Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Risiko menyalakan pasaran di tengah-tengah kripto selloff


· 1 Februari 2018 · 1:01 am <! – Kutipan

Selepas apa yang hanya boleh digambarkan sebagai hari yang busuk dalam perkara tanah crypto sedikit semasa sesi dagangan Asia pagi ini. Bitcoin masih melanda sekitar kawasan $ 10-11k dan kebanyakan altcoin lain telah membuat beberapa keuntungan kecil pada kerugian semalam. Walau bagaimanapun, risiko telah melonjak sejumlah besar, sekitar 60% dalam masa beberapa minit. Menurut laporan, Lisk telah disenaraikan di BitFlyer pertukaran utama Jepun. Ini disebabkan

Akhir Petikan ->

Selepas apa yang hanya boleh digambarkan sebagai hari yang busuk dalam perkara-perkara tanah yang kritikal telah meningkat sedikit pada sesi dagangan Asia pagi ini. Bitcoin masih melanda sekitar kawasan $ 10-11k dan kebanyakan altcoin lain telah membuat beberapa keuntungan kecil pada kerugian semalam. Walau bagaimanapun, risiko telah mencecah sejumlah besar, sekitar 60% dalam hitungan minit.


Menurut laporan Lisk telah disenaraikan di BitFlyer pertukaran utama Jepun. Ini menyebabkan kenaikan harga secara langsung pada masa pengumuman pada suapan Twitter syarikat. Ia hanya merangsang bahawa token yang diperlukan sebagai hari Rabu adalah salah satu daripada hari-hari berdarah di pasaran selama beberapa bulan.

Lambat dan Steady

LSK telah berdagang di sekitar $ 22 mark untuk minggu lalu. Ia adalah salah satu daripada beberapa altcoin yang menunjukkan daya tahan yang besar terhadap perubahan pasaran yang besar. Harga roket pada pukul 05.30 UTC menurut Coinmarketcap di mana ia melonjak menjadi $ 35 dalam masa setengah jam. Sejak itu pasaran telah diperbetulkan dan Lisk telah kembali ke sekitar $ 26 di mana ia kini berdagang. LSK telah membuat keuntungan mantap sekitar 35% sepanjang bulan lalu.

Risiko sedikit berbeza daripada mata wang kriptografi biasa. Ia berfungsi sebagai platform bagi pemaju untuk menggunakan aplikasi blockchain mereka sendiri menggunakan Javascript.

 Carta risiko

Masa Depan yang Cerah

Penambahan Lisk kepada BifFlyer adalah masalah besar, kerana bursa itu dianggap Coinbase Jepun. Ia kini menyenaraikan Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum dan crypto Jepun Monacoin. Menambah Risiko ke salah satu pasaran perdagangan crypto terbesar tidak akan dinafikan akan meningkatkan nilainya.

Lisk juga merupakan salah satu kriptografi yang termasuk dalam aplikasi perdagangan Robinhood yang akan dilancarkan tahun ini, yang akan memberikan mata wang digital lebih banyak pendedahan. Syarikat itu adalah penjenamaan semula Lisk untuk memberikannya sebagai wajah baru. Satu peristiwa besar di Berlin pada 20 Februari dijadualkan untuk pelancaran jenama baru dan beberapa pengumuman dijangka supaya LSK dapat dirangsang lebih jauh lagi.

Lisk kini mempunyai kapasiti pasaran $ 3 bilion, ia adalah 16 th dalam carta cap pasaran pada masa penulisan. Kebanyakan perdagangan di LSK dibuat di Binance, diikuti oleh pertukaran Korea Selatan Upbit dan Bittrex. Lisk adalah satu-satunya altcoin di 20 teratas untuk menunjukkan peningkatan dua angka dalam tempoh 24 jam yang lalu.

[Disclosure: the author of this article is a holder of Lisk (LSK)]

Adakah Risiko mencapai $ 50 tahun ini? Tambah idea anda di bawah.


Gambar ihsan dari CoinMarketCap

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments