsi maklumat peribadi .

Daripada mengeksploitasi data untuk keuntungan, Howdoo adalah mewujudkan platform yang membolehkan pengguna mengawal semua aspek jejak digital mereka – baik masa lalu dan sekarang. Ini cara baru untuk berfikir tentang web sosial: di mana kuasa didesentralisasi, dan di mana pengguna mempunyai keupayaan untuk membentuk dan menguruskan pengalaman keseluruhan mereka. Ia mengenai menawarkan alternatif berdasarkan nilai-nilai perkongsian, sumbangan, dan keadilan – di mana pengguna diubah dari jumlah yang hanya data mereka ke dalam individu yang diberi kuasa yang diberi insentif untuk berkongsi output mereka, perhatian mereka, dan kuasa pemprosesan mereka

Bagaimana Adakah Ia Bekerja?

Howdoo adalah rangkaian sosial pertama yang terpusat sepenuhnya, mesej dan platform media sosial dengan semua ciri yang anda harapkan dapat dicari, tetapi di mana pengguna mengekalkan kawalan ke atas jejak digital mereka dan tidak perlu melihat satu iklan kecuali mereka mahu. Ia juga mengenai pilihan dan menyatukan pengiklan, usahawan dan komuniti dalam talian di sekitar tiga ciri teras yang direka untuk faedah semua:

Sambung

Mana-mana ahli Howdoo akan mempunyai keupayaan untuk menubuhkan komuniti mereka sendiri dan memutuskan peraturan untuk privasi, kandungan, piawaian tingkah laku, dan segala yang diperlukan untuk berjalan lancar. Komuniti akan menyederhanakan diri, tanpa memerlukan apa-apa dasar pengguna 'satu-ukuran-semua-semua' yang dikenakan dari atas.

Pay

Howdoo akaun pengguna akan memasukkan dompet cryptocurrency dari permulaan, pemindahan wang yang cekap antara pengguna di mana sahaja di dunia. Individu dan perniagaan akan dapat menubuhkan kedai di Howdoo dan menerima pembayaran tanpa kerumitan dari pengguna dengan semua ketelusan dan kejelasan yang ditawarkan oleh blok Ethereum.

Earn

Pengiklan ingin menargetkan pengguna yang akan terlibat dengan produk mereka , dan pengguna ingin merasakan mereka mempunyai pilihan dalam jenis iklan yang mereka lihat. Howdoo mengetuk kedua-dua keperluan tersebut dengan memberikan pengguna peluang untuk mendapatkan pembayaran dengan berinteraksi dengan iklan, memberi kuasa kepada pengguna untuk mengawal data mereka dan berurusan dengan pengiklan berdasarkan istilah mereka sendiri.

Secara keseluruhan, Howdoo memberi insentif kepada pengguna untuk menyumbang kepada setiap peringkat dari operasi rangkaian, berkongsi kandungan, membeli dan menjual produk, bahkan mengendalikan nod yang menyimpan rangkaian berjalan sebagai ganti ganjaran. Ia juga memberi insentif kepada pengiklan dan pencipta kandungan untuk mencipta bahan yang relevan dan berkesan untuk penonton yang aktif bersedia untuk mendengar. Dan semua ini membiarkan pengguna mengekalkan pemilikan data mereka, dan untuk mengambil nilai daripadanya bila dan jika mereka mahu. Ia merupakan model baru untuk rangkaian sosial, dan satu yang menghargai sumbangan dan penyertaan individu terhadap mana-mana ' algoritma terpusat berbahaya '. Sesungguhnya, kami yakin tentang hakikat bahawa ini adalah apa yang dikehendaki pengguna, dan permintaan, dari semua rangkaian sosial pada masa akan datang.

Sertai kami dalam membina web sosial baru, perjalanan yang bermula hari ini, dengan lebih menarik ciri-ciri yang akan datang – bermula dengan pelancaran Alpha kami pada pada 20 ke Februari . Langgan surat berita kami dan saluran telegram hari ini.


Imej ihsan Howdoo

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments