Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

STK Akan Disenaraikan di KuCoin!


· 28 Februari 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform perdagangan kami. STK kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan perdagangan yang disokong termasuk STK / BTC, STK / ETH. Sila ambil perhatian mengenai jadual berikut: 1. STK deposit dan pengeluaran: 18:00 28 Feb, 2018 (UTC + 8) 2. STK trading: 22:00 28 Februari 2018 (UTC + 8) STK Pengenalan Kelajuan yang mana kripto mata telah memasuki kesedaran awam sejak beberapa tahun kebelakangan ini telah menjadi luar biasa. Untuk

Akhir Petikan ->

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. STK kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk STK / BTC, STK / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

1. Deposit STK dan pengeluaran: 18:00 28 Feb, 2018 (UTC + 8)
2. Perdagangan STK: 22:00 28 Feb, 2018 (UTC + 8)

Pengenalan STK

Kelajuan yang mana mata wang kriptografi telah memasuki kesedaran awam sejak beberapa tahun kebelakangan ini telah luar biasa. Untuk mengambil langkah seterusnya, dan mendapat penerimaan dan penggunaan yang meluas, teknologi itu perlu dapat mengendalikan urus niaga jualan (POS). Setelah cryptocurrencies mengatasi rintangan teknikal menyelesaikan beberapa $ 22 trilion yang dibelanjakan secara global oleh pengguna setiap tahun, penggunaannya akan menjadi di mana-mana. Halangan utama adalah salah satu lag masa. Masa pengesahan purata untuk urus niaga Bitcoin adalah 10 minit, terlalu lama untuk digunakan setiap hari. Malah 24 saat bahawa urus niaga Ethereum purata anda mengambil masa terlalu lama untuk pembelian POS.

Platform STK, yang dilaksanakan melalui dompet STK telah membangunkan infrastruktur untuk membolehkan urus niaga yang lebih pantas. Ia dibina di sekeliling dompet pelbagai warna digital mereka sendiri, kumpulan kecairan mata wang fiat, dan sistem pembukaan Saluran Negeri individu untuk setiap transaksi. Ekosistem dikuasakan oleh token STK, cryptocurrency patuh ERC20 milik mereka yang berdaftar dengan Ethereum Blockchain.

Laman Web Rasmi STK: https://stktoken.com/
STK Whitepaper: klik di sini [AmaranRisiko:Pelaburancryptocurrencyadalahperjanjianmodalterokaiamempunyaimodelperniagaanperdagangan7x24jamtanpawaktudekatpasarSilaberiperhatianlebihkepadapelaburanberisikoKuCoinmemegangsistemketatpenapisanmengenaisemuaperjanjiantokentetapikamitidakpernahmengambilapa-apaliabilitiuntuktingkahlakupelaburan


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments