Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Saddle Finance Mentakrifkan Semula Dagangan Aset Nilai Tambatan dengan Mudah Dan Keselamatan


Adakah anda bersedia untuk menaiki pelana?

Platform kewangan terdesentralisasi yang direka bentuk untuk memudahkan perdagangan yang cekap antara aset kripto yang dipancangkan kini merupakan salah satu nama yang paling menonjol pada blockchain Ethereum.

Kewangan Pelanapembuat pasaran automatik (AMM), sedang membangunkan penyelesaian untuk menghapuskan sekatan jalan raya yang berkaitan dengan sebaran antara stablecoin dan aset crypto token.

Dalam garis silang pasukan jurutera dan pembangun perisian Saddle adalah laluan yang membezakan syarikat daripada pesaingnya dan menawarkan pengguna nilai tersendiri dan tiada tandingan.

Salah satu prinsip Saddle ialah mengutamakan kerja berpasukan. Pasukan Saddle komited untuk membina blok lego DeFi yang berkuasa dan membantu pasukan DeFi dalam membawa pertukaran aset yang dipatok ke mana-mana blokchain atau L2 melalui perkongsian dengan syarikat kewangan peringkat atasan yang lain.

Kewangan Pelana: Dibina Oleh Pakar, Untuk Orang Ramai

Saddle dibangunkan oleh pakar DeFi dengan rekod prestasi yang cemerlang di firma Web2 utama seperti Amazon, Square dan Uber. Sebagai pengguna DeFi biasa, Saddle telah menyaksikan secara peribadi betapa pentingnya komuniti yang aktif dan dinamik untuk kejayaan sesuatu projek. Saddle Finance adalah untuk semua orang!

Pelana mempunyai sumber untuk menguasai persaingan dan disokong oleh beberapa nama terbesar dalam industri DeFi. Ia telah memperoleh sejumlah $11.8 juta dalam modal, dengan Polychain Capital, Framework Ventures, dan Electric Capital, antara lain, mendahului.

Token Tadbir Urus SDL: Kebebasan Mencadang & Membuat Improvisasi

Token tadbir urus ekosistem Saddle Finance dilambangkan dengan token $veSDL. Dengan $veSDL, pengguna boleh mencadangkan dan mengundi perubahan pada pembangunan dan penambahbaikan ekosfera Pelana. Platform itu baru-baru ini menamatkan peringkat peletakhakan pertama untuk SDL, membolehkan pemegang token mengakses token terkunci setakat ini untuk berdagang, berurus niaga dan mengambil bahagian dalam kumpulan pertaruhan untuk memperoleh $veSDL untuk penyertaan dalam tadbir urus komuniti. Sebagai tambahan kepada keistimewaan pengundian, pemegang $veSDL juga layak menerima sebahagian daripada yuran dagangan sebagai token SDL/FRAX LP, dan mengambil bahagian dalam titisan udara token yang dimiliki oleh protokol lain yang merupakan sebahagian daripada kumpulan kecairan Saddle dan banyak lagi.

Pelana memudahkan perdagangan kos rendah, geseran rendah dengan sedikit gelinciran untuk membantu pengguna memaksimumkan pendapatan mereka. Antara muka Saddle menjamin bahawa semua pengguna boleh menavigasi tanpa kesukaran pada bila-bila masa.

Kewangan Pelana: Disahkan & Disyorkan Oleh Syarikat Keselamatan Tertinggi

Saddle baru-baru ini telah memperkenalkan kumpulan asas Frax, USDC (saddleFRAXBP) sebagai penerusan perkongsian sedia ada dengan projek stablecoin fracional-algoritm. Ia tidak lama lagi akan diikuti dengan pengembangan kolam Saddle di empat rantaian berbeza. Selain daripada Ethereum, tiga protokol lain yang disokong termasuk Optimisme, Arbitrum dan Fantom.

Antara kumpulan yang akan datang ialah pelanaFRAXUSDT, pelanaFRAXsUSD dan pelanaFRAXalUSD di Ethereum; pelanaFRAXUSDT dan pelanaFRAXsUSD pada Optimisme; pelanaFRAXUSDT dan pelanaFRAXUSD di Arbitrum; dan pelanaFRAXUSDT dan pelanaFRAXalUSD pada protokol Fantom. Kumpulan ini membentuk lanjutan logik kumpulan insentif terdahulu Saddle Finance yang menyokong USDC, USDT, Frax, nUSD dan MIM.

Firma keselamatan blockchain terkemuka, seperti Certik, OpenZeppelin, dan Quantstamp, telah mengaudit dan mendapatkan protokol Saddle. Oleh itu, kepercayaan, keselamatan dan prestasi tidak pernah menjadi kebimbangan.

Apa Yang Pakar Perkatakan: Ulasan Positif

Menurut semakan dalam talian baru-baru ini, Saddle ialah “salah satu platform paling selamat” kerana pembangun dan pasukan pengurusan menjadikan keselamatan dana pengguna sebagai keutamaan.

“Kewangan pelana adalah pelaburan yang sangat baik bukan sahaja untuk peniaga kripto yang tidak berpengalaman, tetapi untuk sesiapa sahaja yang berhasrat untuk menggunakan platform tersebut. Ia adalah salah satu yang paling selamat!” pengkaji mencatat.

Dalam artikel oleh “Mr. Decentralized” yang diterbitkan di laman web PublishOX bulan lepas, penulis menyatakan bahawa dalam masa yang tidak menentu ini apabila begitu banyak projek baharu bercambah, “Anda akan berada di tangan yang baik dengan pembangun Saddle Finance.”

“Mereka (pembangun) datang daripada syarikat Web 2.0 yang berbeza dan kini turut membina asas Web 3.0,” kata Encik Decentralized.

Sesungguhnya, terdapat banyak perkara untuk dinikmati dan mendapat manfaat daripada Saddle Finance. Ulasan positif adalah semua yang anda perlukan untuk dijamin dengan kepercayaan, prestasi dan hasil yang hebat.

Jadi, mari kita semua SDL naik dan nikmati perjalanan.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments