Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Telegram ICO Butiran $ 850M Pra-Jualan kepada SEC


· 19 Februari 2018 · 7:45 pagi <! – Kutipan

Telegram ICO sedang dalam perjalanan ke matlamat $ 2 bilion ketika ia menimbulkan kekalahan $ 850 juta semasa pra-jualannya. Apabila khabar angin bocor mengenai Telegram ICO, orang ramai mengambil perhatian. Aplikasi pemesejan telah menjadi sangat diperlukan untuk banyak segmen masyarakat, terutama untuk dunia crypto. Matlamat keseluruhan aplikasi ICO adalah pembukaan mata $ 2 bilion, yang menjadikannya ICO terbesar dalam sejarah. Walaupun ada yang mengejek seperti itu

Akhir Petikan ->

Telegram ICO berjalan dengan baik untuk mencapai matlamat $ 2 bilion ketika ia menimbulkan $ 850 juta semasa pra-penjualannya.


Apabila khabar angin bocor mengenai Telegram ICO, orang ramai mengambil perhatian. Aplikasi pemesejan telah menjadi sangat diperlukan untuk banyak segmen masyarakat, terutama untuk dunia crypto. Matlamat keseluruhan aplikasi ICO adalah pembukaan mata $ 2 bilion, yang menjadikannya ICO terbesar dalam sejarah. Walaupun sesetengah orang mengejek seperti itu, matlamat itu kini nampaknya mudah dikendalikan kerana pra-jualan menjaringkan sejumlah $ 850 juta .

Itulah Lot Moolah!

Telegram telah menyampaikan dokumen kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat di mana ia menyenaraikan $ 850 juta yang dihasilkan setakat ini. Wang itu dibangkitkan "untuk pembangunan TON Blockchain, pembangunan dan penyelenggaraan Telegram Messenger dan tujuan lain."

Nampaknya, ini adalah pra-penjualan untuk Telegram ICO. Peringkat ini bertujuan untuk firma modal teroka dan paus lain di dunia crypto, yang diberi diskaun untuk tanda GRAM platform. Minat pasti ada ketika perkiraan prabayar awal adalah $ 600 juta, jumlah yang melebihi hampir 50%.

Jualan awam yang dijangka bermula pada bulan Mac, sepatutnya menambah $ 600 juta lagi kepada wang Telegram. Walau bagaimanapun, jumlah itu boleh disemak semula selepas kejayaan pra-jualan yang cemerlang.

 Telegram Messenger

Tidak Semua Orang Di Papan

Walaupun kejayaan Telegram ICO setakat ini , tidak semua orang adalah peminat. Terdapat beberapa pengkritik kempen keseluruhan, seperti Forbes.

Forbes nota beberapa individu yang percaya ICO sedang dilakukan untuk menampung bil aplikasi. Gregory Klumov, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas STASIS, berkata:

Dengan asas pengguna yang semakin meningkat, dia [Pavel Durov, the founder of Telegram] akhirnya akan kehabisan wang. Oleh itu, beliau memilih ICO sebagai satu mekanisme untuk mengumpul dana tanpa mendapat pelabur luar ke dalam modal pemegang saham Telegram.

Travis Scher, Naib Presiden Pelaburan di Kumpulan Mata Wang Digital, mengadu dengan:

Ia benar-benar merasakan seperti itu satu daripada permulaan yang dibakar melalui wang tunai dan memerlukan satu cara untuk membawa wang masuk untuk terus membiayai operasi mereka. Ini adalah cara mereka memutuskan mereka akan melakukannya.

 Pavel Durov

Pavel Durov

Terdapat banyak [23] skeptik lain juga, seperti Charles Noyes dari firma pelaburan Pantera Capital. Dia menyebut bahawa dia mempunyai keprihatinan mengenai whitepaper projek itu, mengatakan:

Kebimbangan utama saya dengannya ialah, di institusi tawaran pertama yang serius melihat, mereka menjanjikan sesuatu yang entah bagaimana akan menjadi lebih radikal daripada yang lain di luar sana , tanpa penjelasan sebenar bagaimana ia akan berlaku atau di luar pengawasan tuntutan itu.

Namun, keraguan itu tidak menyakitkan semangat untuk projek itu. Telegram telah menyenaraikan beberapa perkhidmatan yang akan dibangunkan kerana ICO, seperti perkhidmatan proksi untuk mewujudkan perkhidmatan VPN yang terdesentralisasi dan pembayaran untuk mikropransaksi.

Ia akan menjadi menarik untuk melihat jika Telegram ICO sampai matlamatnya $ 2 bilion atau, mungkin, mencapai lebih tinggi.

Adakah anda teruja dengan Telegram ICO? Adakah anda mempunyai tempahan mengenainya? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Gambar ihsan dari Flickr / @ TechCrunch dan Arkib Bitcoinist

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments