Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Saifu: Membolehkan Peralihan kepada Ekonomi Digital


· 8 Februari 2018 · 7:00 pm <! – Petikan

Mendapatkan pengguna baru ke ruang mata wang digital adalah salah satu masalah terbesar yang dihadapi oleh masyarakat pada hari ini. Kebanyakan pelabur baru tidak tahu apa yang mereka masuki, tetapi Saifu sedang berusaha untuk menyelaraskan proses ini. On-Ramping Pengguna Baru Bitcoin dan mata wang kriptografi semakin popular pada hari itu, seperti yang ditunjukkan oleh peningkatan jumlah pengguna merentasi rangkaian dan pengarusutamaan dalam bentuk perdagangan niaga hadapan dan dana lindung nilai. Sedang

Akhir Petikan ->

Mendapatkan pengguna baru ke dalam ruang mata wang digital adalah salah satu masalah terbesar yang dihadapi oleh masyarakat pada hari ini. Kebanyakan pelabur baru tidak tahu apa yang mereka masuki, tetapi Saifu sedang berusaha untuk menyelaraskan proses ini.


Pengguna Baru Pada-Ramping

Bitcoin dan mata wang kriptografi semakin popular pada hari itu, seperti yang dijelaskan oleh semakin banyak pengguna merentasi rangkaian dan pengarusutamaan dalam bentuk perdagangan niaga hadapan dan dana lindung nilai. Walaupun ini adalah perkara yang sangat baik untuk diterima pakai, kriptografi masih dalam peringkat awal. Kebanyakan orang tidak tahu banyak maklumat penting yang diperlukan untuk kekal selamat dalam pasaran yang sangat tidak menentu ini.

Apabila membeli Bitcoin, kebanyakan orang perlu mencari pertukaran yang bereputasi, mengemukakan maklumat perbankan atau kad debit mereka, kemudian mencari dompet yang betul untuk mendapatkan pelaburan baru mereka. Ini boleh menjadi lebih hebat bagi seseorang yang masuk ke ruang angkasa untuk kali pertama, dan mungkin juga mematikannya dari crypto sepenuhnya. Semakin ramai orang datang ke pasaran, kami akan melihat pelbagai kripto dan literasi komputer yang lebih luas. Kami memerlukan alat yang dapat menurunkan penghalang kemasukan, jadi idea tentang mata wang yang terdesentralisasi di seluruh dunia dapat suatu hari direalisasikan.

Cara Paling Mudah dan Paling Aman untuk Mengintegrasikan Cryptocurrency

Saifu menyediakan ruang untuk orang yang biasa dengan mata wang fiat tradisional untuk masuk ke crypto. Pada tahap yang paling umum, Saifu menawarkan banyak perkhidmatan yang biasanya ditawarkan oleh perkhidmatan perbankan. Walaupun ramai orang yang terlibat dalam crypto mendapat rasa tidak enak di mulut mereka ketika bank disebutkan, perkhidmatan yang mereka sediakan adalah penting bagi setiap ekonomi yang berfungsi dengan baik. Dan Saifu bukan bank; ia adalah institusi pembayaran yang berlesen, yang membolehkan ia menyediakan perkhidmatan asas yang diperlukan untuk menggunakan sebahagian daripada kriptokuit dalam kehidupan seharian.

Saifu dibina menggunakan alat moden yang sudah biasa kepada sesiapa yang bank dalam talian. Dari platform, pengguna akan dapat menghantar dan menerima pembayaran dalam mata wang apa pun yang mereka pilih. Ia membolehkan dagangan lancar antara crypto dan fiat, bersama-sama dengan keupayaan untuk memuatkan kad debit dengan aset digital untuk menghabiskan mereka di dunia nyata.

Model Keselamatan-Pertama

Matlamat utama Saifu adalah untuk membawa selamat, selamat operasi cryptocurrency kepada penonton yang lebih luas, menjadikannya mudah diakses dan yang paling penting digunakan untuk orang biasa. Pasukan ini telah bekerjasama dengan pengawal selia nasional untuk memastikan bahawa platform mereka mematuhi undang-undang KYC dan AML di seluruh dunia. Ini bukan satu keperluan untuk projek ini, tetapi pasukan telah memutuskan untuk pergi ke laluan ini untuk menanamkan kepercayaan dalam projek itu. Harapannya ialah dengan langkah-langkah pencegahan ini, orang akan mempercayai projek dengan aset kewangan mereka.

Pengasas bersama dan CTO semasa Saifu, Evgeny Vigovsky, mempunyai lebih daripada lima belas tahun pengalaman dalam keselamatan IT, termasuk beberapa tahun dengan Kaspersky Lab gergasi keselamatan siber, di mana beliau berkhidmat sebagai ketua pasukan perlindungan DDoS mereka. Di samping itu, mereka telah bekerjasama dengan Thales, pemimpin semasa dalam keselamatan perbankan dalam talian, membangunkan pendekatan hibrid perkakasan dan perisian untuk melindungi kunci persendirian kriptografi pengguna dengan keselamatan gred bank. Audit luaran tetap menjaga sistem yang jujur ​​dan memastikan tidak ada perniagaan lucu yang berlaku di belakang tabir

Token Opportunity

Saifu telah melancarkan ICO untuk meningkatkan dana yang diperlukan untuk membawa konsep bercita-cita tinggi ini . Sudah berjalan, penjualan token akan diteruskan sepanjang bulan ini dan berakhir pada pertengahan April. Jualan ini dibuka kepada semua orang dan melabur sebelum 18 Februari ke akan memberikan anda bonus token 5%. Harga awal yang ditetapkan oleh pasukan Saifu adalah 1 token = 0.0001 BTC. Buka dagangan yang ditetapkan untuk dilancarkan sebaik sahaja penjualan token berakhir.

Pendaftaran dalam talian untuk mengambil bahagian dalam beta terbuka boleh didapati di laman web Saifu di sini . Untuk maklumat lanjut mengenai Saifu, sila lawati saifu.ai dan maklumat tentang penjualan token boleh didapati di ico.saifu.ai .

Bagaimana akan platform pedagang cryptocurrency untuk platform Saifu? Adakah anda fikir ia akan mempunyai lebih banyak kesan kepada pedagang baru atau berpengalaman?


Imej ihsan dari

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Show commentsSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments