Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ripple Co-Founder: Pemusatkan Syarikat 'Harus Berkenaan untuk Rakyat'


· 24 Mac 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Menurut pengasas bersama Ripple, Jeb McCaleb, teknologi cryptocurrency dan teknologi blockchain rangkaian berpusat jika mereka berharap untuk berjaya dalam jangka panjang. Dia juga berpendapat pelabur harus bimbang dengan sifat berpusat Ripple. Desentralisasi adalah pengasas utama Ripple dan pencipta Stellar Jeb McCaleb menganggap cryptocurrency memerlukan rangkaian desentralisasi yang sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam jika ia untuk bertahan dalam ujian masa. Beliau memberitahu CNBC Money Fast: The

End Excerpt ->

Menurut pengasas bersama Ripple, Jeb McCaleb, kedua-dua teknologi cryptocurrency dan blockchain memerlukan rangkaian yang terdesentralisasi jika mereka berharap dapat berjaya dalam jangka masa yang panjang.


Decentralization is Key

Ripple co-founder dan pencipta Stellar Jeb McCaleb menganggap cryptocurrency memerlukan rangkaian desentralisasi yang sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam jika ia untuk bertahan dalam ujian masa

Dia memberitahu Fast Money CNBC :

Visi sebenar adalah bahawa anda mempunyai rangkaian, seperti internet, sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian. entiti yang boleh memutuskan bahawa ia akan mula mengecas.

Ini adalah perkara utama yang dapat menjadikan perkara-perkara ini berjaya.

Tanpa jaringan pembayaran yang terdesentralisasi yang sesiapa boleh mengambil bahagian, McCaleb berkata kita dibiarkan dengan "sistem yang tidak lebih baik daripada SWIFT atau PayPal. "

 rangkaian

McCaleb juga mencipta Mt [MtGox pertukaran bitcoin tetapi menjualnya pada tahun 2011.

Perasmian Ripple Yang Harus Diperhatikan Kerisauan

Kata-kata McCaleb boleh ditafsirkan, sebahagiannya, sebagai tembakan di Ripple – cryptocurrency terbesar ketiga oleh permodalan pasaran

McCaleb mengasaskan Ripple, tetapi perbezaan fundamental dalam falsafah menyebabkan beliau pergi sendiri dengan menubuhkan Stellar pada tahun 2014. Kata McCaleb dari XRP:

Ia sangat sukar untuk menjalankan nod di luar … Ripple Labs. [The Ripple team is] menjalankan majoriti nod, yang sepatutnya berkaitan dengan orang.

 Stellar

Dalam minda McCaleb, teknologi cryptocurrency dan blockchain harus dimodelkan selepas internet. Kata pengasas Ripple :

Apa yang kita cuba bina di Stellar ialah protokol peringkat internet. Itulah penting yang dilakukan oleh entiti bukan keuntungan. Sekiranya anda membayangkan sebuah internet yang dicipta oleh syarikat untung, ia akan menjadi sebuah dunia yang sangat berbeza.

Seperti internet, Stellar bertujuan untuk diakses secara terbuka kepada semua orang. Kata Ketua Pegawai Teknologinya:

Salah satu perkara yang kita lakukan di Stellar adalah mengedarkan duit syiling yang mendasar.

 Ripple vs Stellar - Yang Koin Akan Menang?

mendakwa bahawa Ripple bekerja dengan "teknologi terdesentralisasi," cryptocurrency mengawal majoriti nodnya sendiri. Selain itu, Ketua Pegawai Eksekutif Brad Garlinghouse sering membuat pernyataan pro-pemusat sementara syarikat itu terus memasuki tawaran utama dengan institusi kewangan tradisional di seluruh dunia.

Adakah anda bersetuju bahawa cryptocurrency and blockchain teknologi memerlukan rangkaian berpusat yang serupa dengan internet? Adakah anda berfikir bahawa pemusatan Ripple adalah menjadi perhatian? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, AdobeStock, arkib Bitcoinist, dan Pxhere.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments