Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Sasaran Hit Crowdfund, Harga Spike Mengikuti


· 27 Mac 2018 · 1:30 pagi <! – Kutipan

Seperti kebanyakan altcoin, Verge mempunyai tahun yang sangat mengerikan. Cryptocurrency itu ditonjolkan pada pertengahan Disember dengan menjanjikan teknologi privasi baru yang revolusioner dan melompat lebih 3000 peratus dalam hanya sepuluh hari. Sejak tertinggi sepanjang $ 0.26, XVG telah kehilangan lebih dari 90% keuntungan dalam lingkaran ke bawah selama tiga bulan yang lalu. Perkara yang boleh berubah untuk Verge, walaupun, sebagai pelan penggalangan dana yang terkini telah berjaya. Untuk memperbesar

Akhir Petikan ->

Seperti kebanyakan altcoin, Verge mempunyai tahun yang cukup mengerikan. Cryptocurrency itu ditonjolkan pada pertengahan Disember dengan menjanjikan teknologi privasi baru yang revolusioner dan melompat lebih 3000 peratus dalam hanya sepuluh hari. Sejak tertinggi sepanjang $ 0.26, XVG telah kehilangan lebih dari 90% keuntungan dalam lingkaran ke bawah selama tiga bulan yang lalu.


Untuk meningkatkan minat dan pelaburan dalam Altcoin yang merosot, pasukan itu memutuskan untuk melancarkan satu drive pendermaan yang singkat untuk menjana dana untuk memastikan apa yang mereka anggap sebagai "perkongsian terbesar dalam crypto sehingga kini!" dengan "sebuah organisasi global dengan rangkaian laman web yang tinggi."

Verge Hits the Target

butiran di bawah pembungkus, pemaju meminta masyarakat dan pemegang XVG untuk mengumpul 75 juta syiling dalam masa beberapa hari sahaja. Semalam, keadaan kelihatan sedikit suram dengan hanya 20 juta token dalam periuk sumbangan. Walau bagaimanapun, platform pembayaran berasaskan privasi TokenPay melangkah masuk sebagai penyelamat hari ini untuk memadankan sumbangan sehingga 50 juta.

Memeriksa [explorerblockchainexplorer untuk alamat sumbangan mendedahkan bahawa Masyarakat telah memukul sasaran mereka, dan sekarang ada 76.2 juta token XVG di kucing itu. Ini bersamaan dengan kira-kira $ 3.5 juta pada kadar hari ini.

Tweet Lagi menjatuhkan satu lagi petunjuk menarik bahawa berita besar sedang dalam perjalanan dan video oleh pemaju utama Justin Vendetta akan mengikuti.

Nampaknya bahagian sumbangan singa telah datang dari TokenPay, January ICO.

XVG Surges, All Others Slide

Walaupun ini telah menjadi kaedah yang agak tidak sengaja untuk merangsang minat dalam altcoin, nampaknya telah melunasi. XVG adalah satu-satunya altcoin dalam hijau semasa sesi dagangan Asia pagi ini. Semua mata wang kriptografi yang lain semakin dibebani, tetapi jumlah Verge telah meningkat. Ia naik 12% pada hari dan 50% pada minggu ini, menurut Livecoinwatch.com . Berbanding dengan BTC, yang gagal mengekalkan sokongan pada $ 8,000, XVG melakukan lebih baik, berdagang 20% ​​lebih tinggi pada hari sekitar 600 satoshis berbanding 415 duduk kali ini semalam dan 300 duduk pada minggu ini minggu lalu

Semua mata kini berada di suapan Twitter Altcoin untuk pengumuman perkongsian yang boleh menghantar harga altcoin lebih tinggi lagi. Selain itu, sekiranya berita itu mengejutkan, seperti banyak pengumuman kerjasama Altcoin, XVG boleh melelong ke dalam keadaan malang dengan semua kriptografi yang lain hari ini.

Pendedahan: pengarang artikel ini adalah pemegang XVG.

Will Verge kembali ke tahap tertinggi sebelum ini? Tambah fikiran anda dalam komen di bawah.


Gambar ihsan dari Twitter / @ vergecurrency dan Pixabay.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments