Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Telos Membawa Blockchain ke Kampus Ivy League Dengan Hack Boston & Bengkel Di Universiti Harvard


Teknologi Blockchain sangat menarik minat peserta hackathon. Oleh itu, Telos akan menganjurkan hackathon kripto pertama di Kampus Liga Ivy. Tidak lain dan tidak bukan Universiti Harvard yang terkenal akan menjadi rumah kepada acara tiga hari ini.

Hackathon Kripto Di Universiti Harvard

Memandangkan minat yang semakin meningkat dalam teknologi blockchain, adalah munasabah untuk mengandaikan akan ada lebih banyak hackathon dan acara serupa. Usaha ini menghimpunkan orang yang ingin menukar idea cemerlang dan inovatif mereka kepada produk dan perkhidmatan yang berkesan. Usaha tersebut akan membina momentum yang lebih kuat dengan sokongan daripada kampus Ivy League yang terkenal. Hack Boston, yang akan dianjurkan di Universiti Harvard, adalah acara pertama seumpama itu di kampus Ivy League.

Dari 23-25 ​​September, lebih 300 pelajar akan menyertai bengkel dan sesi bimbingan. Pelajar ini berasal dari Harvard dan MIT – dua universiti paling terkemuka di seluruh dunia – dan kolej Ivy League yang lain. Hasilnya, peserta akan mendapat gambaran yang lebih baik tentang teknologi blockchain dan kemungkinannya.

Selain itu, bengkel di Hck Boston disediakan untuk memperkenalkan lebih ramai orang kepada teknologi Web3. Itu dimungkinkan dengan bantuan Telos, salah satu ekosistem blockchain terkemuka. Telos telah membina kehadirannya dengan menyokong hackathon, pembangun dApp, penyelesaian pengurusan rantaian bekalan, dsb. Dengan infrastrukturnya yang berkuasa dan teguh, Telos menyasarkan untuk memainkan peranan yang semakin meningkat dalam penyelesaian terdesentralisasi dengan daya tarikan arus perdana.

Telos akan diwakili di Hack Boston oleh Justin Giudici dan Jesse Schulman. Bersama-sama, mereka akan menganjurkan bengkel “Bermula: Bina Lebih Pantas, DeFi Lebih Adil di Telos” dan menawarkan pemahaman menyeluruh tentang ekosistem ini. Tidak seperti rangkaian lain, Telos berbangga dengan pematuhan ESG, harga gas tetap dan penskalaan peringkat atasan. Justin dan Jesse juga akan memberikan bimbingan kepada pasukan penggodam yang mengambil bahagian untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka.

Mencapai Era Baharu Untuk Teknologi Blockchain

Mendapatkan kaki di pintu di kampus Ivy League telah menjadi proses yang panjang untuk industri blockchain yang lebih luas. Walau bagaimanapun, Telos telah berjaya memecahkan kod tersebut – dengan bantuan kelab blockchain Harvard dan MIT dan aplikasi pembelajaran Web3 EasyA. Selain itu, kesan masa depan teknologi Web3 telah menjadi lebih ketara. Hackathon Hack Boston akan terus membina momentum itu dan memacu industri ke hadapan.

Terdapat juga dua harga besar – $4,000 dan $6,000, masing-masing – untuk pasukan yang menang. Di samping itu, Telos akan menganugerahkan hadiah kepada projek blockchain yang memberi tumpuan kepada impak dunia sebenar dan kewangan terdesentralisasi. Pemenang perlu memberi perhatian untuk menggunakan atau melaksanakan teknologi Web3 dalam prosiding ini. Teknologi Blockchain boleh mengubah kehidupan berjuta-juta orang, terutamanya apabila kes penggunaan dunia sebenar membuahkan hasil.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments