Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Revolusi Crypto di Dunia Belanja. Eligma Memulakan Token Presale


· 21 Mac 2018 · 11:00 am <! – Petikan

20 Mac 2018 – Eligma, perdagangan kognitif berasaskan AI platform, akan merevolusikan domain membeli-belah dengan memperkenalkan penggunaan kriptografi ke arus perdana pengguna. Bergantung pada teknologi blockchain dan kecerdasan buatan, ia mewujudkan automatisasi pengalaman membeli-belah dan membolehkan pengguna menggunakan kriptografi yang berbeza di kedai dalam talian dan luar talian. Untuk terus inovasi, projek-projek itu bertujuan untuk meningkatkan sumbangan melalui penjualan token. Pengikut baru dan pengikut awal akan menjadi

Akhir Petikan ->

20 Mac 2018 – Eligma, sebuah platform perniagaan kognitif yang berasaskan AI dan didorong oleh blockade, akan merevolusikan domain membeli-belah memperkenalkan penggunaan kriptografi ke arus perdana pengguna. Bergantung pada teknologi blockchain dan kecerdasan buatan, ia mewujudkan automatisasi pengalaman membeli-belah dan membolehkan pengguna menggunakan kriptografi yang berbeza di kedai dalam talian dan luar talian. Untuk terus inovasi, projek-projek itu bertujuan untuk meningkatkan sumbangan melalui penjualan token. Pengamat baru dan pengikut terdahulu akan dapat menyumbang melalui penjualan tokennya, bermula pada 20 Mac. Crowdsale, yang bertujuan mencapai jumlah 24 juta A.S. dolar, bermula pada 17 April.


Cryptocurrencies, Sebahagian dari Pembelian Harian

Eligma adalah platform untuk mencari, membeli, menjejak dan menjual semula barangan secara online. Dengan penemuan, tiang inventori dan kesetiaan yang bergantung pada kecerdasan buatan dan teknologi blockchain, ia menjanjikan untuk mengubah perdagangan seperti yang kita tahu. Projek ini menyatukan pasukan antarabangsa pakar teknologi dan penasihat yang bertujuan untuk membawa pengalaman membeli-belah semasa ke tahap yang baru dan membolehkan orang ramai membeli-belah dengan kriptografi dalam cara yang cepat dan mudah. ​​

Eligma akan mengumpulkan sumbangan untuk pelancaran platformnya melalui crowdsale token umum, yang bermula pada 17 April. Walau bagaimanapun, penyokong projek awal telah dapat menyumbang dalam presale, di mana Eligma sedang menaikkan 22.900 ETH .

Dejan Roljic, pengasas dan CEO Eligma, berkata:

Eligma adalah sinergi yang kuat minda kreatif dan teknologi terkini. Atas sebab ini, pasukan Eligma dan penasihat terkenal kami teruja untuk melancarkan penjualan kami. Ia hanya dengan bantuan penyokong dan penyumbang kami yang dapat diubah oleh perdagangan Eligma.

Blockchain Memasuki Teknologi Mainstream

Elokma teknologi blockchain akan memastikan inventori yang selamat dan telus yang dibeli barang, penjualan terdesentralisasi di blok block dan penggunaan tanda patuh ERC-20 – ELI. Minggu lalu menyaksikan pengenalan Bitcoin City yang berjaya, projek perintis Eligma dengan kerjasama perniagaan dan pusat membeli-belah terkenal BTC City Ljubljana, yang bertujuan untuk menunjukkan kesederhanaan penggunaan cryptocurrency dalam praktik membeli-belah. Sumbangan dikumpulkan untuk mendapatkan penemuan produk yang didorong oleh AI yang beroperasi di Slovenia sehingga akhir tahun 2018, dengan pencapaian lanjut untuk berkembang ke pasaran UK pada tahun 2019, mencipta senarai automatik barangan terpakai pengguna pada tahun 2020 dan membolehkan global akaun belian bersatu pada tahun 2021.

Kesaksian kepada fakta bahawa pasukan Eligma berada di jalan yang betul adalah minat yang dihasilkan di seluruh dunia. Persembahan oleh CEO dan pengasas Eligma Dejan Roljic di Sidang Kemuncak Inovasi dan Pelaburan Blockchain di Dubai ditemui dengan minat dan semangat yang besar. Dalam tempoh dua minggu akan datang, platform Eligma juga akan dibentangkan pada acara serupa di Hong Kong Berlin Zurich Paris dan Kazan .

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai platform berasaskan blok block A-driven yang akan mengubah pengalaman membeli-belah dalam talian dan luar talian, lawati www.eligma.io 19659010] Hubungi

Untuk maklumat lanjut mengenai Eligma dan proses pembangunannya, sila hubungi Sara Draskovic di [email protected].


Imej ihsan dari Eligma

Kandungan artikel ini disediakan oleh dirujuk syarikat. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments