Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Revian Dapat Disenaraikan di OKEx, Salah satu Pertukaran Kriptocurrency terbesar di dunia


· 12 Februari 2018 · 10:30 am <! – Petikan

Moscow, Persekutuan Rusia, 10 Februari 2018 – baru sahaja disenaraikan di salah satu bursa saham cryptocurrency terbesar di dunia OKEx. Kami telah bekerjasama rapat dengan pasukan OKEx dalam beberapa minggu yang lalu untuk akhirnya menjadikannya berlaku. Untuk Revain, OKEx akan mewakili pertukaran terbesar oleh mana-mana metrik termasuk jumlah dagangan dan saiz khalayak. Seperti di mana-mana sahaja, anda boleh mencari simbol Revain pada pertukaran OKEx sebagai

Akhir Petikan ->

Moscow, Persekutuan Rusia, 10 Februari 2018 – Revain gembira untuk mengumumkan bahawa ia hanya mendapat disenaraikan salah satu daripada pertukaran mata wang cryptocurrency terbesar di dunia OKEx.


Kami telah bekerjasama rapat dengan pasukan OKEx dalam beberapa minggu yang lalu untuk akhirnya menjadikannya berlaku. Untuk Revain OKEx akan mewakili pertukaran terbesar oleh mana-mana metrik termasuk jumlah dagangan dan saiz khalayak. Seperti di mana-mana sahaja, anda boleh mencari simbol Revain pada pertukaran OKEx kerana R. Trading telah pun bermula.

About Revain

Revain bertujuan merevolusikan ulasan dalam talian dengan menggunakan teknologi blockchain. Platformnya direka untuk mengumpul ulasan pengguna yang sah pada projek dan startup yang telah menyempurnakan kerangka crowdfunding / ICO mereka. Platform ini menghidupkan perkhidmatan yang akhirnya membolehkan perniagaan menerima maklum balas terperinci dan tulen tentang projek mereka, sementara pengguna akan mendapat akses kepada pengalaman orang lain dengan ICO dan berkongsi pandangan mereka sendiri juga. Platform ini akan mengumpulkan maklumat tentang dinamik token dan tonggak utama dalam pembangunan permulaan.

Revain versi 0.4 dikeluarkan pada platform pada Januari 2018 dengan sasaran untuk melepaskan penuh 1.0 seawal Q2 2018. Menggunakan teknologi blockchain, Revain mencipta satu model ekonomi yang memberi ganjaran kepada pengguna untuk membuat ulasan secara jujur ​​dalam talian melalui RVN tokennya. RVN kekal sebagai token dalaman yang mantap berkat mekanisme penukaran bukan linear berdasarkan R, token yang boleh diperdagangkan dan tersedia di luar platform. Seluruh sistem kekal telus, tidak dapat dipisahkan dan tidak berubah kerana kebergantungannya pada platform Ethereum.

Mengenai OKEx

OKEx adalah salah satu platform dagangan aset yang paling popular di seluruh dunia. Pasukan inti OKEx terdiri daripada orang dari syarikat yang diiktiraf dunia seperti Alibaba, Tencent dan Huawei. OKEx percaya bahawa prinsip teras Bitcoin, blok block, lejar teragih, dan kontrak pintar boleh membentuk semula cara orang mempercayai antara satu sama lain. Transformasi ini akan menghapuskan halangan kepada urus niaga, meningkatkan kecekapan urus niaga di seluruh masyarakat, dan akhirnya mempunyai kesan yang ketara terhadap ekonomi global.


Imej ihsan Revain

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments