Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Safe-T Mini, Wallet Perkakasan Pertama untuk Cryptocurrencies oleh Archos dan Rakan Niaga Barunya: Domraider!


· 5 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

DomRaider telah bekerjasama dengan Archos, sebuah syarikat perintis dalam elektronik pengguna, – pelancaran mini Safe-T, dompet perkakasan terbaru untuk cryptocurrency. Peranti mini Archos Safe-T akan dikeluarkan di Perancis dan akan datang pada bulan Jun 2018, bermula dari 49.99 €. Perkongsian ini melibatkan edisi terhad peranti mini Safe-T: reka bentuk DomRaider dan insentif crypto khas: DomRaider akan menawarkan 50 € dalam DRT kepada pembeli versi bersama jenama ini! Archos & DomRaider akan menjadi

End Excerpt ->

DomRaider telah bekerjasama dengan Archos, sebuah syarikat perintis dalam elektronik pengguna, untuk mempromosikan pelancaran jenama berjenama Mini Safe-T , dompet perkakasan terbaru untuk cryptocurrencies.


Peranti mini Archos Safe-T akan dihasilkan di Perancis dan akan akan datang pada bulan Jun 2018 bermula pada 49.99 €.

edisi terhad peranti mini Safe-T: reka bentuk DomRaider dan insentif crypto khas: DomRaider akan menawarkan 50 € dalam DRT kepada pembeli versi ini bersama jenama!

Archos & DomRaider akan berada di Kongres Dunia Mudah Alih di Barcelona (26 Februari – 1 Mac) untuk menyampaikan mini Safe-T, di Archos Stand (Dewan 6 – Stand B60).

untuk kedua-dua jenama berteknologi Perancis dan kedua-dua komuniti (perkakasan dan crypto / blockchain) akhirnya dapat berkumpul di edisi terhad Mini Safe-T ini. dan merevolusikan pasaran elektronik pengguna. Antara lain, pengilang Perancis pertama kali menggunakan pemain HDD MP3 pada tahun 2000, pemain multimedia pada tahun 2003, tablet Google yang berkuasa Android pada tahun 2009, Smart Home yang disambungkan pada tahun 2014 dan PicoWAN, rangkaian kerjasama pertama yang didedikasikan untuk IoT pada 2016 Hari ini, ARCHOS menawarkan barisan sendiri tablet, telefon pintar dan objek yang berkaitan di seluruh dunia. Ia juga memasarkan dan mengedarkan produk inovatif bernilai tinggi yang berkaitan dengan pasaran tablet dan telefon pintar: mobiliti bandar, hiburan pintar. Dengan kantor pusat di Perancis, pejabat di Eropah dan Asia, ARCHOS telah menjadi pemain pan-Eropah yang kuat dan terus mengembangkan perkembangan antarabangsa. ARCHOS dipetik di Compartment C of Eurolist, Euronext Paris, ISIN Code: FR0000182479.

Mengenai DOMRAIDER

DomRaider adalah permulaan pertumbuhan yang hiper. Pasukan DomRaider mempunyai tiga kali ganda untuk mencapai 40 ahli dalam satu tahun sahaja. DomRaider mengambil langkah ke dunia blockchain apabila ia berjaya membuat keputusan ICO pada tahun 2017. DomRaider Group memperkenalkan Auctionity, blok blocknya untuk mendesentralkan dan mengamankan lelongan skala global, menggunakan DomRaider Token (DRT) sebagai jaminan pembayaran. DomRaider Token (DRT) boleh didedahkan kepada Bancor, HitBTC, EtherDelta & YoBit.

DomRaider Group (Laman web kumpulan korporat): corporate.domraider.com

Token & Pemegang DRT): token.domraider.com

Auctionity (Penyelesaian Lelang Blockchain): www.auctionity.com

daripada DomRaider, Archos

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments