Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ripple Signs Massive Deal with UAE Exchange


· 11 Februari 2018 · 1:45 pm <! – Kutipan

Walaupun keraguan baru-baru ini, Ripple telah menerima rangsangan besar-besaran dengan menandatangani perjanjian besar dengan pertukaran mata wang utama UAE Exchange. Bukti yang ada di Ripple Perkongsian telah mendapat kritikan sejak kebelakangan ini, dengan penjualan besar-besaran XRP diikuti oleh skeptisisme terhadap bilangan institusi kewangan yang berminat untuk menggunakan cryptocurrency peringkat ketiga di tempat pertama. Walau bagaimanapun, Ripple telah melepaskan diri pada pembenci dengan menjemput rakan lain yang penting.

Akhir Petikan ->

Walaupun keraguan baru-baru ini, Ripple telah menerima rangsangan besar-besaran dengan menandatangani perjanjian besar pertukaran mata wang asing utama UAE Exchange.


Bukti Adakah dalam Perkongsian

Ripple telah mendapat kritikan sejak kebelakangan ini, dengan menjual XRP secara besar-besaran diikuti oleh skeptisisme mengenai bilangan institusi kewangan yang berminat untuk menggunakan kedudukan kriptosit ketiga di tempat pertama. Walau bagaimanapun, Ripple telah melepaskan tembakan pada para pembenci dengan mengungguli rakan kongsi penting lain .

Menurut Business Insider Ripple telah menandatangani perjanjian dengan pertukaran mata wang utama UAE Exchange, yang berminat dalam menggunakan teknologi blockchain untuk memberi kuasa pembayaran mereka.

UAE kini bersedia untuk menyertai rangkaian RippleNet, yang menggunakan teknologi blockchain untuk menghantar pembayaran antarabangsa masa nyata pada kelajuan yang tidak pernah berlaku sebelumnya. Kata Promoth Manghat, Ketua Pegawai Eksekutif Pertukaran UAE:

Menggabungkan teknologi blockchain Ripple ke dalam sistem pembayaran kami akan membawa pelanggan pengalaman pembayaran yang dipertingkatkan. Penerapan awal teknologi permainan ini membolehkan kami menawarkan perkhidmatan yang kompetitif, kerana ia akan memberi kesan kepada kelajuan dan kos urus niaga merentas sempadan.

Manghat telah lama menjadi penyokong serius teknologi blockchain, yang telah telah dibuat lebih jelas dengan bekerjasama dengan Ripple. Pada suatu temu bual Oktober dengan Perniagaan Arab beliau menjelaskan:

Secara peribadi, saya adalah seorang juara besar Blockchain dan meramalkan potensi yang mengganggu bukan sekadar dalam industri perkhidmatan kewangan melainkan gamut industri. Pada dasarnya apa yang Blockchain lakukan adalah mewujudkan ketelusan dan kepercayaan dan dengan itu mengurangkan kos urus niaga … Di hadapannya, pengguna biasa tidak boleh tahu tentang blockchain, tetapi secara tidak langsung ia akan menuai faedah-faedah kecekapan yang dihasilkannya dalam industri dalam kehidupan sehariannya.

 Ripple Partners dengan UAE Exchange

Dilip Rao, ketua inovasi infrastruktur global di Ripple, juga gembira untuk mempunyai UAE Exchange di papan, menyatakan:

Menambah pemimpin pasaran seperti UAE Exchange kepada RippleNet akan membawa pembayaran segera, tertentu, dan kos rendah kepada berjuta-juta pelanggan runcit di UAE yang menghantar wang ke luar negara.

Perkongsian baru ini jelas merupakan kemenangan besar bagi Ripple, yang bertujuan untuk menghindari keraguan ditambah pula dengan pasaran bear tahun baru

Walau bagaimanapun, masih tidak jelas sama ada atau tidak UAE Exchange secara teknikal akan menggunakan cryptocurrency XRP dalam prosesnya.

Adakah anda mengira perkongsian ini sebagai kemenangan utama untuk Ripple? Adakah anda menjangka lebih banyak institusi kewangan menggunakan teknologi blockchain pada masa akan datang? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari UAE Exchange, AdobeStock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments