Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rolecoin – Platform berasaskan Blockchain untuk Kemahiran & Pembangunan Karir, Mengumumkan ICO


· 28 Februari 2018 · 5:00 pm <! – Petikan

RoleCoin, mata wang digital revolusioner dalam ruang edtech yang bertujuan untuk mempromosikan kemahiran dan kerjaya STEAM pembangunan global mengumumkan kerumunannya mulai 15 April 2018. RoleCoin akan menyemarakkan bukti kemajuan ekonomi dalam pendidikan melalui aplikasi STEAMRole yang menghubungkan pelajar dan profesional muda di seluruh dunia dengan bekerja Model Peranan Profesional. Crowneale RoleCoin awam akan dijalankan dalam 6 fasa dengan tujuan untuk mencapai CAP sebanyak 350,000,000 token. Syarikat

End Excerpt ->

RoleCoin sebuah mata wang digital revolusioner di ruang edtech yang bertujuan untuk mempromosikan kemahiran STEAM dan pembangunan kerjaya secara global mengumumkan kerumunannya mulai 15 April 2018. RoleCoin akan meningkatkan bukti perkembangan ekonomi dalam pendidikan melalui aplikasi STEAMRole yang menghubungkan para pelajar dan profesional muda di seluruh dunia dengan bekerja Model Peranan Profesional. Crowneale RoleCoin awam akan dijalankan dalam 6 fasa dengan tujuan untuk mencapai CAP sebanyak 350,000,000 token. Syarikat itu telah memulakan proses daftar putih untuk fasa pertama ICO di Rolecoin.io.


Apa yang Unik Mengenai RoleCoin?

Kami telah melihat beberapa ICO sebelum ini, tetapi RoleCoin adalah unik kerana syarikat itu mempunyai beberapa awal melancarkan rakan-rakan seperti HP dan tidak seperti tipikal "whitepaper ICO's" mempunyai aplikasi kerja di BETA swasta yang ditetapkan untuk dilancarkan tidak lama selepas ICO selesai. Peserta yang berminat juga boleh menyemak papan pemuka demo bahawa organisasi akan mempunyai akses kepada rolecoin.io

Cabaran

Walaupun berbilion-bilion dolar dilaburkan dan disumbangkan secara tahunan ke platform yang menawarkan kemudahan akademik, latihan, dan pembangunan kerjaya untuk membentuk ahli profesional yang berbakat untuk industri yang berbeza, masih terdapat kekurangan bakat yang besar untuk mengisi pekerjaan berasaskan STEAM / STEM. Pertimbangkan kes A.S. di mana lebih daripada 3 juta pekerjaan sedemikian kekal tidak terisi. Terdapat kekurangan kemahiran yang diperlukan dalam tenaga kerja, menurut RandStad (2016). Walaupun inisiatif berasaskan STEAM / STEM mendapat lebih daripada $ 100 bilion global dibelanjakan setiap tahun, kekurangan profesional STEAM adalah tanda masalah besar yang dihadapi banyak syarikat.

Penyelesaian yang Dicadangkan

STEAMRole, yang didorong oleh RoleCoin, menangani cabaran ini dengan cara unik dan revolusioner. STEAMRole adalah platform yang didorong oleh penyelesaian yang menghubungkan para profesional muda (Steamers) dengan model peranan inspirasi (STEAMRole Models) yang menyediakan jalan untuk kemahiran dan tingkah laku yang diperlukan untuk mencapai matlamat mereka. Bersama-sama, kumpulan-kumpulan yang berprestasi tinggi ini dan mereka yang berusaha meniru mereka, berfungsi sebagai saluran paip yang penting dan sentiasa berubah-ubah kepada syarikat-syarikat terkemuka yang mempunyai permintaan yang tinggi untuk mengakses bakat baru.

Melayani Ekosistem Multifaceted

Platform ini akan membolehkan sambungan telus semua komponen yang terlibat dalam ekosistem. Platform STEAMRole juga termasuk penyelesaian bagi masalah tradisional yang dihadapi oleh para pelabur Impak, yayasan filantropi dan organisasi bukan keuntungan yang menyediakan dana untuk meningkatkan STEM dan kumpulan bakat STEAM.

Papan pemuka yang berasaskan blok blok unik STEAMRole memastikan bahawa Syarikat dan Organisasi adalah sebahagian sistem yang sama sekali telus, di mana setiap pelaburan dapat dikesan dengan penuh keyakinan, menghapuskan apa yang meneka kedua atau bahaya moral yang datang dengan organisasi melaporkan sendiri kejayaan mereka. Sistem kurang kepercayaan yang baru ini akan mengurangkan subjektiviti dan mengoptimumkan kecekapan dalam menyambung aliran sumbangan untuk kegunaan terbaik mereka.

Dengan cara ini, ekosistem yang unik, tidak percaya, telus, berkelajuan tinggi, murah dan bermanfaat akan menjadi kewujudan untuk manfaat dari STEAMERs, Model Peranan, dan organisasi yang terlibat dalam proses.

Tentang RoleCoin

RoleCoin adalah mata wang digital yang membawa ketelusan ke atas perbelanjaan pendidikan STEM / STEAM $ 100 + bilion dengan menyediakan bukti kemajuan kerana ia berlaku pada STEAMRole, aplikasi mudah alih dan pembangunan kerjaya yang mempamerkan video inspirasi dan kemahiran jalan dari profesional yang berjaya dengan kerjaya dalam sains, teknologi, kejuruteraan, seni / reka bentuk dan matematik. Sekarang sesiapa sahaja boleh belajar, mendapatkan dan kembali. Kerana anda tidak boleh, apa yang anda tidak dapat lihat.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang platform dan mendapatkan daftar putih untuk crowdsale yang akan datang, sila lawati https://rolecoin.steamrole.org/
Pertanyaan Siaran [email protected]
Komuniti Telegram: https://t.me/joinchat/HEcRCRK-vr6mJUuVrRWbCw


Imej ihsan dari RoleCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments