Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Temubual Eksklusif dengan Pasukan Di Bawah Platform Pelaburan Phoenix yang Inovatif dan Menguntungkan


· 12 Mac 2018 · 11:30 pm <! – Petikan

Phoenix sedang mengambil risiko dan turun naik daripada cryptocurrency pelaburan dengan platform mereka yang telah terbukti memberikan pulangan maksimum dengan risiko minimum. Bitcoinist duduk bersama pasukan di belakang projek unik ini untuk mengetahui mengapa mereka melakukannya, bagaimana mereka melakukannya, dan apa yang boleh diharapkan pelabur. Bitcoinist: Bagaimana anda menerangkan Phoenix kepada seseorang yang baru belajar mengenainya buat kali pertama? PT: Phoenix menawarkan peluang yang unik untuk menghasilkan secara progresif

End Excerpt ->

Phoenix sedang mengambil risiko dan turun naik dari cryptocurrency melabur dengan platform mereka yang sudah terbukti yang memberikan pulangan maksimum risiko minimum. Bitcoinist duduk dengan pasukan di belakang projek unik ini untuk mengetahui mengapa mereka melakukannya, bagaimana mereka melakukannya, dan apa yang boleh diharapkan pelabur.


Bitcoinist: Bagaimana anda akan menerangkan Phoenix kepada seseorang yang hanya belajar mengenainya buat kali pertama?

PT: Phoenix menawarkan peluang yang unik untuk secara progresif menghasilkan keuntungan terima kasih kepada pulangan berterusan ke atas aset kewangan anda dalam tempoh yang sangat singkat.

Bitcoinist: Kenapa anda membuat keputusan untuk memulakan Phoenix?

PT: Kami memulakan Phoenix sebagai cara untuk menurunkan penghalang untuk masuk ke cryptocurrency. Kerumitan dagangan dan mengetahui syiling mana yang akan menguntungkan dapat menjadi sangat menggembirakan kepada pengguna baru – bahkan kepada peniaga yang berpengalaman. Phoenix adalah alat global masa depan yang bertujuan untuk mengubah dunia cryptocurrency. Ia berjalan pada algoritma kewangan yang jelas-jelas yang akan mengumpulkan dana anda untuk setiap pusingan yang berjaya diselesaikan. Misi kami adalah untuk mencipta alat yang membolehkan pengguna mengembangkan modal mereka sambil mengekalkan semua kemungkinan risiko. Pengasas memastikan bahawa terdapat peraturan yang ketat di tempat yang berlaku sama rata kepada semua pengguna dan menyokong permainan adil. Phoenix bertujuan untuk membawa ketelusan dalam proses pembayaran cryptocurrency melalui teknologi kontrak pintar Ethereum.

Bitcoinist: Apa jenis pengalaman dalam perdagangan crypto dan teknologi blockchain apakah pasukan Phoenix mempunyai? [19659009] PT: Phoenix bukan tentang perdagangan. Ia dibangunkan oleh peminat crypto dan beberapa ahli matematik terbaik dari seluruh dunia. Alat ini dibuat oleh orang yang bosan dengan kenaikan yang melampau di pasaran crypto. Phoenix memberikan peluang unik untuk mengambil bahagian dalam sistem kewangan antarabangsa yang akan membantu anda meningkatkan aset kewangan anda secara berterusan sebaik sahaja anda menutup pusingan pertama anda. Tetapi ia tidak berhenti di situ. Anda akan menerima bayaran yang lebih kerap selepas itu.

Bitcoinist: Laman web anda bercakap tentang 'pusingan'. Apa itu 'bulat' dan berapa lama ia terakhir?

PT: Pikirkan pusingan sebagai sesuatu seperti pusat pemeriksaan. Setiap pusingan mempunyai sasaran tersendiri dan sebaik sahaja sasaran itu dicapai, pusingan pusingan dan pusingan baru bermula. Anda boleh melihat statistik penuh pada papan pemuka anda apabila anda mendaftar atau dalam butiran kontrak pintar .

Bitcoinist: Jika saya ingin "memberi makan" 1 ETH ke dalam pusingan semasa, apakah pendapatan saya kelihatan?

PT: Katakan anda telah memasuki pusingan 3. Tepat selepas pusingan 4 menutup anda akan mendapat 2 ETH, kemudian selepas pusingan ke-5 2 lebih ETH, kemudian 4 ETH, dan sebagainya.

Bitcoinist: Apa yang berlaku jika pusingan semasa tidak ditutup?

PT:

Kalkulator Phoenix Jika pusingan semasa (bulat di mana anda membuat deposit awal) masih belum lengkap dalam 365 hari dana anda akan dihantar kembali kepada anda. Sekiranya pusingan seterusnya tidak ditutup, pembayaran hilang kerana Phoenix tidak maju ke pusingan seterusnya dan tidak mempunyai cara untuk membuat bayaran.

Bitcoinist: Adakah peserta 'ETH selamat?

PT: Phoenix didasarkan pada blok Ethereum dan menggunakan teknologi kontrak pintar yang bertindak sebagai penjaga keselamatan dana anda. Tiada siapa, bahkan Phoenix, mempunyai akses kepada maklumat kewangan peribadi anda. Apabila anda mendaftar untuk mengambil bahagian di Phoenix, kontrak pintar dibuat di antara anda dan platform kami yang terdesentralisasi. Kontrak berfungsi secara bebas semasa platform terus berjalan, dan kontrak pintar akan berpegang kepada peraturan yang diterangkan di dalamnya. Tidak ada perantara, tiada pihak ketiga mengubah aturan permainan.

Jika anda memutuskan untuk melihat kod kontrak yang pintar atau mengaudit aktivitinya, anda boleh melakukannya dengan menggunakan explorer blok Ethereum sux sebagai Etherscan . Setakat jumlah pusingan yang berjaya diselesaikan, kontrak pintar tidak mempunyai tarikh tamat tempoh, yang bermaksud anda tidak akan berhenti membuat keuntungan anda.

Bitcoinist: Adakah anda menerima apa-apa kriptografi lain selain ETH? [19659027] PT: Tidak, komuniti Phoenix didasarkan pada blok Ethereum dan jadi kami hanya menerima ETH.

Bitcoinist: Berapa banyak yang anda bayarkan kepada para peserta sehingga kini? Adakah ini dapat diverifikasi?

PT: Phoenix telah membayar hampir 200 ETH kepada peserta, tuntutan yang anda boleh mengesahkan pada Etherscan . Sekali pusingan semasa (Pusingan 3) ditutup, jumlah ini akan lebih daripada dua kali ganda.

Bitcoinist: Apakah perbezaan antara Phoenix dan penipuan HYIP / Bitcoin yang banyak di luar sana?

PT: Pertama Dari semua, kami ingin menekankan bahawa Phoenix bukan penipuan. Phoenix beroperasi pada platform pengkomputeran berasaskan blok block Ethereum dan menggunakan algoritma matematik khas yang memastikan keselamatan dan menghalang sebarang menipu atau memanipulasi kod. Program-program lain mengatakan bahawa mereka bukan penipuan, tetapi kami menyokongnya dengan membuat kod kontrak pintar – dan semua rekod pembayaran diterima dan dihantar – diakses secara umum .

Bitcoinist: Apa lagi yang anda suka pembaca kami untuk mengetahui tentang Phoenix?

PT: Pengguna mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam membangunkan Phoenix. Ini bermakna anda juga ditawarkan peluang untuk menjadi rakan kongsi Phoenix dengan melancarkan dan mengurus halaman pendaratan anda sendiri dan mempromosikannya merentasi pelbagai saluran pemasaran digital. Semasa anda menjemput ahli baru ke komuniti Phoenix, anda akan meningkatkan peluang anda untuk mengambil lebih banyak pusingan dan, sebagai hasilnya, menerima pulangan yang lebih besar!

Apa yang anda ambil di platform Phoenix? Adakah anda ingin melihat peningkatan pendapatan anda secara eksponen dengan risiko yang minimum? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Phoenix

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Show commentsSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments