Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rapper 50 Cent Bukanlah Jutawan Bitcoin Selepas Semua


· 27 Februari 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Anda mungkin dapat mencari rapper 50 Cent di kelab dengan botol penuh bub ', dan dia mungkin mempunyai apa yang anda perlukan – selagi apa yang anda perlukan bukan Bitcoin. Peminat-peminat yang mengecewakan kedua-dua rap dan mata wang digital di mana-mana, ternyata Curtis James Jackson III – yang biasa dikenali dengan pegangan rapnya 50 Cent – bukan jutawan Bitcoin selepas semua. Atau demikian dia mendakwa. Seperti yang dilaporkan pada asalnya

End Excerpt ->

Anda mungkin dapat mencari rapper 50 Cent di kelab dengan botol penuh bub ', dan dia mungkin mempunyai apa yang anda perlukan – selagi apa yang anda perlukan bukanlah Bitcoin.


Peminat yang mengecewakan mata wang rap dan digital di mana-mana, ternyata Curtis James Jackson III – yang biasa dikenali dengan pemegang rapnya 50 Cent – tidak jutawan Bitcoin selepas semua. Atau ia mendakwa.

 50 Cent

Seperti yang pada asalnya dilaporkan oleh TMZ, 50 Cent adalah salah satu rappers pertama yang menerima mata wang digital dominan daripada mereka yang ingin membeli 2014 "Ambition Animal "Album. Pada masa itu, Bitcoin adalah kira-kira $ 664 setiap satu – dan sumber TMZ memberitahu outlet bahawa Jackson telah meraih hampir 700 bitcoin dalam jualan. Ia juga dimaklumkan bahawa cryptocurrency tetap tidak tersentuh dalam akaun 50 Cent selama bertahun-tahun, dengan mengatakan bahawa rapper telah bijak membenarkan Bitcoin untuk matang ke atas $ 8.5 juta.

50 Cent kemudiannya tetapi mengesahkan laporan di sekarang – Post Instagram di mana beliau berkongsi laporan itu dan menambah kapsyen:

Tidak teruk untuk kanak-kanak dari South Side, saya sangat bangga dengan saya.

Sekarang, bagaimanapun, 50 Cent berjalan

Pada hari Jumaat, sebagai dilaporkan oleh CNBC, rapper – di bawah penalti dokumen palsu – memfailkan dokumen mengenai 2015 Bab 11 kebankrapan kes, menjelaskan bahawa dia "tidak mempunyai milik, sama ada akaun bitcoin atau bitcoin." Dia juga menerangkan:

Ketika saya pertama kali menyadari laporan akhbar mengenai perkara ini, saya membuat catatan media sosial yang menyatakan bahawa 'Saya lupa saya buat itu 'kerana saya sebenarnya lupa bahawa saya w sebagai salah satu artis rakaman pertama untuk menerima bitcoin untuk urus niaga dalam talian.

 Bitcoin

Jackson juga mendakwa dia hanya menunggang gelombang beberapa perhatian media positif:

Saya tidak menyangkal secara terbuka laporan bahawa saya mengadakan bitcoin kerana liputan akhbar itu menguntungkan dan menyarankan saya telah membuat jutaan dolar akibat keputusan bisnis saya yang baik untuk menerima pembayaran bitcoin

Jadi Apa yang Terjadi pada Bitcoin Itu?

Jika 50 Cent telah membolehkan pelanggan untuk membeli albumnya dengan Bitcoin, sesetengah individu yang diwajibkan – jadi apa yang berlaku kepada Bitcoin itu?

Menurut pemfailan, pemproses pembayaran pihak ketiga Central Saraf menggunakan BitPay – sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam pemprosesan pembayaran Bitcoin – untuk menukar mata wang digital ke dalam fiat sebelum G-Unit Records pernah memegangnya.

Menurut Leon Bayer, seorang peguam kebangkrutan di Bayer Wishman & Leotta, keputusan ini untuk tidak mengetepikan Bitcoin boleh membuatnya daripada masalah undang-undang. Bayer memberitahu CNBC's Make It :

Selama ia melaporkan pendapatannya dengan tepat dari penjualan album, tidak peduli apakah ia dibayar dalam peso, euro, drachma atau bitcoin.

boleh membantu menjaga Jackson keluar dari air panas, tetapi ia pasti membahayakannya.

Jika anda berada di kedudukan 50 Cent pada 2014, adakah anda akan segera menukar pendapatan Bitcoin anda ke fiat? Adakah anda kecewa untuk mengetahui bahawa Jackson bukanlah jutawan Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist dan Shutterstock ..

) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments