Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Robotina untuk Menggunakan Teknologi Blockchain untuk Memodenkan Cara Kami Berinteraksi dengan Tenaga


· 3 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Dengan masalah penggunaan tenaga kritikal yang kini melanda dunia, Robotina berusaha memikirkan semula cara kita berinteraksi dengan rangkaian kuasa tradisional. Dengan menggunakan banyak teknologi moden untuk mengoptimumkan penggunaan tenaga, individu akan dapat bukan sahaja menjimatkan kos tetapi membantu menyelamatkan planet ini juga. Masalah Kuasa Berkembang Dengan tahap penggunaan tenaga antarabangsa berkembang pada kadar eksponen dan pelbagai sumber yang boleh diperbaharui memasuki bidang bermain, tenaga

End Excerpt ->

Dengan masalah penggunaan tenaga kritikal yang kini melanda dunia, Robotina berusaha untuk memikirkan semula cara kita berinteraksi dengan rangkaian kuasa tradisional. Dengan menggunakan banyak teknologi moden untuk mengoptimumkan penggunaan tenaga, individu akan dapat bukan sahaja menjimatkan kos tetapi membantu menyelamatkan planet ini juga.


Masalah Kuasa Berkembang

Dengan tahap penggunaan tenaga antarabangsa berkembang pada kadar eksponen dan pelbagai sumber yang boleh diperbaharui memasuki bidang bermain, pengurusan tenaga telah menjadi masalah besar untuk sistematik. Untuk menangani masalah yang semakin meningkat ini, peralihan paradigma dalam cara individu berinteraksi dengan grid kuasa dan pembekal berinteraksi dengan pengguna diperlukan.

Dengan pengalaman selama beberapa dekad di bawah tali pinggang mereka, Robotina sedang melangkah untuk menangani masalah ini di kedua-dua perniagaan dan tahap pengguna. Kunci kepada masalah ini adalah untuk merapatkan jurang antara penyedia tenaga dan pengguna, dengan berkesan mencipta usaha kolaborasi di mana penggunaan dan penyampaian tenaga adalah cekap dan efisien. Dengan penyelesaian yang diuji, teknologi moden, dan pendekatan tiga cabang yang unik, Robotina bersedia untuk mempunyai impak besar dalam bidang ini.

 Masalah Kuasa Berkembang

Dari Pembelian ke Kuasa

Robotina telah membangunkan satu sistem unik yang menggabungkan unsur-unsur terbaik dalam internet perkara (IoT), kecerdasan buatan (AI), dan teknologi blockchain untuk bukan sahaja memodenkan proses penggunaan tenaga tetapi membenarkan individu mengurangkan kos mereka, dan dengan berkesan meningkatkan keselamatan dan keselamatan mereka .

Robotina adalah unik kerana mereka juga pengeluar dengan pasukan penyelidikan dan pembangunan dalaman mereka sendiri. Langkah pertama dalam proses di peringkat pengguna melibatkan peranti IoT berasaskan tenaga proprietari Robotina.

Setelah menerima peranti Sistem Pengurusan Tenaga (EMS) Robotina yang unik, pengguna boleh mula mengurangkan penggunaannya dengan memantau dan mengoptimumkan keseluruhan kitaran penggunaannya. Peranti EMS mengumpul data yang kemudiannya digunakan untuk memberi manfaat kepada pengguna dengan mengoptimumkan corak penggunaan melalui pelaksanaan AI unik mereka. Selain itu, para pengguna memperoleh tanda asli dari platform melalui pembelian dan jualan data tenaga yang kemudiannya boleh digunakan untuk perkhidmatan tambahan yang disediakan oleh Robotina.

Token Robotina (ROX) akan menguasai platform dan mengendalikan semua utiliti dipaparkan dalam ekosistem. Pemegang Token akan dapat mengesahkan status mereka di platform, mengambil bahagian dalam pembelian tenaga kumpulan, menerima diskaun pada perkhidmatan yang disediakan oleh platform, dan menggunakan Robotina App Store. Sebanyak 70% daripada token ditawarkan kepada peserta jualan ramai, memastikan pengedaran demokratik dan jumlah peserta platform meningkat.

 Dari Pembelian ke Kuasa

Landskap Kompetitif, Tetapi Keuntungan yang Serius

Walaupun pesaing seperti sebagai Tenaga Tenaga dan Tenaga Kuasa yang kini beroperasi di ruang tenaga bertenaga blockchain, Robotina menawarkan kedua-dua teknologi yang lebih luas dan amalan sedia ada yang berpotensi untuk menubuhkan mereka sebagai projek utama untuk ditonton.

Walaupun WePower dan Power Ledger menawarkan berasaskan blokchain penyelesaian, Robotina mengangkat ante dengan menggunakan kedua peranti IOT mereka dan perkhidmatan AI untuk mengoptimumkan tahap penggunaan dan memantau tahap prestasi. Robotina juga memiliki paten pada teknologi mereka dan mempunyai rekod jejak perniagaan yang sedia ada juga. Selain daripada pembangunan perisian dan pembiayaan, pemandu utama Robotina adalah automasi yang ditujukan untuk mengurangkan keseluruhan proses pada hujung pengguna.

Walaupun ketiga-tiga menawarkan satu bentuk penyelesaian pasaran sedia ada, Robotina adalah satu-satunya projek yang menawarkan kedua-dua perkakasan dan perisian perkhidmatan, pertukaran data berasaskan komuniti, crowdfunding tenaga, dan pengesanan kesalahan.

Presentasi Robotina kini sedang berlaku dengan bonus 10%. Untuk maklumat lanjut mengenai Robotina, lawati laman web mereka dan lihat kertas putih mereka. Untuk mencapai pasukan secara langsung dengan sebarang pertanyaan, pastikan anda menyemak saluran [[Telegram]

Adakah anda fikir Robotina mempunyai apa yang diperlukan untuk merevolusikan cara kita berinteraksi dan membeli tenaga? Adakah anda fikir kedua-dua bentuk automasi dan pengesanan ini dapat membantu dengan cekap membersihkan planet ini? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Imej ihsan dari Robotina, Pixabay, AdobeStock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments