Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Strippers Sekarang Sporting Bitcoin Tattoos for Tipping


· 26 Februari 2018 · 7:30 pm <! – Kutipan

Bitcoin telah menemui sempadan baru penerimaan sebagai strippers di Bilik Legends di Las Vegas sekarang tato templat cryptocurrency sementara untuk tujuan tip. Lama dahulu, Bitcoin membuat sejarah apabila ia digunakan untuk membeli pizza. Sekarang, cryptocurrency boleh digunakan untuk membeli barangan dan perkhidmatan yang berbeza. Salah satu perkhidmatan yang lebih menarik baru muncul di Bilik Legends di Las Vegas, di mana pelanggan boleh mengimbas tatu sementara pada alat penarik

End Excerpt ->

Bitcoin telah menemui perbatasan baru penerimaan Pengawal di Bilik Legends di Las Vegas kini tato templat cryptocurrency temporer sementara untuk tujuan tip.


Lama lalu, Bitcoin membuat sejarah apabila ia digunakan untuk membeli pizza. Sekarang, cryptocurrency boleh digunakan untuk membeli barangan dan perkhidmatan yang berbeza. Salah satu perkhidmatan yang lebih menarik baru muncul di Bilik Legenda di Las Vegas, di mana para pelanggan boleh mengimbas tatu sementara pada alat pengukur untuk mengetepikan mereka dalam cryptocurrency .

 Legends Room strip club

Strippers , Shots, dan Cryptocurrency

Bilik Legends adalah kelab jalur yang baru dibuka di Las Vegas yang mempunyai cangkuk teknologi yang menarik. Ia sangat krusial di mana para pelanggan boleh membayar pemain-pemain kelab di Bitcoin dan kriptografi lain.

Kelab ini dimiliki oleh Nick Blomgren, yang ingin menggabungkan cryptocurrency menjadi perniagaan. Dalam sebuah wawancara dengan Las Vegas Now dia berkata:

Kami datang dengan idea mungkin kira-kira satu setengah tahun yang lalu bagaimana kita boleh mengubah bitcoin ini menjadi sesuatu. Oleh itu, kami menyumbang sumbang. Pertama, kami berfikir tentang sebuah syarikat perjuangan kerana saya memiliki gim seni mempertahankan diri campuran.

Blomgren mengatakan bahawa satu idea menonjol dari semua yang lain: kelab jalur. Jadi Legenda Room dilahirkan.

Anonymous Works

Blomgren mendapat sedikit coy apabila membicarakan bagaimana cryptocurrency yang berguna untuk pelanggan di kelabnya. Beliau berkata:

Ia adalah tempat terbaik untuk membelanjakannya jika anda tidak mahu isteri anda tahu atau anda tidak mahu teman lelaki anda tahu.

 Bitcoin

kelab jalur telah sangat bersemangat untuk menerima Bitcoin dan kriptografi lain. Strippers memakai tatu sementara yang boleh diimbas untuk transaksi cryptocurrency. DJ kelab itu mengatakan bahawa sebahagian daripada kesepakatannya dengan kelab itu adalah sebahagian dari bayarnya yang datang dalam bentuk cryptocurrency.

Salah satu penghibur di kelab itu, Brenna Sparks, menyukai pelanggan yang membayar dengan Bitcoin. Dia berkata bahawa dia sangat berminat dengan cryptocurrency selama 7 tahun yang lalu dan menerima cryptocurrency yang benar-benar membantu wanita bekerja.

Penghibur lain di kelab itu mengesahkan faedah Bitcoin, mengatakan:

Saya tidak akan menamakan nama, tetapi ada bank tertentu yang … akan menutup akaun anda dan sebenarnya menafikan anda daripada mempunyai akaun kerana kami bekerja di industri hiburan dewasa.

Blomgren mengatakan bahawa walaupun fiat masih popular bentuk pembayaran, Bitcoin sebenarnya sangat popular dengan pelanggannya, yang menggunakan mata wang maya "cukup sering" di kelabnya.

Secara jujur, menggunakan cryptocurrency di sebuah kelab jalur kelihatan hebat idea. Ketidakpastian dan ketidakpastian mata wang maya boleh membantu seseorang yang tinggal di luar air panas dengan yang penting lainnya.

Apa pendapat anda mengenai kelab jalur yang membolehkan Bitcoin tip? Adakah anda fikir tempat hiburan yang lain akan mengikutinya?


Gambar ihsan dari Wikimedia Commons / @ Rick Hall Bilik Legenda, dan arkib Bitcoinist

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments