Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Saifu untuk Mengguna pakai Protokol Bancor untuk Pascabayar Likuiditi


· 28 Mac 2018 · 12:00 pm <! – Petikan

Dalam perkembangan lain yang menarik untuk Saifu, kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Saifu akan diintegrasikan dengan Protokol Bancor berikutan penyempurnaan ICO kami. Rangkaian Bancor akan menyediakan kecairan berterusan untuk token Saifu, memberi peserta ICO pilihan untuk menukar SFU mereka kepada ETH, BNT, atau sejumlah token lain, berikutan ICO. Kecairan Pintar Protokol Bancor menyediakan kecairan bagi pemegang SFU dengan mencipta satu tanda geganti, sejenis

Akhir Petikan ->

Dalam perkembangan lain yang menarik untuk Saifu, kami gembira untuk mengumumkan bahawa Saifu akan berintegrasi dengan Protokol Bancor berikutan penyempurnaan ICO kami. Rangkaian Banci akan menyediakan kecairan berterusan untuk token Saifu, memberi peserta ICO pilihan untuk menukar SFU mereka kepada ETH, BNT, atau sejumlah token lain berikutan ICO .


Kecairan Pintar

Protokol Bancor menyediakan kecairan bagi pemegang SFU dengan mencipta token relay, sejenis Smart Token ™ yang mengandungi bekalan dua token dan membolehkan pengguna mudah menukar satu token ke yang lain. Token relay berfungsi di bawah anggapan bahawa nilai kedua pembekalan adalah sama. Memandangkan pembekalan satu tumbuh dan yang lain jatuh, harga penukaran menyesuaikan secara automatik. Mari kita lihat contoh.

Tokoh geganti XYZ (fiksyen) XYZ akan mengandungi token Rantaian Bancor dan token XYZ. Katakan ia mengandungi 1,000 setiap. Token relay mengandaikan kedua-dua bekalan mempunyai nilai yang sama, jadi 1 XYZ = 1 BNT. Jika seseorang mahu membeli 10 XYZ, mereka perlu menghantar 10 geganti BNT. Relay kini mengandungi 990 XYZ dan 1010 BNT, dan harga penukaran berubah dengan sewajarnya: 990 XYZ = 1010 BNT kerana bekalan XYZ jatuh manakala bekalan BNT meningkat.

Saifu Bancor Relay Token

Untuk lebih konkrit contohnya, mari kita lihat token penyajian Bancor Saifu yang akan diaktifkan dalam seminggu apabila Saifu ICO berakhir pada 30 April, dengan 1.5% SFU dikeluarkan. Katakan anda ingin menjual beberapa SFU anda. Anda akan menghantar SFU ke token geganti, yang akan membeli token pertengahan yang dipanggil SFUBNT. Token SFUBNT ini akan ditukarkan sekali lagi untuk BNT. Setiap penukaran mempunyai yuran sebanyak 0.1%, jadi jumlah bayarannya adalah 0.2%.

Token Rangkaian Bancor baru anda boleh ditukar dengan mana-mana token di Rangkaian Pintar Bancor, tanpa bayaran tambahan . Ini merupakan pertukaran kepada Ether.

Mengenai Bancor

Protokol Bancor adalah standard untuk penciptaan Smart Tokens ™, cryptocurrencies dengan penukaran terbina dalam secara langsung melalui kontrak pintar mereka. Bancor menggunakan kaedah "penyambung" yang inovatif untuk membolehkan pengiraan harga formula dan kecairan berterusan untuk semua token bersepadu, tanpa perlu memadankan dua pihak dalam pertukaran. Token Pintar saling menghubungkan untuk membentuk rangkaian mudah tunai token, yang membolehkan kriptografi mata wang yang dihasilkan oleh pengguna berkembang maju.

Untuk menukarkan token serta-merta, lawati [BancorWebApp atau menyertai kumpulan Bancor Telegram ] Untuk maklumat lanjut.


Imej ihsan Saifu

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments