Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rollercoaster Ride Terkini Bitcoin dan Arah Harganya untuk Mac 2018


· March 2, 2018 · 6:00 pm <! – Kutipan

Ia kurang daripada satu bulan yang lalu bahawa dunia cryptocurrency berada dalam keadaan panik dan Bitcoin telah menjunam dari bulan Disember yang tinggi hampir $ 20,000 hingga Februari rendah di bawah $ 6,000. Sekarang kurang dari satu bulan penuh kemudian Bitcoin telah melantun melebihi markah $ 11,000 pada hari Jumaat, 2 Mac, 2018. Iklim Cryptocurrency Menurut Coinmarketcap, pada 16 Disember 2017, BTC memuncak pada paras tertinggi $ 19,500 bergantung pada

Akhir Petikan ->

Ia kurang dari sebulan yang lalu bahawa dunia cryptocurrency berada dalam keadaan panik dan Bitcoin jatuh dari paras tertinggi pada bulan Disember hampir $ 20,000 ke tahap rendah pada bulan Februari di bawah $ 6,000. Sekarang kurang dari satu bulan penuh kemudian Bitcoin telah melantun melebihi markah $ 11.000 pada hari Jumaat, 2 Mac, 2018.


Iklim Cryptocurrency

Menurut Coinmarketcap pada 16 Disember 2017, BTC memuncak pada paras tertinggi $ 19,500 bergantung pada pertukaran yang dibeli di. Ini sangat berbeza dengan harga di bawah $ 6,000 yang disentuh secara ringkas pada 6 Februari 2018. Di sini dunia cryptocurrency tinggal hampir satu bulan kemudian pada tarikh dan Bitcoin didagangkan pada lebih dari $ 11,000. Jumlah dagangan berlaku terutamanya rendah terutamanya kerana mengikuti Tahun Baru Cina tetapi ini boleh dikaitkan dengan kebanyakan individu yang berdagang masuk dan keluar dari BTC menggunakan USDT. Dengan Bitcoin yang hampir 100% lebih tinggi daripada kurang dari sebulan yang lalu, ramai pelabur mempunyai dana mereka yang duduk di garisan tepi di USDT (Tether) yang menunggu satu lagi anak kecil untuk membeli lebih banyak BTC.

Rumor terus berputar mengenai Tether dan legitimasinya, dan ini tetap menjadi kebimbangan. Tether, yang sepatutnya tidak menentu, mungkin akan sangat menderita dari penyiasatan berterusan A.S.. Sekiranya Tether mempunyai berita negatif atau penurunan BTC tidak berlaku, pelabur-pelabur ini akan sangat kecewa kerana mereka melepaskan pam yang menuju ke TokenFest, San Francisco. TokenFest sedang berlangsung pada 15 Mac, 2018, dan akan menjadi salah satu daripada banyak pemangkin yang mendorong kenaikan harga BTC pada bulan yang akan datang. Bitcoin harus meneruskan pemulihannya dengan peristiwa-peristiwa utama membuka jalan bagi kejayaannya pada bulan Mac. Untuk menentukan kejayaan masa depan, adalah penting untuk menganalisis masa lalu sambil melihat masa depan.

 Prestasi Bitcoin Minggu Ini Terakhir

Prestasi Bitcoin Minggu Ini

Bitcoin adalah lebih daripada 20% untuk minggu ini menyentuh rendah $ 9,300 dalam tempoh tujuh hari yang lalu. 24 jam yang lalu telah hebat dengan keuntungan lebih daripada 5% dicapai dalam tempoh ini. Tahun Baru Cina telah datang dan pergi dengan jumlah yang tertinggi sejak 20 Februari 2018. Volum untuk 24 jam yang lalu adalah lebih dari $ 8.4 bilion. Jumlah kuantiti ini pucat berbanding bulan Januari dan Disember apabila jumlah harian purata lebih dari $ 13 bilion. Walaupun jumlahnya jauh kurang daripada dua bulan sebelum ini, ia adalah tanda positif melihat bangunan jumlah setiap hari sejak Tahun Baru Cina.

Perlawanan telah beralih lebih tinggi sepanjang bulan dengan rintangan semasa yang ada pada $ 11,600 dan $ 12,000. Ini adalah nombor yang sangat penting sebagai mengekalkan atau membina jumlah di salah satu titik harga ini menandakan bahawa harga Bitcoin sedang pecah. Sekiranya BTC menyusut kembali ke tahap $ 10,000, ini adalah lantai paling penting. Sekiranya sokongan $ 10,000 ditembusi, kemungkinan BTC masuk ke dalam freefall sehingga ia berada di atas paras terendah terakhir $ 6,000. Trend dan persidangan adalah sebab yang paling mungkin Bitcoin meneruskan pemulihannya.

Trend Januari untuk dunia kewangan dan ruang crypto adalah pembetulan utama; ini telah berlaku dalam setiap tiga tahun terdahulu. November dan Disember biasanya mengalami pam yang kuat menuju pembetulan Januari. Berikutan pembetulan Januari standard adalah pemulihan utama. Kebanyakan menganalisis pasaran ini akan mengatakan bahawa Bitcoin meningkat hampir 100% di bawah sebulan menandakan pemulihan ini berlaku. Cari BTC untuk meneruskan pemulihannya melalui persidangan utama seperti TokenFest. Acara kalendar utama yang akan datang untuk Bitcoin akan tamat tempoh niaga hadapan semasa TokenFest, dan pusingan kedua niaga hadapan akan tamat satu minggu kemudian.

 Kesimpulan - Pasaran Mempunyai 2 Pilihan

Kesimpulan – Pasaran Mempunyai 2 Pilihan [19659013] Memandangkan keadaan semasa pasaran, harga Bitcoin, dan trend yang mempengaruhi harga, terdapat dua kemungkinan yang mungkin:

  1. Meningkatkan Volume Memimpin ke Bull Run: Jika jumlah kenaikan sebelum TokenFest pada titik harga di atas $ 11,000, ia akan menandakan trend yang sangat menaik dan mungkin memberikan perhimpunan untuk Bitcoin dalam jangka pendek kepada $ 15,000 atau lebih tinggi.
  2. Peningkatan Berjumlah Memimpin ke Raid Beruang: Jika harga Bitcoin jatuh di bawah sokongan $ 10,000 tahap dengan jumlah yang berkurang, ia akan menetapkan peringkat untuk serbuan beruang yang mungkin membenarkan harga ditolak ke jajaran $ 7,000 yang rendah.

Ia hanya standard dalam kehidupan BTC untuk Pilihan A untuk memberikan keuntungan 40-50% , manakala pilihan B adalah losi 30-40%. Secara peribadi, Raja meramalkan Opsyen A lebih cenderung dengan pembetulan kedua yang berlaku di tengah / akhir musim panas. Biar saya tahu apa yang anda ingin baca tentang, komen mengenai topik-topik baru di bawah!

Untuk membaca artikel-artikel sebelum Raja, untuk mengetahui yang ICO yang dia cadangkan pada masa ini, atau untuk menghubungi langsung dengan Raja, anda boleh di Twitter (@JbtheCryptoKing) atau Reddit (Kemas kini ICO dan Laporan Harian).


Gambar ihsan CoinMarketCap, Wikimedia Commons

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments