Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Realiti ARGO, AR-Platform Baru untuk Pelanggan Jenama Sekarang di Fasa Pra ICO yang Akan Terus Melalui 10 April 2018.


· 26 Mac 2018 · 11:00 am <! – Petikan

ARGO adalah ruang permainan, ruang iklan dan maklumat yang berasaskan AR, Generasi Z digital sepenuhnya dan "pendatang digital" generasi lain. Kami mewujudkan saluran interaksi baru antara kedua-dua jenama dan pelanggan yang mempunyai corak tingkah laku "digital" tertentu. Mengapa Penting? AR sangat mengagumkan dalam permainan, tetapi bagaimana pula dengan kehidupan sebenar? Itulah tugas yang kita selesaikan: menggabungkan AR dan barang, jenama, dan keuntungan sebenar. Potensi kewangan yang diperkembangkan

Akhir Petikan ->

ARGO adalah ruang permainan, ruang iklan dan maklumat yang berasaskan AR, yang difokuskan pada Generasi Z yang benar-benar digital dan "pendatang digital" daripada generasi lain. Kami mewujudkan saluran interaksi antara kedua-dua jenama dan pelanggan yang mempunyai corak tingkah laku yang khusus, "digital".


Kenapa Pentingnya?

AR mengagumkan dalam permainan, tetapi bagaimana pula dengan kehidupan sebenar? Itulah satu tugas yang kita selesaikan: menggabungkan AR dan barang, jenama, dan keuntungan sebenar.

Potensi kewangan pasaran realiti bertambah besar adalah jurang antara US $ 11.4 bn. kepada AS $ 215 juta. akan dijejaki hanya dalam tempoh 4 tahun. Selain itu, kejayaan kewangan alat AR akan banyak disebabkan oleh pasaran pengiklanan yang semakin berkembang seperti biasa. Oleh itu, menjadi semakin jelas bahawa realiti ditambah, telefon pintar, cara komunikasi dan hiburan baru mengubah kehidupan orang dan persekitaran perniagaan. Untuk menangkap angin perubahan, adalah perlu bukan sahaja untuk memantau tetapi untuk mengambil bahagian secara aktif dalam perubahan ini.

Bagaimana Ia Berfungsi: Kami Telah Diuji Di MVP

Pengguna berinteraksi dengan ruang AR melalui aplikasi telefon pintar ARGO . Ekosistem ARGO menggabungkan objek AR berjenama, senario asli pencarian dan permainan (peta laluan, POS dan Mata Penebusan Hadiah), dan fungsi komunikasi AR.

Pada Julai 2017 kami melancarkan aplikasi Go2me sebagai MVP kami. Ia adalah satu siri pencarian bergerak menggunakan realiti bertambah. Bagi pilihan yang memenangi hadiah, pemain telah ditawarkan barangan dan kupon jenama terkenal, sebagai kempen promosi pusat membeli-belah yang besar di Minsk.

Senario Permohonan

 1. Pengguna membuka skrin dengan senarai hadiah. Apabila dia mengklik pada salah satu hadiah, mod kad dihidupkan
 2. Pada peta menceritakan peri – masing-masing menerima dongeng yang dibawa poin.
 3. Apabila pengguna mengumpulkan jumlah yang betul peri, pemasa untuk mengambil hadiah secara automatik pada [19659018] Model MVP Go2me menunjukkan – orang hari ini berminat dalam projek AR, kempen pengiklanan tindakan, dan hadiah percuma. Itulah sebabnya kami membangunkan idea itu, gagasan menjadikan realiti AR lebih dekat dengan jenama dan pelanggan.

  Anda juga boleh menguji aplikasi demo pada App Store dan App Store .

  Keuntungan untuk Pengguna

  Kami semua suka jualan dan hadiah (anda mungkin perasan pada Black Friday). Dan Gen-Z membelanjakan kira-kira 10 jam sehari menggunakan telefon pintar. Jadi, penyelesaian terbaik ialah menyatukan hiburan, interaksi sosial dan bonus sebenar dari jenama kegemaran anda.

  Keuntungan untuk Perniagaan

  Anda membuat saluran baru untuk komunikasi dengan penonton muda yang benar-benar buta kepada iklan tradisional.

  Mengenai Pasukan Kami

  Kami adalah AltWolf LLC, satu pasukan dari Minsk (Belarus) dengan pengalaman 10 tahun IT-experience . Kami telah mengusahakan projek ini sepanjang tahun. Kami mempunyai beberapa permainan dalam portfolio kami dan satu projek dengan lebih daripada 30,000,000 pemasangan.

  Di sini anda boleh membaca lebih lanjut mengenai pasukan kami. Realiti ARGO adalah projek Belarusia dan kami kebanyakannya dari Belarus, tetapi kami juga mempunyai penasihat dari Jepun, Inggeris, Kanada, Jerman, dan UAE

  ARGO Token Architecture

  Token ARGO adalah kunci unik untuk mengakses dan mengubah suai lapisan realiti bertambah. Menggunakan sejumlah token ARGO tertentu, pengguna boleh menyertai permainan AR, berjalan melalui pencarian AR khusus, teks tempat, gambar, video, pelekat dan objek 3D di AR.

  token ARGO boleh dibeli seperti berikut: [19659015] Mengikut ICO penyertaan, diikuti oleh penggunaan atau pengagihan semula oleh pelabur asal. Mana-mana tanda ARGO mempunyai penanda ARGO. Harga awal satu token ialah 0.000023 ETH;

 4. Dengan pengambilalihan dalam kuantiti terhad oleh pengguna baru mengikuti pendaftaran aplikasinya ARGO untuk merangsang aktiviti dalam talian. Apabila mendaftarkan akaun, pengguna menerima secara automatik max.10 token ARGO sebagai promosi. Untuk tujuan ini, sistem membuat rizab sebanyak 35% daripada jumlah terbitan. Bilangan tanda ARGO percuma berkurangan dengan pengembangan masyarakat;
 5. Dengan perdagangan di pasaran sekunder.

Token ARGO adalah kunci pengenal untuk realiti ARGO yang ditambah. Token tersebut berfungsi sebagai enjin bagi pengguna untuk beroperasi dalam sistem. Projek ARGO menggunakan kontrak blockchain dan pintar sebagai asas.

Butiran Pre-ICO

Jualan token awam bertujuan untuk meningkatkan 531 ETH dengan jualan 33.2 mn. Token. Pelaburan juga boleh dibuat dalam cryptocurrency utama Bitcoin, Ethereum, LiteCoin, dan lain-lain. Kami menggunakan Ethereum ERC 20 blockchain sebagai asas untuk isu token ARGO.


Imej ihsan ARGO

Kandungan artikel ini disediakan oleh dirujuk syarikat. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments