Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Shiba Inu Mendapat Jemputan Daripada WEF Untuk Bercakap Tentang Metaverse


Komuniti Shiba Inu kini sedang melakukan pengundian dalam talian yang akan menentukan sama ada projek itu akan menerima jemputan Forum Ekonomi Dunia (WEF) untuk menjadi rakan kongsinya dalam bekerja untuk Dasar Metaverse Global.

Pada masa penulisan ini, lebih daripada 18,000 undian telah pun diberikan untuk tinjauan pendapat yang dijalankan oleh pembangun SHIB Shytoshi Kusama melalui Twitter, dengan lebih 60% menyokong menerima tawaran untuk perkongsian dengan WEF.

Kusama sebelum ini menjelaskan bahawa usaha berkaitan metaverse juga akan melibatkan Meta, Decentraland dan Sandbox.

Malangnya, walaupun dengan perkembangan positif ini dan menunjukkan kepercayaan yang jelas untuk Shiba Inu, token SHIBnya terus bergelut untuk naik ke harga dagangan spot yang lebih tinggi.

Image: Protocol

Pemantauan Harga Shiba Inu, Metrik Utama Lain

Mengikut penjejakan terkini daripada agregator data kripto Coingeckopada masa akhbar, Shiba Inu bertukar tangan pada $0.00000903 dan telah kehilangan hampir 2% daripada nilai minimumnya sejak tujuh hari yang lalu.

Pasaran beruang yang sedang berjalan telah mengambil tol pada meme crypto yang terpaksa melepaskan tempatnya sebagai 14ke mata wang kripto terbesar dari segi permodalan pasaran.

Walaupun aset itu berjaya meningkatkan penilaian keseluruhannya sebanyak 8% dalam tempoh 24 jam yang lalu, ia tidak mencukupi untuk merampas semula tempat sebelumnya dalam senarai kerana ia mencapai 15ke ihsan daripada penilaian keseluruhan $5.32 bilion.

Walaupun prestasi buruk ini, paus Ethereum terkemuka baru-baru ini menunjukkan kepercayaan mereka yang tidak berbelah bahagi untuk kripto yang menyumbang 3.14% daripada jumlah pegangan mereka dengan anggaran nilai sekitar $70 juta.

Selain itu, terdapat juga peningkatan ketara dari segi alamat aktif untuk aset itu, daripada lebih 80,000 pada akhir Oktober kepada sekitar 130,000 sekarang.

Menyematkan Harapan Pada Shibarium

Komuniti Shiba Inu tetap menantikan sepenuhnya Shibariumpenyelesaian penskalaan Lapisan 2 yang akan dibina di atas protokol SHIB yang akan membolehkannya berfungsi lebih seperti rangkaian individu.

Ia mempunyai mekanisme terbina dalam yang akan membolehkan pemegang syiling membakar token mereka dengan harapan dapat mengurangkan bekalannya yang terlalu banyak.

Walau bagaimanapun, buat masa ini, masyarakat perlu berpuas hati Keabadian Shibapermainan kad berasaskan blockchain yang dilancarkan pada September tahun ini.

TCG ini, sama seperti Shibarium, juga memainkan peranan penting dalam membakar token SHIB sambil meningkatkan permintaannya yang, seterusnya, kemungkinan besar akan mencetuskan pergerakan menaik dalam harganya.

SHIB total market cap at $5.03 billion on the daily chart | Featured image from Coin Edition, Chart: TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments