Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Restart Energy (MWAT) Dapat Disenaraikan di KuCoin


· 12 Februari 2018 · 12:30 pm <! – Kutipan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. Restart Energy (MWAT) kini tersedia untuk berdagang dalam pasangan berikut: MWAT / BTC dan MWAT / ETH. Mengenai Restart Energy (MWAT) Restart Energy adalah penyedia tenaga maju yang kini membina platform bekalan tenaga elektrik yang terdesentralisasi dan disalurkan di seluruh dunia yang merangkumi semua bentuk tenaga untuk memudahkan pembelian, penjualan dan pengedaran proses menjadi satu ekosistem lengkap [19659005] Read More

Akhir Petikan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. Restart Energy (MWAT) kini tersedia untuk berdagang dalam pasangan berikut: MWAT / BTC dan MWAT / ETH.


Mengenai Restart Energy (MWAT)

Restart Energy adalah penyedia tenaga maju yang kini sedang membangun di seluruh dunia platform bekalan tenaga elektrik yang disalurkan yang merangkumi semua bentuk tenaga untuk memudahkan pembelian, penjualan dan pengedaran proses menjadi satu ekosistem lengkap yang menjanjikan untuk mengurangkan yuran pembelian sehingga 30% sambil meningkatkan keuntungan pembekal bebas sebanyak 30% [PlatformperisianyangdikenalisebagaiRED-Pbertujuanuntukmerapatkanjurangantarapenyediatenagadanpenggunadandengandemikianiaakansecaraaktifmempromosikanmerekayangmenyediakanmembekalkandanmembelibentuktenagayangbolehdiperbaharui

Ekosistem Tenaga Semula Tenaga menyediakan perkhidmatan tenaga, gas, dan bahan api bersepadu kepada isi rumah, PKS, dan bahkan syarikat multinasional, dengan cara yang mencapai penjimatan yang lebih besar dan penyediaan semua bentuk tenaga yang digunakan. [196590] 10] Ketika pemerintah di seluruh dunia akhirnya mengakui bahwa permintaan berlebihan kami untuk tenaga dengan cepat menghilangkan planet sumber-sumber alam yang berharga, kesepakatan yang semua negara harus berinovasi untuk menghasilkan kuasa dalam cara yang lebih mesra alam dan ekonomi adalah jelas dan harus bertindak pantas.

Akhir matlamat platform RED adalah untuk mewujudkan dunia di mana tenaga yang mampu bertahan, boleh dibina dan dimakan oleh siapa saja, di mana sahaja. Dalam industri yang bernilai lebih dari US $ 2 trilion setahun, angka yang terus berkembang setiap tahun, projek-projek yang bercita-cita ini meramalkan fungsi, daya penggerak di sebalik sistem, akan memimpin Reset Energy menjadi pembekal tenaga global terbesar, dengan seterusnya – Model perniagaan generasi yang sesuai dengan era digital.

Restart Energy, sebuah syarikat yang dibangunkan oleh Armand Doru Domuta pada tahun 2015, bertanggungjawab untuk pembangunan francais runcit pertama dan satu-satunya di Eropah dan telah telah menduduki peringkat pertama sebagai pembekal bebas dalam pasaran gas isi rumah yang telah diselaraskan dan nombor dua dalam pasaran rumah tenaga yang diselaraskan di Romania. Dengan menggunakan rangkaian yang sedia ada, syarikat itu adalah yang pertama menerima Bitcoin sebagai pembayaran dan telah membuktikan keberkesanan projek barunya.

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai 7 x 24 jam perniagaan perniagaan model tanpa waktu dekat pasaran.Sila memberi perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem penapisan yang ketat mengenai semua perjanjian token, Tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments