Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ripple dan Western Union Testing XRP Transfers


· 15 Februari 2018 · 1:00 pagi <! – Petikan

Ripple yang berpangkalan di San Francisco tidak mempunyai yang terbaik bermula 2018. Its cryptocurrency, XRP, telah mengalami penurunan sejak minggu pertama Januari dan telah kehilangan hampir 70% daripada nilainya. Walau bagaimanapun, perkara mungkin akan beralih kepada syarikat itu kerana Western Union kini menguji teknologi pemindahannya. Senarai bank dan institusi kewangan yang menggunakan dan menguji produk Ripple berkembang pada minggu ini.

Akhir Petikan ->

Ripple yang berpangkalan di San Francisco tidak mempunyai yang terbaik bermula pada 2018 Cryptocurrency, XRP, telah mengalami penurunan sejak minggu pertama Januari dan telah kehilangan hampir 70% daripada nilainya. Walau bagaimanapun, perkara-perkara yang boleh berubah untuk syarikat itu kerana Western Union kini menguji teknologi pemindahannya.


Senarai bank dan institusi kewangan yang menggunakan dan menguji produk Ripple berkembang pada minggu ini. Fortune telah melaporkan bahawa pembayaran global raksasa Western Union boleh ditambah ke senarai itu minggu ini. CFO Raj Agrawal memberitahu media bahawa usaha dalam 'tahap ujian' dan tidak ada apa pun dalam proses yang akan menjadi 'membuka kunci besar'.

 Ripple

Memperluas Perkongsian

rangsangan besar untuk syarikat blockchain yang telah melihat harga kejatuhan cryptocurrency dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Pada hari Selasa, CEO Hikmet Ersek memberitahu para penganalisis bahawa Western Union sedang bereksperimen dengan Ripple dan XRP untuk menyelesaikan urus niaga dan untuk pengoptimuman modal. Langkah itu dilakukan sebulan selepas urusan Ripple dengan syarikat Moneygram yang saingan, yang juga menguji pemindahan XRP.

Ripple telah membuat lebih banyak kemajuan dengan rakan daripada apa-apa cryptocurrency lain. Hanya pada minggu lalu, ia menandatangani perjanjian dengan pertukaran gergasi pertukaran mata wang UAE, dan ia juga telah membuat bergerak ke pasaran membeli-belah dalam talian China . Lengan Asia syarikat, SBI Ripple Asia, telah membuat banyak kemajuan dengan bank Jepun dan Korea Selatan dalam mengadopsi penyelesaian blockchain untuk pemindahan wang.

 Kesatuan Barat

Ripple Menyediakan Produk

Ripple mempunyai dua produk utama: xCurrent, yang mana lebih 100 institusi kewangan sedang digunakan, dan xRapid yang berdasarkan XRP. Inilah yang kini sedang diuji oleh Western Union. Jurucakap Ripple memberitahu Yahoo Finance :

Kami telah menguji produk yang berbeza dengan Western Union untuk seketika. Kami teruja dengan kerja kami ke arah pelaksanaan perintis xRapid, yang menggunakan XRP dalam aliran pembayaran.

Western Union CTO Sheri Rhodes memberitahu media:

Kami terus meneroka kemungkinan aplikasi blockchain untuk perniagaan kami, dan kami sedang menguji beberapa ujian penyelesaian dengan Ripple untuk koridor tertentu. Untuk blockchain secara amnya, kami melihat bidang seperti pemprosesan transaksi dan penyelesaian, pengoptimuman modal kerja, teknologi pengawalseliaan dan identiti digital.

XRP meningkat 10% dalam tempoh 24 jam yang lalu tetapi masih belum dimatikan berita dan kini berdagang di sekitar tanda $ 1.15. Hampir 50% daripada perdagangan global adalah di Korea Selatan memenangi pertukaran utama di negara ini. Kapasiti pasaran ialah $ 45 bilion, dan ia merupakan cryptocurrency paling banyak ketiga.

Adakah XRP akan menembak bulan pada berita ini? Kongsi pendapat anda di dalam komen di bawah.


Gambar ihsan Flicker / @ David Weekly Shutterstock, dan arkib Bitcoinist.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments