Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Syarikat Penerbangan Taiwan Terima Bitcoin Melihat 'Masa Depan Cerah' untuk Sektor Pelancongan


· 5 Mac 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

Syarikat penerbangan Taiwan FAT Taiwan Inc (Far Eastern Air Transport) pembayaran bitcoin, menjadi syarikat penerbangan pertama di negara ini untuk menerima cryptocurrency untuk tiket dalam trend yang semakin meningkat. Syarikat Penerbangan Taiwan Mahu Pengumuman Bitcoin FAT anda pada 28 Februari menyatakan bahawa syarikat penerbangan itu akan menerima bayaran cryptocurrency, iaitu Bitcoin, untuk tiket dan perkhidmatan perjalanan berkaitan kerana ia kelihatan untuk menjadi perintis dalam penggunaan cryptocurrency dalam industri penerbangan negara. Penumpang

Akhir Petikan ->

Syarikat penerbangan Taiwan FAT Taiwan Inc. ( Pengangkutan Udara Far Eastern ) baru-baru ini mengumumkan bahawa ia akan menerima pembayaran bitcoin, menjadi syarikat penerbangan pertama di negara ini untuk menerima cryptocurrency untuk tiket dalam trend yang semakin meningkat.


Syarikat Penerbangan Taiwan Mahu Bitcoin Anda

pengumuman pada 28 Februari menyatakan bahawa syarikat penerbangan itu akan menerima pembayaran cryptocurrency, iaitu Bitcoin, untuk tiket dan perkhidmatan perjalanan yang berkaitan kerana ia kelihatan menjadi perintis dalam penerimaan cryptocurrency dalam industri penerbangan negara.

Penumpang kini boleh menggunakan Bitcoin dalam pengalaman perdagangan yang mudah dan diskaun untuk membayar lebih daripada 20,000 penerbangan.

Presiden syarikat penerbangan, Zhang Gangwei, menjelaskan bahawa syarikatnya mempunyai "wawasan terang untuk masa depan cryptocurrency" kerana ia terbukti sebagai "alat transaksi penting" sepanjang tahun lalu. Penggunaan wang cryptocurrency yang meluas dalam pelbagai senario akan membawa masa depan yang baru untuk perniagaan syarikat penerbangan, industri penginapan, OTA dan seluruh sektor pelancongan.

FAT akan menjadi No.1 dalam industri untuk merangkul teknologi cryptocurrency dan blockchain.

 Pengangkutan Udara Far Eastern

Syarikat penerbangan yang berpangkalan di Tapei, yang ditubuhkan pada tahun 1957, digunakan sebagai pengangkut yang paling popular untuk laluan domestik Taiwan. Sekarang FAT boleh berada di kedudukan yang baik untuk menarik pengguna Bitcoin di seluruh Asia dengan laluan perjalanan antarabangsa ke Jepun, Korea Selatan, Malaysia, Filipina, Indonesia, Thailand, Vietnam, dan Kemboja.

Kembali pada bulan Oktober tahun lepas, Gabenor bank pusat Taiwan Perng Fai-nan menyokong pengawasan cryptocurrency, menyatakan bahawa perdagangan Bitcoin harus ditambahkan ke dalam sistem pemberitahuan Taiwan untuk undang-undang pencegahan pengubahan wang haram dalam perpindahan berpotensi serupa dengan Jepun cryptocurrency di negara ini.

Bilangan Syarikat Berkembang Menerima Crypto

Tidak dapat difahami, langkah FAT menandakan trend yang semakin meningkat di kalangan syarikat penerbangan untuk menyediakan pelanggannya dengan banyak pilihan pembayaran yang sesuai, tidak kira kemungkinan kenaikan harga PR dari mengaitkan jenamanya dengan teknologi inovatif .

Walau bagaimanapun, ia jauh dari syarikat penerbangan pertama di dunia untuk berbuat demikian. Sesetengah pembawa langsung menyokong pembayaran bitcoin untuk tiket seawal 2014, ketika Latvia AirBaltic menjadi syarikat penerbangan pertama di dunia untuk menerima Bitcoin.

 syarikat penerbangan "width =" 640 "height =" 360 " srcset = "https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/03/Accenture-airline-tech-vision-marquee-1024x576.png 1024w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/ 2016/12 / Accenture-airline-tech-vision-marquee-300x169.png 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/12/Accenture-airline-tech-vision-marquee-768x432.png 768w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016/12/Accenture-airline-tech-vision-marquee-1120x630.png 1120w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2016 / 12/Accenture-airline-tech-vision-marquee.png 1600w "sizes =" (max-width: 640px) 100vw, 640px "/> </p>
<p class= Beberapa syarikat penerbangan lain mengikuti suite, seperti syarikat LOT Poland pada tahun 2015, walaupun nampaknya menarik balik sokongannya pada 2017.

Sementara itu, Jepun syarikat s Peach dan Surf Air (yang menerima Ethereum juga) merupakan beberapa penerbangan lain yang telah memeluk bayaran cryptocurrency langsung.

Pada masa yang sama, adalah mungkin untuk menggunakan perkhidmatan pihak ketiga, seperti FlightAir.com, Expedia, dan Pelan Perjalanan Udara Universal untuk menempah penerbangan dengan lebih daripada 260 syarikat penerbangan (dan Amtrak) menggunakan Bitcoin.

Adakah anda menggunakan cryptocurrency untuk membeli tiket penerbangan anda? Beritahu kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock.

s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments