Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ripple Menyumbangkan $ 29 Juta XRP ke Sekolah Awam AS


· 28 Mac 2018 · 4:15 pagi <! – Petikan

Ripple, sistem penyelesaian kasar masa nyata, pertukaran mata wang, telah mengumumkan sumbangan $ 29 juta untuk menyokong sekolah-sekolah awam di Amerika Syarikat. Membantu Pengajar Mengilhami Ripple Generasi Seterusnya, rumah kepada cryptocurrency terbesar ketiga dengan permodalan pasaran dan diasaskan oleh salah satu individu terkaya di dunia, dengan murah hati menyumbangkan $ 29 juta untuk menyokong sekolah-sekolah awam di Amerika Syarikat. "Setiap Rippler, dari pasukan eksekutif ke terbaru kami

Akhir Kutipan ->

Ripple, sistem penyelesaian kasar kasar masa nyata, pertukaran mata wang dan rangkaian pengiriman wang, telah mengumumkan $ 29 juta derma menyokong sekolah-sekolah awam di Amerika Syarikat.


Membantu Pengajar Menginspirasi Generasi Seterusnya

Ripple, rumah kepada cryptocurrency terbesar ketiga oleh permodalan pasaran dan diasaskan oleh salah satu individu terkaya di dunia, dengan murah hati menyumbangkan $ 29 juta untuk menyokong sekolah-sekolah awam di Amerika Syarikat.

"Setiap Rippler, dari pasukan eksekutif ke pekerja terbaru kami, memulakan kerjaya mereka di satu tempat – kelas," tulis syarikat itu di ]semalam. "Ia berada dalam suasana yang penting bahawa impian kanak-kanak dipalsukan dan warisan bermula."

 Ripple XRP

Derma itu datang dalam bentuk XRP, pembayaran global masa dari mana-mana sahaja di dunia, dan dibuat kepada DonorsChoose.org – sebuah organisasi bukan berasaskan 501 yang berpusat di AS yang membolehkan individu menderma secara langsung ke projek kelas sekolah awam. Tuntutan Ripple:

Sumbangan kami memenuhi setiap permintaan yang disenaraikan di laman web bukan keuntungan semalam. Kini, hampir 30,000 guru sekolah awam di setiap negeri dan kira-kira satu juta pelajar menerima buku, bekalan sekolah, teknologi, perjalanan lapangan, dan sumber-sumber lain yang penting untuk belajar melalui DonorsChoose.org.

Syarikat juga mencatatkan pemilihan DonorsChoose. org sebagai platform sumbangan pilihannya berpunca daripada hakikat bahawa "prinsip inklusif dan aksesibiliti yang sama untuk laman web" cermin Ripple memberi tumpuan untuk mempromosikan "lebih banyak kemasukan dan aksesibiliti dalam ekonomi global."

Pertanyaan Pemasangan Mengenai Pelaburan

Dalam bidang cryptocurrency, bagaimanapun, perkara-perkara tidak kelihatan begitu hebat untuk XRP.

Pengasas bersama riak Jeb McCaleb baru-baru ini mendakwa bahawa fakta pasukan Ripple yang bertanggungjawab terhadap majoriti nod harus mengenai orang

Jeb McCaleb.

Nilai XRP sebagai pelaburan jangka panjang juga telah dipersoalkan oleh Weiss Ratings, yang menyatakan bahawa ketinggian Altcoin dalam membuat perjanjian dengan bank-bank utama dan institusi kewangan jauh dari ideal. Ia juga mendakwa bahawa, sejak Ripple bukan syarikat awam, pemilik XRP tidak berhak mendapat keuntungan potensi syarikat.

Namun yang paling merisaukan adalah pemusat mata wang maya. Editor Notis Weiss yang dinamakan Juan M. Villaverde:

Ripple akan berlaku selepas perniagaan institusi kewangan tradisional yang tertanam dalam dunia yang dikawal oleh kerajaan dan institusi supranasional […] Bagaimanakah ini semua berkaitan Ripple? Nah, ia akan menjadi tugas yang agak remeh untuk kerajaan menutup XRP.

Apa pendapat anda tentang sumbangan Ripple $ 29 juta ke sekolah-sekolah awam di Amerika Syarikat? Adakah anda fikir XRP adalah pelaburan yang baik? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist dan Flickr / @ Lead Beyond .

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments