Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Robinhood App Go Live dengan Trading Cryptocurrency


· 22 Februari 2018 · 10:30 pm <! – Petikan

Aplikasi perdagangan pasaran saham popular yang mengumumkan perdagangan cryptocurrency akan berada di sini dalam beberapa minggu yang akan datang, hari itu akhirnya di sini untuk 1 juta orang yang telah mendaftar untuk beta. Memperbaiki Proses Membeli Dalam Robinhood sangat popular dengan remaja dan orang dewasa muda kerana ia menawarkan cara yang sepenuhnya bebas untuk melabur dalam pasaran saham. Ini boleh menjadi sangat menarik untuk golongan muda kerana mereka tidak perlu berurusan

End Excerpt ->

Aplikasi dagangan pasaran saham popular yang mengumumkan perdagangan cryptocurrency akan berada di sini dalam beberapa minggu yang akan datang, dan hari ini akhirnya di sini untuk 1 juta orang yang telah mendaftar untuk beta.


Memperkemaskan Proses Membeli Dalam

Robinhood sangat popular dengan remaja dan orang dewasa muda kerana ia menawarkan bayaran sepenuhnya- cara percuma untuk melabur dalam pasaran saham. Ini boleh menjadi sangat menarik untuk golongan muda kerana mereka tidak perlu berhadapan dengan komplikasi yang datang dengan melabur dengan broker saham tradisional dan membolehkan mereka melabur dalam apa-apa jumlah. Ia juga boleh memberi orang-orang yang mungkin tidak mempunyai banyak pendapatan boleh guna cara untuk melabur dan membina masa depan yang lebih baik untuk diri mereka sendiri.

Robinhood mengumumkan bulan lalu bahawa mereka akan membolehkan membeli dan menjual Bitcoin dan Ethereum, dan sebagai tambahan menambah data pasaran penuh untuk lebih daripada sedozen cryptocurrency. Ini memberikan pendedahan yang besar kepada seluruh dunia pelaburan, dan dengan pengaktifan perdagangan, kami berharap dapat melihat lebih banyak penggunaan oleh orang ramai. Hari ini, mereka akhirnya membolehkan ciri dagangan dalam aplikasinya dan membenarkan pengguna dalam negara pilih untuk berdagang di aplikasi.

Membuat Pertukaran Sedikit Penggunaan

Pada masa ini, terdapat beberapa pilihan untuk orang yang benar-benar baru untuk Bitcoin dan berdagang untuk membeli beberapa. Banyak pertukaran tidak menggunakan pasangan dolar, memilih pasangan Tether atau BTC untuk menghindari kebimbangan peraturan. Boleh dikatakan pertukaran yang pendatang baru menggunakan yang paling adalah Coinbase, yang bertujuan untuk menawarkan titik termudah dan kaedah klik untuk membeli Bitcoin dengan fiat. Coinbase telah terbakar dalam beberapa minggu kebelakangan ini untuk pelbagai masalah dengan akaun bank pengguna, yang kemudiannya menjadi isu akhir Visa.

 Membuat Pertukaran Tepat untuk Penggunaan

Robinhood adalah salah satu cara paling mudah untuk orang ramai untuk melabur terima kasih kepada proses cepat dan antara muka pengguna yang intuitif. Dengan dagangan crypto-currency didayakan pada aplikasinya, ia akan menyediakan beberapa persaingan dalam pasaran crypto yang semakin berkembang. Pada masa ini, ciri dagangan Robinhood hanya terdapat di lima negeri, tetapi pasukan itu telah menyatakan niat mereka untuk mengembangkan pasaran mereka sebanyak mungkin. Banyak persaingan datang ke industri pertukaran Bitcoin AS, dengan Coinbase mengaktifkan Segwit awal minggu ini, bitFlyer memperoleh BitLicense dari NY State, dan sekarang Robinhood menawarkan perdagangan cryptocurrency.

Adakah anda merancang untuk menggunakan Robinhood untuk berdagang? Apa pendapat anda tentang pertukaran kripto popular semasa? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Images Courtesy of Robinhood, AdobeStock

) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments