Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Silence The Lambos? China Menawarkan Kereta Mewah Untuk Crypto Walaupun Perdagangan Ban


· 8 Februari 2018 · 7:00 am <! – Petikan

Bukti yang berterusan penerimaan Bitcoin adalah menimbulkan kekeliruan tentang sifat sebenar larangan cryptocurrency China. Supercar Jualan Untuk Bitcoin Sebagai syarikat utama membuat keberanian berani untuk memperluaskan penerimaan bulan ini walaupun janji kerajaan untuk mengakhiri perdagangan, usaha kecil yang menapis melalui media barat. Khamis secara khusus melihat sumber berita Twitter berasaskan cnLedger mengeluarkan foto-foto peniaga kereta mewah China di bandar Shenzhen yang muncul untuk menunjukkan model jualan

Akhir Petikan ->

Bukti yang berterusan penerimaan Bitcoin


Supercar Jualan Untuk Bitcoin

Oleh kerana syarikat-syarikat utama membuat keberanian berani untuk memperluas penerimaan bulan ini walaupun janji kerajaan untuk mengakhiri dagangan, usaha kecil-kecilan sedang menyaring melalui ke media barat

Khamis secara khusus melihat sumber berita Twitter berasaskan cnLedger mengeluarkan semula gambar peniaga kereta mewah Cina di bandar Shenzhen yang kelihatannya menunjukkan model jualan untuk cryptocurrency.

McLaren P1 dan Ferrari 488, F12 dan F430 ditawarkan untuk Bitcoin, Bitcoin Cash dan Ether sebagai tambahan kepada yuan. Kandungannya pada asalnya dipamerkan pada laman web microblogging popular Weibo .

"Seterusnya masa orang memberitahu anda bitcoin diharamkan di China, menunjukkan kepadanya gambar ini," kata akaun itu.

A Tale Of Two Realities

2018 telah menjadi bulan yang ingin tahu untuk peraturan dari Beijing. Pengumuman penarikan balik dari pasaran perlombongan Bitcoin disertai dengan perisytiharan bahawa walaupun over-the-counter dan pertukaran asing akan menghadapi tindakan . Pada tahun yang sama, minggu lalu melihat gergasi mudah alih internet Cheetah melepaskan dompet cryptocurrency untuk 600 juta penggunanya, sementara Bitcoin menjadi hadiah utama pada pertemuan tahunan rakan syarikat mudah alih Meitu .

Pengumuman kedua-duanya datang seminggu selepas bekas pengarah di Institut Kewangan Kewangan Kementerian Kewangan China secara umum mendedahkan adalah "mustahil" untuk mengharamkan Bitcoin secara terang-terangan – koresponden rasmi naratif telah berusaha mengelak.

 Premis Dokumentasi Bitcoin Pertama China

Demam Blockchain telah meninggalkan tanda, Ripple mengumumkan minggu ini ia bergerak ke pasaran China melalui perkongsian dengan syarikat perkhidmatan wang berasaskan Hong Kong LianLian International.

"… Kami akan meningkatkan lagi pengalaman [the payout] dan meningkatkan bahagian pasaran kami dengan menawarkan pelanggan segera, pembayaran yang dikuasakan oleh blockchain merentasi 19 mata wang yang kami buat pada masa ini. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerja dengan Ripple untuk aliran pembayaran kuasa antara China, "kata CEO Arthur Zhu dalam kenyataan rasmi.

Apa pendapat anda mengenai pendekatan China terhadap cryptocurrency? Beritahu kami dalam ulasan di bawah!


Imej ihsan Shutterstock, Twitter

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments