Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Sumbangan Bitcoin Politik Mendapatkan Daya Saing


· 12 Februari 2018 · 5:00 pagi <! – Petikan

Oleh kerana keadaan cryptocurrency semakin diterima, semakin banyak kempen politik yang senang menerima sumbangan Bitcoin bahan api mereka untuk jawatan. Mereka mengatakan bahawa politik membuat bedfell aneh. Walau bagaimanapun, satu perkara dalam politik mudah difahami oleh setiap ahli politik dan parti politik: wang. Walaupun senang untuk bermimpi bahawa niat baik dan keinginan untuk melakukan perkhidmatan awam adalah daya penggerak di sebalik politik, realiti adalah bahawa ia adalah wang, dan banyak daripadanya.

End Excerpt ->

Kerana cryptocurrency menjadi lebih diterima, semakin banyak kempen politik dengan senang menerima sumbangan Bitcoin untuk memacu jawatan mereka untuk bekerja.


Mereka mengatakan bahawa politik membuat bedfell aneh. Walau bagaimanapun, satu perkara dalam politik mudah difahami oleh setiap ahli politik dan parti politik: wang. Walaupun bagus untuk bermimpi bahawa niat baik dan keinginan untuk melakukan perkhidmatan awam adalah daya penggerak di sebalik politik, realitinya adalah bahawa ia adalah wang, dan banyak daripadanya. Sekarang nampaknya pemain lain memasuki arena politik untuk menyertai mata wang fiat dan kad kredit: cryptocurrency. Politik Derma Bitcoin semakin menjadi semakin biasa kerana calon ahli parlimen ingin sekeping pai mata wang maya.

 Derma Bitcoin

Memukul Jejak Kempen

Setiap kempen politik selalu mencari lebih banyak wang untuk meletakkan (atau menyimpan) calon mereka di pejabat. Walaupun pengawal lama terus bergantung kepada sumbangan wang tunai (tidak kira apa sogokan yang mereka dapatkan dari pelobi), ahli politik muda membuka dompet crypto mereka untuk menerima sumbangan Bitcoin.

Seorang ahli politik semacam itu Austin Peterson , seorang Republikan dari Missouri. Kempen Senatnya menerima sejumlah 24 derma Bitcoin, dan satu derma (bernilai $ 4,500 pada masa itu) adalah sumbangan derma cryptocurrency terbesar dalam sejarah pemilihan persekutuan.

Calon lain yang menerima Bitcoin ialah Patrick Nelson, seorang Demokrat dari New York. Mereka hanya menaikkan kira-kira $ 400 dalam sumbangan setakat ini kerana pemproses mereka, BitPay, yang mempunyai operasi mereka digantung ketika berurusan dengan isu pelesenan di New York. Kelli Ward, seorang Republikan yang berlari untuk salah satu kerusi Senat Arizona juga menerima Bitcoin.

Pols Mengasihi Pendapatan Cryptocurrency

Pemenang besar dalam menyumbangkan sumbangan cryptocurrency adalah Brian Forde seorang Demokrat dari California. Pada bulan Ogos dan September 2017, kempennya meraup lebih daripada $ 66,000 dalam bitcoin.

Malah ahli politik yang lebih tua sedang membuka mata mereka untuk menerima sumbangan mata wang maya politik (adakah anda pernah mendengar seorang ahli politik mengalihkan wang?). Forde mencatatkan bahawa "beberapa ahli Kongres telah meminta nasihat saya mengenai bagaimana mereka boleh menerima bitcoin juga."

 Brian Forde

Brian Forde

Kempen presiden pertama untuk menerima Bitcoin [19459006dermaadalahRandPaulkembalipadatahun2016InikeranaFECmenjadikannyaokayuntukkempenuntukmenerimacryptocurrencykembalipadatahun2014Walaubagaimanapunsumbanganitusepatutnyaterhadkepada$100seorangdanmaklumatyangdiperlukan(namaalamatfizikalmajikandanlain-lain)dikumpulkanjuga

Sekarang, bilangan kempen dan PACS (jawatankuasa tindakan politik) menerima sumbangan cryptocurrency hanya empat. Walau bagaimanapun, jumlah itu pasti meningkat apabila lebih banyak kempen memfailkan data mereka dengan FEC untuk tarikh akhir pelaporan yang seterusnya.

Realitinya adalah bahawa cryptocurrency berada di sini untuk kekal, dan, dengan itu, ia mewakili satu aliran pendapatan lain yang mana-mana kempen politik boleh (dan akan!) ketuk ke dalam. Sebagai generasi muda berjalan untuk pejabat awam, mereka akan jauh lebih terbuka untuk cryptocurrency daripada pengawal lama yang sedang berkhidmat. Berharap untuk melihat lebih banyak calon yang mengiklankan alamat dompet mereka dalam masa terdekat.

Apakah pandangan anda mengenai sumbangan Bitcoin politik? Adakah perkembangan ini baik, buruk, atau lebih banyak lagi? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej ihsan dari Pixabay, YouTube dan arkib Bitcoinist.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments