Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

SocialMedia.Market Menyimpulkan ICO Berjaya Mereka sebagai Mereka Sediakan untuk Melancarkan Platform Penuh Mereka Kejatuhan ini


· 27 Mac 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

SocialMedia.Market (SM.M), pasar blok pertama yang menghubungkan media sosial influencer dengan pengiklan, menyimpulkan ICOnya pada 16 Mac dengan harga tokong bernilai 13,946 ETH yang mengagumkan (kira-kira USD $ 6.5 juta). Hanya lebih daripada 75% token yang dijual di pasaran Asia. Token SMT sangat popular di Jepun, di mana lebih daripada 70% token telah dibeli. Langkah-langkah seterusnya untuk SM.M termasuk pengedaran awal butiran SMT kepada pembeli pada bulan Mac

End Excerpt ->

SocialMedia.Market (SM.M), pasaran blockchain pertama yang menghubungkan sosial media yang berpengaruh dengan pengiklan, menyimpulkan ICOnya pada 16 Mac dengan harga tokong bernilai 13,946 ETH yang mengagumkan (kira-kira USD $ 6.5 juta). Hanya lebih daripada 75% token yang dijual di pasaran Asia. Token SMT sangat popular di Jepun, di mana lebih daripada 70% token telah dibeli.


Langkah-langkah seterusnya yang segera untuk SM.M termasuk pengedaran permulaan butiran SMT kepada pembeli pada 29 Mac, 2018, dan token penyenaraian sekurang-kurangnya dua hingga lima pertukaran token. Mereka juga akan mewujudkan perkongsian strategik dengan pengiklan, pengekang, dan perkhidmatan penghalang utama. Sebahagian daripada evolusi SocialMedia.Market akan merangkumi perkongsian strategik dengan Native Video Box (nvb.digital), yang alat analitik dan kemampuan tinjauan kandungan video akan mengagumkan dengan baik dengan merek dagang SM.M. Rangkaian Taklimakan ( taklimakan.io ) juga telah menunjukkan bahawa mereka akan bekerjasama dengan SMM untuk menyegerakkan pembangunan industri blockchain bersama. Taklimakan akan menggunakan platform untuk membina jenama mereka sendiri.

Syarikat itu telah mengumpulkan lembaga penasihat yang mengagumkan yang mengira Tatsunari Ono TechCrunch's Keith Teare dan Syarikat Otak Nilai TechCrunch di kalangan kepercayaan otak mereka yang luas. Seorang lagi penasihat, Sonic Foundry Inc. Andrew Playford memuji SM SM ICO:

SM.M ICO baru-baru ini telah mencapai keputusan yang besar, yang tidak mengejutkan, kerana ia adalah salah satu yang paling penting projek blokchain dalam pemasaran menegak pada hari ini.

Beliau berhujah:

Pemasaran Influencer telah menunjukkan potensi menarik sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Mencipta pasaran berasaskan blockchain menangani beberapa masalah besar yang menghalang sektor tersebut. Saya menjangkakan bahawa projek ini akan membuka banyak nilai untuk pelbagai jenama dan pengaruh yang lebih luas. Saya berharap dapat melihat SM.M berevolusi untuk mentakrifkan kategori yang menarik ini.

ICOBox SocialMedia.Market telah dijalankan di bawah bimbingan ICOBox, pembekal utama penyelesaian SaaS ICO di dunia, yang memberikan nasihat teknikal, undang-undang dan pemasaran di seluruh token menawarkan proses. Dima Zaitsev, Ketua Analisa PR dan Perniagaan Antarabangsa di ICOBox mengucapkan selamat kepada syarikat mengenai kesimpulan yang berjaya kepada ICO mereka. "SM.M adalah platform penting bagi mereka yang beroperasi di bidang pemasaran influen. Inilah sebabnya mengapa projek ini disokong oleh masyarakat, "katanya. "Terima kasih kepada keterlibatan mereka, semangat dan kepakaran, pasukan SocialMedia.Market telah menunjukkan keputusan yang mengagumkan semasa ICO mereka! Kami gembira dapat meneruskan kerjasama kami dan yakin kejayaan platform masa depan. "

SM.M dicipta sebagai penyelesaian untuk jenama dan penyokong yang sama-sama menyedari bahawa pengiklanan tradisional biasanya dianggap mengganggu oleh penonton. Platform ini menawarkan penyelesaian semua-dalam-satu automatik yang akan memberi tumpuan kepada pencarian, penciptaan, pelaksanaan dan analisis pemasaran influencer untuk kempen pengiklanan tertentu. Untuk maklumat lanjut mengenai SocialMedia.Market, sila lawati socialmedia.market .

Pernahkah anda menyemak siaran beta SocialMedia.Market ? Apa pendapat awak? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari SocialMedia.Market

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments