Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

The Ditch-It App Lancar ICO & Memungkinkan Orang Untuk Menghidupkan Setiap Hari Keamanan Ke Cryptocurrency Serius


· 5 Februari 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

Penyelidikan yang dijalankan oleh Huffington Post menunjukkan bahawa 84% rakyat Amerika bimbang bahawa rumah mereka berantakan dan / atau tidak teratur. Di sinilah App Ditch-It berguna. Ditch-It bukan sahaja menjawab masalah "kekacauan", ia membolehkan orang ramai untuk mendapatkan Cryptocurrency dengan menjual barangan terpakai mereka. Las Vegas, NV – 5 Feb, 2018, Selepas banyak jangkaan, Ditch-It telah melancarkan ICO mereka. Tanda-tanda DICH yang dijual dalam ICO boleh digunakan sebagai kredit iklan

End Excerpt ->

Penyelidikan yang dijalankan oleh Huffington Post menunjukkan bahawa 84% rakyat Amerika bimbang rumah mereka berantakan dan / atau tidak teratur. Di sinilah App Ditch-It berguna. Ditch-It bukan sahaja menjawab masalah "kekacauan", ia membolehkan orang ramai untuk mendapatkan Cryptocurrency dengan menjual barangan yang digunakan.


Las Vegas, NV – 5 Feb, 2018, Selepas banyak menjangkakan, Ditch-It telah melancarkan ICO mereka. Tanda-tanda DICH yang dijual dalam ICO boleh digunakan sebagai kredit iklan dalam aplikasi atau untuk tujuan pelaburan. Ditch-Ia adalah aplikasi iklan mudah alih yang terdesentralisasi yang membolehkan pengguna menjual dan menemui barangan terpakai berdekatan untuk cryptocurrency menggunakan telefon pintar mereka. Pengguna boleh menghantar "senarai" percuma dengan mengambil beberapa gambar atau mempunyai pilihan untuk menggunakan token DICH mereka untuk meningkatkan kesedaran jenama mereka dengan hanya menjual dengan video dan menetapkan harga yang diminta. Penyenaraian itu kemudiannya terdedah kepada berjuta-juta pengguna Ditch-It.

Ditch-It's aplikasi diklasifikasikan mudah alih adalah sama dengan "Tawaran Up" dan "Letgo" dengan satu sentuhan utama, pengguna boleh membayar dengan cryptocurrency Electronuem. Ramai meramalkan kejayaan besar untuk ICO ini kerana ia kelihatan seperti perkahwinan yang sempurna; Aplikasi mudah alih yang membolehkan pengguna menjual barangan terpakai mereka di dunia digital dan menerima mata wang digital Electroneum sebagai pembayaran. Pada Ditch-It, urus niaga berlaku lebih cepat dan lebih tanpa nama. DICH adalah Token UTILITI yang boleh ditebus di aplikasi Ditch-It untuk kredit iklan, perkhidmatan pengedaran media yang disulitkan dan pengedaran.

Semasa sidang akhbar baru-baru ini, jurucakap syarikat untuk Ditch-It dipetik sebagai berkata: [19659011PlatformDitch-ItsangatbaguskeranaiamembantuorangmenjualbaranganmerekasambilmemperolehCryptocurrencyIniadalahpasaranpertamadimanapenggunabolehmenyenaraikanmana-manaitemmenggunakanvideomudahMerekamenyiarkanvideodansepertiitumerekabolehmulamemperolehCryptocurrency

Dia terus berkata:

Kami baru-baru ini melancarkan ICO kami dan kami sangat teruja melihat bahawa pasaran telah mengalu-alukan projek kami dengan tangan terbuka!

Ketua Pegawai Eksekutif Ditch-It, Michael Anthony baru-baru ini berkata:

Tidak seperti banyak permulaan atau projek blockchain yang lain, kami akan mengubah permainan tentang bagaimana Tawaran Syiling Permulaan (ICO) kami berbeza. Kami sebenarnya mempunyai produk yang bekerja dan bukan hanya pelan hala tuju. Kami adalah perniagaan yang berlesen sepenuhnya dan kami menyokong ekosistem Electroneum dan Ethereum. Kami berada pada pencapaian terakhir kami dan hanya mempunyai 70 juta token untuk dijual. Tanda-tanda Ditch-It boleh digunakan untuk kredit iklan atau untuk tukar barang di platform kami. Dengan DICH token anda tidak perlu bergantung kepada pertukaran yang mengawal nilai komuniti kami. Harga pembelian dalam aplikasinya untuk merangkak iklan anda akan bermula pada $ 1 USD dan apabila komuniti kami bertumbuh maka nilai tokok DICH anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelaburan di ICO Ditch-It atau untuk mengetahui bagaimana untuk menukar barangan yang digunakan dalam Cryptocurrency, lawati laman web rasmi mereka di https://www.ditchit.io

Hubungi Media:

Ditch-It
Attn : Hubungan Media
5940 S. Rainbow Blvd.
Las Vegas, NV 89118

702.336.3777

[email protected]


Imej ihsan dari Ditch-It

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments