Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

SportyCo Mengumumkan Pelancaran Pelancaran Platform Pelancaran Beta Sukan


· 7 Mac 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Ekosistem pelaburan sukan SportyCo yang menghilangkan atlet untuk mendapatkan dana mereka perlu memastikan kejayaan sukan mereka. Ekosistem pelaburan sukan yang terdesentralisasi telah mendapat banyak akhbar positif sejak kebelakangan ini dan pelancaran beta mereka yang berjaya adalah satu lagi alasan mengapa orang bercakap. Pelepasan beta SportyCo membolehkan atlet berpasukan berbakat untuk menerima sumbangan daripada peminat dan penyokong. Apabila versi pelepasan sebenar dilancarkan kemudian

End Excerpt ->

Ekosistem pelaburan sukan terpencil SportyCo memberikan atlet yang akan datang untuk mendapatkan dana yang mereka perlukan untuk memastikan kejayaan atletik mereka [19659008] Ekosistem pelaburan sukan terpencil SportyCo memberikan atlet yang akan datang untuk mendapatkan dana yang mereka perlukan untuk memastikan kejayaan sukan mereka. ” width=”800″ height=”400″ />

Ekosistem pelaburan sukan yang terdesentralisasi telah mendapat banyak akhbar positif sejak kebelakangan ini dan pelancaran kejayaan pelepasan beta mereka adalah satu lagi sebab mengapa orang bercakap. Pelepasan beta SportyCo membolehkan atlet bakal berbakat untuk menerima sumbangan daripada peminat dan penyokong. Apabila versi pelepasan sebenar dilancarkan akhir bulan ini, namun para pelabur akan dapat menyokong para atlet yang menjanjikan secara kewangan sebagai peratusan pendapatan masa depan mereka.

Pelancaran pelepasan beta SportyCo datang kurang dari tiga bulan selepas tamatnya sangat berjaya crowdsale token. Semasa crowdsale, lebih daripada $ 5 juta dibesarkan dan semua diberitahu, lebih daripada 70 juta token SPF diedarkan kepada peserta crowdsale, duta besar, dan pasukan SportyCo. Perlu dicatat bahawa tanda-tanda pasukan telah dikunci (dikunci) untuk tempoh satu tahun.

SportyCo teruja untuk mendapat sokongan beberapa atlet profesional terkemuka, termasuk superstar bola sepak Ronaldinho dan Roberto Carlos, bekas pusat NBA dan Cleveland Pengakap Cavaliers Primož Brezec, dan pelumba ski juara dunia, Noriaki Kasai. Platform ini antara para penasihatnya seperti ahli-ahli komuniti cryptocurrency yang terkenal seperti Charlie Shrem, Phillip Nun, dan Robby Schwertner, antara lain.

Pelepasan beta platform SportyCo dilancarkan dengan tiga bakat atletik yang datang yang mengumpulkan sumbangan untuk lagi kerjaya sukan masing-masing:

  • Diego Silvio Franzot adalah pemain bola sepak berusia 17 tahun dari Itali yang kini sedang belajar dan bermain di Akademi IMG di Bradenton, Florida. Diego telah bermain untuk Alaska FC di Phillippines, Rumukuroshe Shell FC di Nigeria, Desert Rangers di Dubai, UAE, dan Alboraya UD di Valencia, Sepanyol, di mana dia bertanding di U16 Liga Preferente.
  • Gasper Kemperle adalah 17 tahun pemain ski Alpine lama dari Slovenia. Gasper telah menempatkan 3 atau lebih baik dalam lebih daripada 8 pertandingan ski kejohanan, termasuk tempat pertama di Slalom dan tempat ke-2 di Giant Slalom pada Kejohanan Wilayah 2015, tempat ke-2 dalam Giant Slalom pada 2015 Kejuaraan Slovenia, tempat pertama di Giant Slalom pada Kejohanan Wilayah 2016, dan tempat ke-3 di Giant Slalom pada Kejohanan FIS U18 2018.
  • Jaka Gorjan ialah atlet termuda SportyCo. Asalnya dari Slovenia, pemain berusia 11 tahun itu adalah bakat yang semakin meningkat dalam perlumbaan motosikal, yang mengagumkan kemenangan tujuh tempat ke-1 pada perlumbaan kejuaraan di seluruh Slovenia dan Itali.

Tiga atlet muda yang luar biasa ini akan disertai oleh orang lain semasa ujian beta tempoh. Pelepasan akhir platform pada akhir bulan ini tentunya akan terbuka kepada semua bakal atlet. Modul pelaburan, yang juga akan dikeluarkan bulan ini, akan memberi peminat sukan dan pelabur keupayaan bukan sahaja untuk menyokong bakat atletik yang berkembang melalui sumbangan, tetapi juga untuk melabur dalam atlet yang menjanjikan dalam jangka masa panjang menggunakan fungsi kontrak pintar platform. [19659017] Langkah pertama melalui dilakukan dan versi beta platform kami menendang, yang menampilkan atlet-atlet yang akan datang seperti Gašper, yang memerlukan dorongan kewangan untuk mencapai matlamat sukan mereka: https://t.co/L69ltODVWJ [19659018] #SportyCo #SPF #blockchain #CryptoCurrency #platform #donations #beta pic.twitter.com/l2HtiWjPY3

– SportyCo (@sportyco_io) 6 Mac 2018

SportyCo tegas percaya bahawa setiap atlet yang menjanjikan layak mendapat peluang untuk mengejar impian kerjaya sukan profesional mereka. Untuk itu. SportyCo berhasrat untuk membuka industri sukan $ 1.3 trilion kepada pelabur kecil, mendokumenasikan sukan melabur dan membuka bab baru dalam industri sukan.

Untuk maklumat lanjut mengenai platform SportyCo, sila lawati sportyco.io atau cuba pelepasan beta platform di sportyco.net . Anda juga boleh kekal terkini dengan kejadian terbaharu dengan menyertai saluran [[Telugu] Telegram pasukan SportyCo.

Pernahkah anda menguji pelepasan beta platform SportyCo? Apa pendapat awak? Bagaimana perasaan anda tentang individu yang melabur dalam bakat atletik yang akan datang? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah.


Imej ihsan dari SportyCo

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab terhadap atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments