Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Syarikat Pengurusan Pelaburan $ 1 Trilion Memerangi Tentang Crypto


· 1 Mac 2018 · 9:00 pm <! – Petikan

Firma pelaburan Wellington Management Co baru sahaja melemparkan topinya $ 1 trilion ke dalam cincin cryptocurrency. Big Money Menurut laporan Februari syarikat pengurusan pelaburan yang berpangkalan di Boston, syarikat swasta dan bebas secara rasmi menimbang termasuk cryptocurrency dalam beberapa portfolio, kerana sistemnya baru-baru ini dinaikkan untuk membolehkan dagangan dalam derivatif Bitcoin. Wellington juga telah mula mengambil kedudukan dalam syarikat-syarikat yang berkaitan dengan cryptocurrency. Menurut Bloomberg, pasukan yang membebaskan laporan itu termasuk penganalisis penyelidikan ekuiti Matthew Lipton

End Excerpt ->

Firma pelaburan Wellington Management Co baru sahaja melemparkan topinya $ 1 trilion ke dalam cincin cryptocurrency [MenurutlaporansyarikatpengurusanpelaburanyangberpangkalandiBostonsyarikatswastadanbebasitusecararasmimenimbangtermasukkriptografidalambeberapaportfolionyakeranasistemnyabaru-baruinidinaikkanuntukmembolehkandagangandalamderivatifBitcoin

Menurut Bloomberg pasukan yang melepaskan laporan termasuk penganalisis penyelidikan ekuiti Matthew Lipton dan perdagangan teknologi utama Lee Saba. Pelbagai kumpulan Wellington telah meletakkan portfolio untuk mengambil kesempatan daripada pelaksanaan perlombongan dan pelupusan oleh, contohnya, melabur dalam pembuatan chip pembuat yang membuat komponen [for tracking and creating digital coins].

Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diperhatikan bahawa pegawai Wellington pendirian adalah satu amaran. Syarikat itu telah menyatakan dengan jelas bahawa ia tidak membeli pendedahan langsung dalam Bitcoin dan mata wang yang berkaitan.

Sehingga kini, penganalisis Wellington sedang menjalankan penyelidikan yang luas dalam duit syiling digital dan token, sebelum menghasilkan laporan lanjut mengenai rancangan cryptocurrency mereka.

]  Big Money Meets Crypto

Wellington Management Company kini bertanggungjawab untuk pengurusan lebih daripada $ 1 trilion dana pelanggan. Syarikat itu juga berfungsi sebagai penasihat pelaburan untuk lebih daripada 2,150 pelanggan institusi di lebih dari 50 negara.

Pelan yang diumumkan Wellington untuk memulakan ujian perairan mata wang digital boleh memberi isyarat kepada pelabur institusi lain untuk melakukan perkara yang sama. Sekiranya firma-firma utama mula-mula dan secara rasmi terlibat dalam pelaburan cryptocurrency, mengharapkan permodalan pasaran secara drastik meningkat dari masa ke masa.

Syarikat Pengurusan Wellington pernah disiasat oleh pihak berkuasa persekutuan untuk perdagangan orang .

Peluang Besar

Laporan Wellington juga menyoroti peluang pelaburan besar-besaran yang membentangkan diri dalam ruang perkakasan cryptocurrency-mining

 Peluang Besar

Permintaan untuk GPU dari pelombong telah membantu menyebabkan teknologi Amerika saham syarikat Nvidia Corporation kepada meroket 8 peratus, sehingga $ 234.04, dengan peningkatan sasaran ke atas $ 300. Ketua Pegawai Eksekutif Jensen Huang memberitahu Barron's :

Crypto adalah perkara sebenar – ia tidak akan hilang. Pada tahun ini, dunia mula menjadi kenyataan dengan kewujudan crypto. Ia berdasarkan blockchain, dan ia sangat selamat dan sangat rendah. Saya fikir terdapat utiliti yang jelas. Ini adalah fenomena sebenar, dan oleh itu semua orang datang dengan istilahnya.

Apa pendapat anda mengenai kepentingan Wellington Management Company dalam cryptocurrency? Adakah isyarat ini minat yang meningkat daripada pelabur institusi? Mari kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, PixabaySource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments