Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rebound Ethereum adalah "Menjadi Lelah" sebagai Penganalisis Mata Meningkat ke $ 520  • Ethereum telah meningkat lebih tinggi hari ini di samping Bitcoin dan seluruh pasaran crypto
  • Kekuatan yang dilihat pada akhir datang ketika Bitcoin meletakkan jarak yang serius antara tahap terendah baru-baru ini dan tahap harga semasa
  • Ini menunjukkan bahawa kenaikan harga berada dalam kawalan penuh dan sedang berusaha untuk membentuk pemulihan "berbentuk V" yang dapat memungkinkan kenaikan lebih jauh pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang
  • Di mana keseluruhan trend pasaran seterusnya akan banyak bergantung pada BTC, tetapi tindakan harga ETH mungkin mempengaruhi altcoin
  • Seorang peniaga mencatat bahawa rali Ethereum nampaknya "semakin letih," yang dapat menunjukkan bahawa ia akan mundur lebih rendah sebelum melihat apa-apa jenis pemulihan yang kuat

Bitcoin telah memimpin seluruh pasaran lebih tinggi sejak kebelakangan ini beberapa hari, dengan Ethereum bergerak menuju wilayah pertengahan $ 500. Ini mendekati pembetulan yang kuat yang menyebabkan seluruh pasaran menjunam.

Pemulihan dari paras terendah baru-baru ini telah menguntungkan kenaikan harga saham kerana ia menunjukkan bahawa pasaran masih terperangkap dalam kristal- pasaran bull yang jelas, dan kenaikan yang lebih jauh akan berlaku dalam masa terdekat.

Dalam tweet baru-baru ini, seorang peniaga menyatakan bahawa rally Ethereum baru-baru ini mungkin akan letih dan memerlukan penarikan semula ke arah $ 520 sebelum melambung lebih jauh.

Ethereum Sees Melambatkan Momentum sebagai Bulls Berjuang untuk Memecahkan Rintangan Utama

Pada masa penulisan, Ethereum diperdagangkan lebih dari 2% pada harga semasa $ 550. Di sinilah ia diperdagangkan selama beberapa hari dan minggu terakhir, dengan tekanan penjualan yang dilihat di sekitar kawasan harga agak ketara.

Di mana trend pasaran yang selebihnya pada hari, minggu, dan bulan ke depan akan banyak bergantung pada Bitcoin .

Walaupun ETH dapat membimbing pasaran altcoin, ia telah mengambil petunjuk dari cryptocurrency penanda aras.

Pada masa ini, kekuatan Bitcoin memihak kepada bulls, dan ada peluang bahawa mereka akan dapat menghapus semua kerugian pasaran baru-baru ini pada hari-hari dan minggu-minggu yang akan datang.

Tuntutan Pedagang Rally ETH semakin habis

Seorang peniaga tidak optimis bahawa Ethereum yang berterusan ini ] rali akan berlangsung terlalu lama.

Dia berpendapat bahawa ia akan melihat kemunduran ke arah $ 520 sebelum dapat mengembalikan momentumnya dan menguatkan rintangan melewati rintangan dalam wilayah pertengahan $ 500.

" Fikirkan ETH semakin letih sekarang, s jika saya dapat mengeluarkan $ 550-555, gembira dengan 10% pergerakan dari tempat dan 6% dari lev hari ini. Akan mencari reaksi sekitar $ 520 untuk petunjuk mengenai langkah kuat seterusnya. "

 Ethereum

 Gambar Dengan ihsan dari Cold Blooded Shiller. Sumber:  BTCUSD di TradingView . 

Reaksi Bitcoin yang berterusan terhadap penembusannya di atas $ 18,000 harus memberikan beberapa gambaran mengenai apakah Ethereum akan naik lebih tinggi atau tidak.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments