Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Sebagai Keretapi Pasaran Saham AS, Nilai Bitcoin Berkuat


· 9 Februari 2018 · 3:30 pagi <! – Petikan

Ancaman dan tindakan dari kerajaan dan bank untuk menghancurkan Bitcoin dan cryptocurrency lain. Walau bagaimanapun, memaparkan ciri-ciri terbaiknya, daya tahan, trajektori Bitcoin sekali lagi merebut corak menaiknya, di atas $ 8,000 USD. Sesetengah pakar percaya bahawa perkembangan teknologi baru akan mendorong nilai Bitcoin lebih tinggi lagi. Bitcoin Rebuffs Ancaman dari Bank, Kerajaan, dan Bitcoin yang Berkuasa meningkat sekali lagi di atas tanda $ 8,000 USD, mengancam ancaman dan tindakan hebat dari kerajaan, bank, dan kewangan dunia

End Excerpt ->

Ancaman dan tindakan dari kerajaan dan bank untuk menghancurkan Bitcoin dan cryptocurrency lain menggiatkan. Walau bagaimanapun, memaparkan ciri-ciri terbaiknya, daya tahan, trajektori Bitcoin sekali lagi merebut corak menaiknya, di atas $ 8,000 USD. Beberapa pakar percaya bahawa perkembangan teknologi baru akan mendorong nilai Bitcoin yang lebih tinggi lagi.


Bitcoin Rebuffs Ancaman dari Bankir, Kerajaan, dan Yang Berkuasa

Bitcoin naik sekali lagi di atas $ 8,000 USD, mengancam ancaman dan tindakan hebat dari pemerintah, bank , dan pihak berkuasa kewangan dunia.

bank-bank terkemuka telah mengambil langkah konkrit untuk merosakkan Bitcoin. JPMorgan, Bank of America, dan Citigroup adalah melarang pembelian [Bitcoin Bitcoin yang menggunakan kad kredit mereka, dengan merujuk kepada risiko tinggi kerana turun naik harga yang melampau

Pada masa yang sama, pihak berkuasa dunia bergabung dengan pasukan untuk memusnahkan atau mengurung mata wang kripto . Sebagai contoh, kerajaan Perancis dan Jerman adalah meminta peluang untuk membahaskan bagaimana untuk mengatur Bitcoin pada sidang kemuncak G-20 yang akan datang.

Baru-baru ini, pada 7 Februari 2018, Jim Yong Kim, Bank Dunia mempersoalkan legitimasi kriptografi, mengatakan bahawa mereka seperti skema Ponzi.

Secara selari, menurut Bloomberg Agustin Carsten,

Terdapat 'kes yang kuat' bagi pihak berkuasa untuk mengekang mata wang digital kerana hubungan mereka dengan sistem kewangan yang mantap boleh menyebabkan gangguan.

Walaupun kesukaran, keraguan, dan pesimisme yang dihadapi oleh Bitcoin , Keunggulan Bitcoin antara crypto dan juga mata wang fiat menguatkan, dan daya tahannya terus mengesan para pemerhati, ahli akademik, dan eksekutif utama Wall Street.

Pasaran kewangan mencerminkan sentimen ini sebagai nilai Bitcoin kini melepasi markah $ 8,000 USD, selepas jatuh di bawah $ 6,000 USD, pada 6 Februari 2018. Ini berlaku, sementara penulisan ini, purata Perindustrian Dow Jone turun lebih daripada 1,000 mata, pada 8 Februari 2018.

New Technological Developments Push Optimisme pada Bitcoin

Pakar kewangan memperbaharui sentimen kenaikan harga mereka pada Bitcoin. Saudara-saudara Winklevoss, jutawan Bitcoin pertama, percaya Bitcoin akan mencapai $ 40,000 USD "suatu hari nanti."

Dan, dengan mengatakan pakar, CNBC menulis bahawa pasaran cryptocurrency boleh mencecah $ 50,000 USD

yang telah menjadikan sukar bagi cryptocurrency untuk berfungsi sebagai instrumen pembayaran. Walau bagaimanapun, skim dan teknologi baru sedang dibangunkan untuk meningkatkan fungsi Bitcoin sebagai instrumen pembayaran. Technologies seperti Lightning Network SegWit, Pembayaran Berbilang Atom Atom terhadap Lightning, dan Schnorr Signatures berjanji untuk membuat pembayaran bitcoin bernilai rendah serta-merta.

Dalam hal ini, CNBC juga memetik Thomas Glucksmann, Kepala pengembangan bisnis APAC di Gatecoin, cryptocurrency exchange, yang mengatakan:

Meningkatkan pengakuan regulasi pertukaran cryptocurrency, pintu masuk modal institusi dan perkembangan teknologi utama akan menyumbang ke pemulihan pasar dan mendorong harga cryptocurrency ke semua tingkat tertinggi tahun ini [19659017] Apakah pemikiran anda tentang hubungan antara pasaran saham jatuh dan penstabilan harga Bitcoin? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Pixabay, Twitter, Shutterstock

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments