Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ripple (XRP) Telah Tiba-tiba Menjalankan 20% – Tetapi Mengapa Sekarang?


Akhir Petikan ->

Pada masa akhbar, jumlah permodalan pasaran gabungan gabungan cryptocurrency terletak tepat di atas $ 470 bilion, sebagai syiling di seluruh lembaga telah mula pulih dari pembetulan besar-besaran yang berlaku pada bulan Januari dan Februari. Walau bagaimanapun, dalam tempoh 24 jam yang lalu, tidak ada cryptocurrency di Top 50 yang telah mengatasi Ripple (XRP) – tetapi apa yang memandu harga harga?


Ripple Runs

Dalam 24 jam terakhir, harga Ripple (XRP) telah tiba-tiba melonjak dari rendah $ 0.90 hingga $ 1.08 – mewakili peningkatan 20% dalam setiap penilaian syiling.

Ini, tentu saja, adalah berita gembira kepada pemegang Ripple, yang kebanyakannya telah menunggu beberapa tindakan harga positif sejak XRP teratas pada $ 3.83 pada 4 Januari, sebelum jatuh turun hingga $ 0.58.

 Ripple

Tetapi Mengapa Sekarang?

Peningkatan harga tajam ripple tidak sepatutnya

RippleNet yang menyediakan pemesejan masa nyata, penjelasan, dan penyelesaian transaksi kewangan, telah menarik perhatian terbesar Brazil bank sektor swasta dan bank terbesar Amerika Latin oleh mar kapitalisasi, Itaú Unibanco, sebagai tambahan kepada IndusInd, sebuah bank sektor swasta terkemuka di India, dan penyedia kiriman wang utama Singapura, InstaReM.

Pada pertengahan bulan Februari, bank pusat Arab Saudi menandatangani perjanjian dengan Ripple , yang akan membantu bank-bank di kerajaan kaya minyak menyelesaikan pembayaran rentas sempadan serta-merta menggunakan perisian blockchain. Pada masa yang sama, gergasi pembayaran global Western Union memulakan usaha menguji teknologi Ripple xRapid, "yang menggunakan XRP dalam aliran pembayaran."

 Ripple

menandatangani perjanjian dengan pertukaran mata wang utama UAE Exchange yang berminat menggunakan teknologi blockchain untuk membiayai pembayaran mereka. Said Promoth Manghat, Ketua Pegawai Eksekutif UAE Exchange:

Menggabungkan teknologi blockchain Ripple ke dalam sistem pembayaran kami akan membawa pelanggan pengalaman pembayaran yang dipertingkatkan. Penerapan awal teknologi permainan ini membolehkan kami menawarkan perkhidmatan yang kompetitif, kerana ia akan memberi kesan kepada kelajuan dan kos transaksi rentas sempadan.

Selain itu, Banco Santander juga mengumumkan pada awal bulan Februari bahawa pembayaran mudah alih antarabangsa yang sama menggunakan teknologi lega Ripple telah siap untuk pelancaran Q1.

Dengan pengumuman yang panjang dan sihat, seseorang tidak boleh membantu tetapi bertanya-tanya mengapa harga itu diputuskan untuk mengepam sekarang.

Kenapa anda berfikir Ripple (XRP) telah dipam dalam 24 jam terakhir? Beritahu kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari AdobeStock, arkib Bitcoinist.

, ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments