Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ShineChain dan Weiyunbaobei secara rasmi mengumumkan kerjasama strategik


· 12 Februari 2018 · 3:30 pm <! – Petikan

Pada 3 Februari 2018, ShineChain dan Weiyunbaobei Network Technology Co., perkongsian strategik di ibu pejabat Weiyunbaobei di Beijing, China. Perkongsian ini boleh mengetuai platform Weiyunbaobei yang sudah ada lebih daripada 200,000 pemandu dan penyedia insurans terkemuka untuk meningkatkan utiliti ShineChain Token (SHE). Peserta dalam rangkaian ini akan diberi token SHE apabila mereka menggunakan App Gas Weiyunbaobei, Baobei Gas untuk membeli petrol diskaun, perkhidmatan pembaikan, bantuan tepi jalan atau mana-mana

End Excerpt ->

Pada bulan Februari 3, 2018, ShineChain dan Weiyunbaobei Network Technology Co., Ltd. mencapai perkongsian strategik di ibu pejabat Weiyunbaobei di Beijing, China.


Perkongsian ini boleh memimpin platform Weiyunbaobei yang sudah ada lebih dari 200,000 pemandu dan memimpin pembekal insurans untuk meningkatkan utiliti ShineChain Token (SHE). Peserta dalam rangkaian ini akan diberi token SHE apabila mereka menggunakan Aplikasi Gas Weiyunbaobei, Baobei Gas untuk membeli petrol diskaun, perkhidmatan pembaikan, bantuan tepi jalan atau perkhidmatan kenderaan lain dalam rangkaian. Semua token boleh digunakan untuk membeli beberapa perlindungan insurans kos efektif kemudian.

"Aplikasi Baobei Gas" adalah platform pengisian bahan bakar mudah alih Weiyunbaobei. Ia mempunyai lebih daripada 200,000 pengguna aktif dalam kumpulan usia 20-30. Mereka menggunakan aplikasi ini bukan sahaja untuk membeli petrol tetapi juga untuk membeli pelbagai perkhidmatan berkaitan auto yang lain. Weiyunbaobei kini berada di peringkat akhir mengintegrasikan Model Insurans Kumpulan Mutual ShineChain yang unik ke platform Baobei. Ini hanya satu daripada beberapa projek yang ada dalam perancangan. Model insurans ShineChain menggunakan teknologi blockchain untuk menentukan tuntutan risiko dan proses dengan cara yang cekap. Tawaran akan merangkumi yang berikut:

  • Insurans Kemalangan Peribadi untuk Bot Penumpang, Pesawat, dan Keretapi
  • Insurans Kereta Tambahan Pihak Ketiga
  • Insurans Penyakit Kritikal yang merangkumi kanser dan 30 penyakit lain

Weiyunbaobei Network Technology Co. , Ltd telah ditubuhkan pada bulan Jun 2015 dan ia adalah platform perkhidmatan rangkaian yang menghubungkan pengguna akhir dengan penyedia insurans. Setakat ini, ia mempunyai lebih daripada 1 juta pengguna aktif. App Baobei Gas juga merupakan sebahagian daripada ekosistem * WeChat ". Pengguna di sana boleh menggunakan fungsi WeChat Red Envelope untuk menganugerahkan produk insurans ahli Baobei

ShineChain menggunakan teknologi blockchain untuk mencipta semula pasaran insurans. Dipimpin oleh Ketua Pegawai Eksekutifnya, Jin Hui, Yayasan ShineChain mempunyai pasukan pakar yang berdedikasi dengan pengalaman industri yang luas, yang bersedia membawa visi mereka menjadi kenyataan.

Kepimpinan ShineChain adalah pakar dalam bidang masing-masing. Mereka termasuk Ahli Ekonomi Kanan Jin Hui, yang berkhidmat sebagai CEO, Oxford Ph.D. lulus, Universiti Kolej London Penyelidik Blockchain Dr. Hugo berfungsi sebagai CTO, Jurutera Peng Song berfungsi sebagai CIO, dan Pengurus Alibaba Veteran Wang Jinlong berfungsi sebagai COO.

Perkongsian ShineChain dan Weiyunbaobei adalah sinergi yang sempurna. Ini akan membolehkan Weiyunbaobei meningkatkan kecekapan operasinya dengan mengintegrasikan teknologi blockchain sambil memberikan akses produk ShineChain's Insurans kepada pelanggan sedia ada Weiyunbaobei.

Integrasi SHE token ke aplikasi Baobei Gas akan dikerahkan sepenuhnya pada minggu 12 Februari 2018 Tunggu lebih banyak maklumat.

* WeChat adalah aplikasi mudah alih media sosial pelbagai guna Cina. Ia adalah salah satu aplikasi mudah alih terbesar di dunia, dengan lebih daripada 902 juta pengguna aktif setiap hari.


Imej ihsan ShineChain

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments