Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Shiba Inu Bekerjasama Dengan Travala Untuk Melancarkan Tawaran Eksklusif


Shiba Inu telah bekerjasama dengan laman web tempahan perjalanan crypto Travala untuk melancarkan tawaran istimewa eksklusif untuk pemegang SHIB.

Pemegang Shiba Inu Kini Boleh Mendapat $25 Kredit Perjalanan Percuma Di Travala

Seperti yang diumumkan oleh SHIB dalam a tweetTravala telah mengeluarkan “istimewa eksklusif” dengan kerjasama memecoin.

Dengan tawaran baharu ini, semua pemegang Shiba Inu layak menuntut kredit perjalanan percuma sebanyak $25 di tapak web tempahan.

Pengguna hanya perlu menuju ke pautan disediakan oleh pemegang twitter SHIB, dan buat akaun baharu atau log masuk dengan akaun sedia ada untuk mendapatkan kredit.

Travala ialah tapak web tempahan pelancongan berasaskan blockchain yang popular yang membolehkan pengguna menempah hotel, penerbangan dan aktiviti menggunakan pelbagai kaedah pembayaran, termasuk mata wang kripto. Platform ini disokong oleh Binance, bursa kripto terbesar di pasaran mengikut volum dagangan.

Shiba Inu Dan Travala

The exclusive special offer from Travala and SHIB, live now | Source: Shiba Inu On Twitter

Laman web tempahan pada masa ini menerima pelbagai jenis mata wang kripto sebagai pilihan pembayaran yang mungkin, termasuk (tetapi tidak terhad kepada) seperti Bitcoin, Ethereum, Tether USD dan Litecoin.

Pada bulan Mei tahun lalu, Dogecoin mendahului pesaingnya dalam menjadi memecoin pertama yang akan ditambahkan pada penyenaraian Travala.

Walau bagaimanapun, tidak lama kemudian Shiba Inu juga berjaya, kerana platform pelancongan mula mengambil pembayaran dalam SHIB semasa Disember lepas.

Travala juga melancarkan perkhidmatan penyewaan rumah sebagai pesaing kepada Airbnb tahun lepas, dipanggil Dtravel. Sememangnya, platform ini juga menyokong pilihan pembayaran berasaskan kripto.

SHIB Terus Melihat Aliran Menurun, Jatuh Ke tangga ke-15 Dalam Senarai Kripto Teratas

Shiba Inu telah mengalami bulan yang teruk setakat ini kerana kemalangan FTX telah memberikan tamparan yang ketara kepada memecoin.

Pada masa penulisan, harga SHIB didagangkan sekitar $0.00000896, turun 1% pada minggu lepas. Sepanjang bulan lalu, kripto telah kehilangan 12% dalam nilai.

Berikut ialah carta yang menunjukkan arah aliran harga memecoin sepanjang lima hari yang lalu:

Carta Harga Shiba Inu

The value of the crypto seems to have observed an almost full recovery out of the plunge from a few days back | Source: SHIBUSD on TradingView

Walaupun kripto di seluruh pasaran telah mengalami kesan keruntuhan FTX, SHIB telah menjadi lebih lemah berbanding dengan syiling teratas yang lain.

Hasil daripada kekuatan yang lebih rendah ini, memecoin kini telah kehilangan tempatnya sebagai yang ke-13 terbesar dalam senarai cap pasaran, menjatuhkan dua kedudukan ke tempat ke-15.

Cap Pasar Shiba Inu

Looks like Litecoin and Solana have overtaken the memecoin | Source: CoinMarketCap
Featured image from Ferhat Deniz Fors on Unsplash.com, chart from TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments