Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

StreamSpace Memperkenalkan Pasaran Video Terpencil Dunia Yang Paling Maju


· 29 Januari 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

Austin, TX 17 Januari 2018 – StreamSpace, , semuanya bersedia untuk merevolusikan industri perfileman dengan menghilangkan saluran pengedaran yang ada di kalangan pembuat filem dan pelanggan mereka. Menghubungkan Penerbit Filem Secara Langsung kepada Pelanggan Mereka Menggunakan sistem storan terdesral dan blok block, StreamSpace telah mencipta platform yang selamat di mana pembuat filem boleh menetapkan harga untuk kerja mereka dan menerima pembayaran secara langsung daripada pelanggan. StreamSpace baru sahaja mengumumkan permulaan Tawaran Syiling Permulaannya. Ini

Akhir Kutipan ->

Austin, TX 17 Januari 2018 – StreamSpace, sebuah start-up Blockchain yang berpangkalan di Texas, semuanya bersedia untuk merevolusikan industri filem dengan menghapus saluran pengedaran yang sedia ada pembuat filem dan pelanggan mereka.


Menghubungkan Penapis Filem Secara Langsung kepada Pelanggan mereka

Dengan menggunakan sistem storan terdesentralisasi dan penghalang, StreamSpace telah mewujudkan platform yang selamat di mana pembuat filem boleh menetapkan harga untuk kerja mereka dan menerima pembayaran secara terus daripada pelanggan.

StreamSpace baru sahaja mengumumkan permulaan Tawaran Syiling Permulaannya. Jualan token ini akan berterusan sehingga 27 Februari, menawarkan sejumlah 250 juta StreamShares (SSH).

StreamSpace adalah platform yang selamat untuk pengedaran video yang telah dicipta dengan matlamat mengganggu ide semasa pengedaran kandungan video oleh menghapuskan orang tengah. Ia akan memberi kuasa kepada pembuat filem bebas untuk mengekalkan kawalan kewangan ke atas projek filem mereka sambil membolehkan pengguna menerima kandungan filem berkualiti secara terus dari pencipta.

Beberapa gergasi pengedaran global telah memerintah industri filem global selama bertahun-tahun. Tidak hairanlah, kira-kira 80% daripada filem-filem yang dihasilkan setiap tahun tidak pernah dilihat kerana mereka gagal mendapatkan sokongan pengedaran yang diperlukan dari sebuah studio utama. Para pembuat filem sering ditinggalkan tanpa sebarang alternatif tetapi bergantung pada festival filem dan saluran serupa. Ini telah membawa kepada keadaan di mana pengguna menghadapi hakisan pilihan kerana kebanyakannya mempunyai akses kepada siaran blockbuster utama yang dipromosikan oleh studio. Pembuat filem bebas dibiarkan tanpa hubungan pengedaran multichannel yang mencukupi dan kekurangan pendapatan.

StreamSpace sedang dalam proses membina platform pengedaran novel dan ekosistem yang akan mewujudkan hubungan antara pembikin filem dan peminat mereka, merevolusikan industri filem dalam banyak sama seperti industri muzik telah berubah sejak sedekad yang lalu. Pembuat filem akan dapat menetapkan harga untuk kandungan mereka dan menerima bayaran dengan segera daripada pengguna. Enjin pengewapan yang selamat sistem akan menempatkan lebih daripada 90% pembayaran terus ke tangan pembuat filem.

StreamSpace juga boleh membantu pembuat filem menggunakan teknik crowdfunding seperti ICOs, alat baharu yang kuat yang lebih berkesan daripada perkhidmatan crowdfunding konvensional. Untuk memastikan penyimpanan dan penghantaran fail yang selamat, StreamSpace akan menggunakan teknologi enkripsi dan blockchain.

Robert Binning, CEO StreamSpace, berkata:

Hari ini, kerana video bergantung pada kos infrastruktur yang tinggi pada jalur lebar dan penyimpanan, hanya tiga syarikat mampu melancarkan platform global, dan mereka memonopoli pasaran, mewujudkan persekitaran di mana pengarang tidak menghasilkan wang, pengguna hanya mencapai kandungan yang berkualiti rendah, dan pengiklan tidak dapat mencapai khalayak mereka.

Dia meneruskan:

Kami matlamatnya menjadi destinasi utama dunia untuk kandungan filem yang inovatif, dengan katalog yang mendalam yang akan membolehkan pengalaman tontonan peribadi dan yang akan memberi ganjaran kepada dua pelanggan utama kami, pembuat filem bebas dan peminat filem indie.

StreamSpace telah dibina sekitar sembilan komponen utama:

  • Kaedah penyimpanan selamat
  • Lejar transaksi lejang
  • Decoder depan dan pemain HTML5 tertanam
  • Dermaga digital selamat
  • Pertukaran token peribadi
  • Akhir depan yang berfokus kepada komuniti
  • Saluran media sosial
  • Tawaran denda Permulaan / Token crowdfunding Token

Operasi StreamSpace adalah berdasarkan dompet digital dan pintar kontrak melalui Mesin Maya Ethereum yang mampu melaksanakan kontrak pintar pada rantaian Ethereum. Semua transaksi di platform StreamSpace akan berlaku menggunakan token StreamShares (SSH). Peminat filem boleh menonton filem dengan menambah wang ke dompet digital mereka dan memulakan pemindahan token ke dompet pemilik hak cipta. Setelah menerima token tersebut, pemilik hak cipta boleh menukarnya ke fiat dan menarik diri.

StreamSpace telah hanya mengedarkan bilangan StreamShares yang terhad di pasaran, dan token ini boleh dibeli dengan Ethereum atau Bitcoin. Sejak permulaan StreamSpace ICO, harga StreamShares meningkat setiap hari, dan tidak lama lagi akan mencapai harga maksimum $ 0.30.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai StreamSpace dan ICO yang sedang berlangsung, sila lawati https: //www.stream.space/]

About StreamSpace: StreamSpace adalah blokchain video streaming yang dikuasakan pada perkhidmatan permintaan yang kelihatan merevolusikan industri filem dengan menghapuskan saluran pengedaran sedia ada antara pembuat filem dan pelanggan mereka. Menggunakan sistem penyimpanan terdesentralisasi dan teknologi blockchain yang canggih, mereka telah membina platform yang selamat di mana pembuat filem bebas dapat menjalankan kawalan kewangan yang lengkap ke atas ciptaan mereka dan pengguna mempunyai akses kepada kandungan filem berkualiti secara langsung dari pencipta.

Media Kenalan:
Jon-Karl Kleitsch
StreamSpace LLC
[email protected]
(512) 527-3034


Imej ihsan StreamSpace

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments