Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

SEC Terus Menarik Kaki mereka di Bitcoin ETFs


· 5 Februari 2018 · 7:00 am <! – Petikan

Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) terus menyeret kaki mereka untuk meluluskan Bitcoin ETF , peminat crypto dan pelabur yang mengecewakan. Walaupun dunia sepertinya telah mengalami Bitcoin gila sejak tahun lepas, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat masih belum. Ramai peminat crypto berharap peluncuran beberapa dagangan niaga hadapan Bitcoin akan membawa kepada kelulusan ETF, tetapi harapan tersebut telah sia-sia. SEC adalah

Akhir Petikan ->

Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (SEC) terus menyeret kaki mereka untuk meluluskan Bitcoin ETFs, mengecewakan peminat crypto dan pelabur


mungkin sepertinya telah menjadi Bitcoin gila sepanjang tahun lepas, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat masih belum. Ramai peminat crypto berharap peluncuran beberapa dagangan niaga hadapan Bitcoin akan membawa kepada kelulusan ETF, tetapi harapan tersebut telah sia-sia. SEC masih mengheret kaki mereka pada Bitcoin ETFs .

 SEC

Tiada Kelulusan Namun

Seorang pengarah di Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa, Dalia Blass, menghantar surat bulan lepas yang memperincikan kebimbangan agensi mengenai ETF crypto. Perkataannya cukup tumpul dan pada titik itu. Blass berkata:

Terdapat beberapa isu perlindungan pelabur penting yang perlu diperiksa sebelum penaja mula menawarkan dana ini kepada pelabur runcit.

Oleh sebab kenaikan harga Bitcoin tahun lalu, banyak aplikasi dihantar ke SEC mengenai penubuhan crypto ETFs. Bagaimanapun, agensi pengawalselia merasakan bahawa terdapat sedikit halangan untuk diatasi sebelum Bitcoin ETF menjadi realiti. Dalam surat dihantar bulan lepas, Blass menyenaraikan 30 (!) Soalan yang perlu ditangani sebelum sebarang kelulusan akan diberikan.

Blass nota:

Sehingga soalan. . . boleh ditangani secara memuaskan, kami tidak percaya bahawa adalah sesuai untuk penaja dana untuk memulakan pendaftaran dana yang berniat untuk melabur dengan banyaknya dalam cryptocurrency dan produk yang berkaitan.

Hope Blooms Eternal

Walaupun keengganan SEC, peminat crypto masih optimis mengenai pelancaran ETF Bitcoin. Diharapkan bahawa apabila aset matang dan pasaran niaga hadapan menjadi lebih mantap, SEC akan mengubah pendapat mereka dan memberi kritikan kepada ETF yang okay.

 Bitcoin ETFs

Walau bagaimanapun , ketidaktentuan Bitcoin adalah salah satu kebimbangan utama SEC. Harga bitcoin telah berkurang sejak tahun lalu, dan beruang kini sedang membeli dan membeli. Namun, ketidaktentuan yang sama adalah tarikan besar bagi peniaga berisiko tinggi.

Seperti Sylvia Jablonski, pengarah urusan di Direxion, mencatatkan:

Para pelabur terpikat dengan perubahan harga bitcoin. . . tetapi mereka tidak boleh keluar dan membeli bitcoin untuk pelanggan mereka. Ini akan menjadi cara untuk mempunyai pendedahan kepada kelas aset.

Setakat ini, tidak ada jadual bagi ETF Bitcoin untuk diluluskan oleh SEC. Kami hampir setahun dihapuskan apabila agensi menembak jatuh permohonan yang dikemukakan oleh kembar Winklevoss .

Adakah anda fikir kita akan melihat Bitcoin ETF di AS oleh akhir tahun 2018? Mari kita tahu di komen di bawah.


Imej ihsan dari arkib Shutterstock dan Bitcoinist.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments