Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Thomson Reuters Now Tracking Bitcoin Sentiment


· March 12, 2018 · 9:30 pm <! – Petikan

Thomson Reuters bersedia untuk mengesan dan menganalisis sebutan Bitcoin – – merentasi beratus-ratus media sosial dan laman web berita. Analisis Mainstream Media massa massa Amerika Syarikat dan syarikat maklumat Thomson Reuters adalah untuk mengesan dan menganalisis perbualan tentang Bitcoin merentasi beratus-ratus laman web berita dan media sosial, dalam usaha untuk memastikan para pelabur berminat dalam cryptocurrency yang dominan di hadapan lengkung. Seperti yang dilaporkan oleh Reuters,

Akhir Petikan ->

Thomson Reuters bersedia untuk mengesan dan menganalisis sebutan Bitcoin – cryptocurrency dominan dengan permodalan pasaran – beratus-ratus media sosial dan laman web berita.


Analisis Mainstream

Media massa dan firma maklumat multinasional Kanada dan syarikat maklumat Thomson Reuters adalah untuk mengesan dan menganalisis perbualan tentang Bitcoin merentasi beratus-ratus laman web berita dan media sosial, dalam usaha untuk memastikan para pelabur berminat dalam cryptocurrency yang dominan di hadapan kurva Sebagai dilaporkan oleh Reuters analisis ini akan datang dalam bentuk versi baru dari Indeks MarketPsych syarikat, yang Thomson Reuters beroperasi bersama firma penyelidikan ekonomi tingkah laku MarketPsych Data.

Versi baru Indeks MarketPsych akan menemui sebutan Bitcoin di lebih daripada 400 laman web, dalam usaha untuk menggambarkan sentimen semasa dalam hal

 7 Langkah untuk Analisis ICO

Pergerakan oleh Thomson Reuters datang terutamanya sebagai tindak balas kepada populariti analisis dalam talian dalam perdagangan aset tradisional dan menggambarkan usaha berterusan oleh Bitcoin ke dalam kesedaran pelaburan arus perdana.

Forum yang berfokuskan dengan cryptocurrency dan media berita masih agak baru dan masih belum diterokai oleh pelabur tradisional sehingga kini. Menjelaskan Austin Burkett, Ketua Pemakanan dan Pemasaran Global di Thomson Reuters:

Berita dan media sosial memacu proses pengurusan pelaburan dan risiko lebih dari sebelumnya dengan peningkatan perdagangan pasif dan kuantiti yang berterusan

Sentimen Semasa [19659009] Ia tidak mengambil analisis lebih 400 laman web untuk mengukur sentimen pasaran semasa di Bitcoin. Pada masa akhbar, Bitcoin didagangkan pada $ 9,156, selepas rebound pendek kepada hampir $ 9,900 – dan ramai pelabur sedang menggaru kepala mereka sambil tertanya-tanya arah mana cryptocurrency yang dominan akan memimpin pasaran seterusnya.

 Creditcoin sedang melepaskan Penuh Potensi Ekosistem Crypto

Sejak mencapai kira-kira $ 20k pada bulan Disember, Bitcoin telah mengalami pembetulan yang agak berpanjangan, memuncak dalam jualan besar-besaran ke bawah $ 6k pada bulan Februari.

Bulls Bitcoin mungkin melihat harga semasa standard emas cryptocurrency sebagai peluang membeli utama, sementara naysayers masih menuntut Bitcoin tidak bernilai tag harga.

Hanya baru-baru ini, profesor Universiti Harvard dan bekas ekonom senior IMF Kenneth Rogoff meramalkan Bitcoin akan berada di bawah $ 100 dalam tempoh 10 tahun. Sementara itu, Naib Presiden Pengurusan Riset Bitwise Asset Matt Hougan baru-baru ini mendakwa Bitcoin dan pasaran cryptocurrency peluang triliun dolar .

Apa sentimen anda pada Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, Pixabay

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments