Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

SwissBorg (CHSB) Dapat Disenaraikan di KuCoin!


· 9 Mac 2018 · 12:30 pm <! – Petikan

KuCoin amat berbangga untuk mengumumkan satu lagi projek hebat yang datang ke platform dagangan kami. SwissBorg (CHSB) kini boleh didapati di KuCoin. Pasangan dagangan yang disokong termasuk CHSB / BTC, CHSB / ETH. Sila ambil perhatian tentang jadual berikut: 1. Deposit dan pengeluaran CHSB: 18:00 9 Mac 2018 (UTC + 8) 2.CHSB perdagangan: 23:00 9 Mac 2018 (UTC + 8) SwissBorg (CHSB) Pengenalan SwissBorg adalah ekosistem yang terdesentralisasi di mana semua jenis pengguna dari individu ke pakar kewangan dapat membuat dan mengurus portfolio pelaburan

End Excerpt ->

KuCoin sangat bangga untuk mengumumkan satu lagi projek besar yang akan datang platform dagangan kami. SwissBorg (CHSB) kini boleh didapati di KuCoin . Pasangan dagangan yang disokong termasuk CHSB / BTC, CHSB / ETH.


Sila ambil perhatian jadual berikut:

1.CHSB deposit dan pengeluaran : 18:00 9 Mac 2018 (UTC + 8)
2. SwissBorg (CHSB) Pengenalan

SwissBorg adalah ekosistem yang terdesentralisasi di mana, semua jenis pengguna dari individu ke pakar kewangan boleh membuat dan mengurus portfolio pelaburan aset crypto, dengan cara yang selamat dan selamat.

Platform SwissBorg akan didorong oleh idea-idea dan amalan terbaik pakar-pakar lain dalam industri dan bertujuan untuk menjembatani dua dunia pasaran crypto dan pasaran pelaburan tradisional

Dengan menggunakan kontrak blockchain dan pintar, SwissBorg mempunyai potensi untuk menghapuskan keperluan penasihat kewangan mahal untuk membina portfolio pelaburan. Dan dengan mewujudkan dana crypto off-chain, platform juga boleh menarik pelabur institusi yang kini menghadapi peraturan dan peraturan yang tidak berkesudahan yang menghalang mereka melabur dalam cryptos.

Laman Web Rasmi SwissBorg (CHSB): https: / /swissborg.com/
SwissBorg(CHSB) Whitepaper: klik di sini

Amaran Risiko: Pelaburan cryptocurrency adalah perjanjian modal teroka, ia mempunyai 7 x 24 jam model perniagaan perdagangan dengan tiada masa yang dekat pasaran.Sila beri perhatian lebih kepada pelaburan berisiko. KuCoin memegang sistem ketat penapisan mengenai semua perjanjian token, tetapi kami tidak pernah mengambil sebarang liabiliti untuk tingkah laku pelaburan.

KuCoin Team


Imej ihsan KuCoin

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments