Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Sepanyol Bermula untuk Meluluskan Perundingan Mesra-Crypto


· 18 Februari 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

Walaupun negara-negara Eropah lain mencari peraturan yang lebih ketat mengenai cryptocurrencies, di hadapan lengkung dengan mencadangkan undang-undang yang mesra kripto. Sepanyol di Partai Rakyat Sepanyol Blockchain, Parti Rakyat Mariano Rajoy bersedia untuk membuang berat badan mereka sepenuhnya di belakang teknologi blockchain. Parti konservatif mendakwa akan menyediakan undang-undang yang mesra kritikal dengan tujuan untuk menarik syarikat blockchain, terutamanya dengan memasukkan rehat cukai. Menurut Bloomberg, Teodoro Garcia Egea – pembuat undang-undang

Akhir Petikan ->

Sementara negara-negara Eropah lain mencari peraturan yang lebih ketat mengenai cryptocurrencies, undang-undang yang kritikal.


Sepanyol di Blockchain

Parti Rakyat Sepanyol Perdana Menteri Mariano Rajoy bersedia untuk membuang berat badan mereka sepenuhnya di sebalik teknologi blockchain. Parti konservatif mendakwa akan menyediakan undang-undang yang mesra kritikal dengan tujuan untuk menarik entiti blockchain, terutamanya dengan memasukkan rehat cukai.

Menurut Bloomberg, Teodoro Garcia Egea – pembuat undang-undang mempersiapkan rang undang-undang – percaya ia adalah kepentingan utama Negara Eropah mengalu-alukan syarikat blockchain, kerana teknologi baru berpotensi memacu inovasi dalam kewangan, kesihatan, dan pendidikan. Garcia Egea menjelaskan :

Tahap digitalisasi untuk syarikat akan menjadi kunci. Kami berharap untuk mendapatkan undang-undang siap tahun ini.

Parti Rakyat merancang untuk menjemput ahli-ahli blockchain ke negara ini untuk memberi keterangan di parlimen. Mereka juga berminat untuk mengkaji negara-negara yang sudah lebih awal daripada keluk crypto, seperti Swiss – boleh dikatakan modal blockchain dunia.

 Bitcoin

Selain itu, Garcia Egea bertujuan untuk menjadikan Sepanyol sebuah tempat yang selamat dan mesra untuk melabur dalam mata wang kripto dengan mencadangkan kemungkinan membenarkan pelaburan cryptocurrency di bawah angka tertentu untuk tidak dilaporkan, sementara masih menyediakan persekitaran pengawalseliaan yang berkesan. "Kami mahu menubuhkan rangka kerja paling selamat di Eropah untuk melabur di ICO," jelas Garcia Egea.

Menentang Grain

Kepentingan Sepanyol dalam blokchain sangat berbeza dengan banyak jirannya di Eropah.

Menteri Kewangan Perancis Bruno le Maire dan Menteri Kewangan Jerman interim Peter Altmaier telah kedua-duanya hilang pada rekod untuk mendakwa bahawa cryptocurrencies mengancam kestabilan kewangan jangka panjang sambil menggesa rakan-rakan menteri kewangan G20 untuk melancarkan pasaran yang semakin berkembang.

Ahli lembaga bank Yves Mersch baru-baru ini mendakwa bahawa cryptocurrency adalah "bukan wang, tidak juga untuk masa hadapan."

Perdana Menteri Britain Theresa May, seperti banyak yang lain, menyatakan kebimbangan atas penggunaan jenayah cryptocurrency , menyatakan bahawa dia sedang mencari "sangat serius" di kriptografi "kerana cara mereka digunakan, terutamanya oleh penjenayah."

 EU

akhir spektrum, Sepanyol nampaknya lebih berminat dalam perlumbaan untuk menjadi modal blockchain – lebih sejajar dengan Switzerland dan Amerika Syarikat Arizona, Tennessee, dan Wyoming – dan bertentangan menjadi negara yang tidak menggalakkan inovasi. Oleh itu, negara Eropah yang utama mungkin tidak lama lagi akan menjejaskan keluk di benua itu.

Adakah anda fikir Sepanyol mengambil pendekatan yang betul untuk cryptocurrencies dan teknologi blockchain? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkib Bitcoinist dan Pixabay

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments