Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

'Tiada siapa yang peduli mengenai Bitcoin Lagi,' Tuntutan Artikel Tentang Bitcoin


· 16 Mac 2018 · 12:00 am <! – Kutipan

Sama seperti Bitcoin terus mengecewakan pelabur kaya kaya dengan satu lagi ke arah sub- Tahap 8000 dolar, Bloomberg telah tiba-tiba memutuskan bahawa "Bitcoin nampaknya agak membosankan" – walaupun terus mencemaskan cryptocurrency dominan oleh permodalan pasaran setiap hari. A Snoozefest Nyata Sekiranya anda tidak menyedari, Bitcoin kini secara rasmi membosankan – sekurang-kurangnya, menurut berita utama arus perdana Bloomberg, yang nampaknya menyedari bahawa kenaikan harian dua digit dalam penilaian tidak berlaku

Read More [19659006] Akhir Petikan ->

Sama seperti Bitcoin terus mengecewakan pelabur kaya dengan satu lagi ke arah sub-8000 dolar, Bloomberg tiba-tiba memutuskan bahawa "Bitcoin nampaknya agak membosankan" – walaupun terus mencemaskan cryptocurrency dominan oleh permodalan pasaran setiap hari.


A Snoozefest Sebenar

Sekiranya anda tidak menyedari, Bitcoin kini secara rasmi membosankan – sekurang-kurangnya, menurut untuk berita rutin berita utama Bloomberg yang nampaknya menyedari bahawa kenaikan harian dua angka dalam penilaian tidak berlaku setiap hari.

Selain daripada hanya sensasi Bitcoin seperti yang selalu dilakukan, Bloomberg b acks sehingga tuntutan bahawa Bitcoin membosankan dengan siri statistik bodoh. Ambil satu ini, untuk permulaan:

Untuk bulan yang lalu, harga Bitcoin telah terhenti antara $ 8,000 dan $ 11,300 – julat minuscule mengikut piawaiannya.

Piawaian yang dimaksudkan oleh artikel itu, betul-betul, tetap menjadi misteri yang diberikan Bitcoin terlebih dahulu Ia mencapai $ 8,000 setiap syiling pada 19 November, 2017. (Bahawa tidak empat bulan lalu.)

Untuk rujukan, Bitcoin telah wujud sejak tahun 2009 dan telah membelanjakan sebahagian besar kewujudan dagangannya dengan baik di bawah $ 1,000. Namun demikian, Bloomberg menarik pegangan $ 8,000- $ 11,300 sebagai "membosankan" dan "minuscule" – kata sifat yang terakhir itu sinonim dengan "kecil" dan "sangat kecil."

A Snoozefest Sebenar ” width=”640″ height=”400″ />

Perkara menjadi lebih teruk apabila Bloomberg menyatakan:

Kesan 2018 menunjukkan betapa cepat modal pelaburan boleh datang dan pergi. Pergi sekarang adalah hari-hari apabila Bitcoin menguasai bercakap di meja cuti. Kisah-kisah akhir-akhir ini kelihatan seperti orang-orang di bahagian belakang kertas kewangan – akaun kering pengawasan peraturan, struktur pasaran dan pergolakan undang-undang.

Walaupun tidak ada kekurangan berita yang berkaitan dengan kerajaan dan pengawal selia bergulat dengan sangat cryptocurrency yang bertujuan untuk melemahkan kuasa dan kawalan mereka terhadap masyarakat, Bloomberg nampaknya tidak memeriksa arkib itu sendiri dengan teliti. Kira-kira 48 jam yang lalu, syarikat yang sama menerbitkan sebuah artikel bertajuk "Anarki Bitcoin Adalah Satu Ciri, Bukan Bug."

Artikel ini juga melepasi seluruh cerita terkini tentang [20009033] patung Bitcoin Slovenia baru [19459034PopularitiBitcoindiAfrikaSelatanditengah-tengahpergolakanpolitikdan pengetikan kod Bitcoin QR pada badan mereka .

 Lelaki tua berteriak pada Bitcoin

mengutip Roger Kay, presiden firma penyelidikan Endpoint Technologies Associates Inc., yang menyatakan:

Kisah dengan Bitcoin cukup mudah. Ia naik dengan cepat, dan kemudian turun lebih cepat. Pengguna yang berduyun-duyun sehingga lewat terbakar. Mereka berada di bayang-bayang sekarang, menjilat luka mereka. Dan yang lain merenungkan bagaimana untuk menjadi kaya dengan cepat sedar bahawa apa yang naik boleh turun, dan mungkin Bitcoin bukanlah cara untuk melakukannya.

Rupanya, Roger Kay tidak pernah bergulir ke kiri pada carta sejarah Bitcoin. Sekiranya dia ada, dia mungkin telah menyedari bahawa pelarian Bitcoin yang hebat dan seterusnya menjualnya – untuk meletakkannya dalam istilah "cukup mudah" – untuk kursus.

 Thomson Reuters Now Tracking Bitcoin Sentiment [Akhirnyaartikelitumenyimpulkandenganpermataberikut:</p>
<blockquote>
<p> Ingat, selepas perhimpunan merangsang harga 84 kali ganda pada tahun 2013, ia jatuh kembali pada minggu depan dan diadakan di sana sehingga mengangkat semula pada tahun 2017. Ya, kemerosotan itu bertahan lebih daripada tiga tahun. </p>
</blockquote>
<p> Kita hanya boleh hairan jika <em> liputan Bitcoin Bloomberg </em> maju akan mencerminkan bahawa dalam tiga tahun yang lalu </p>
<p> <em> <strong> fikir Bitcoin membosankan sekarang? Beritahu kami di komen di bawah! </strong></em></p>
<hr/>
<p><em> Gambar ihsan dari AdobeStock, Shutterstock </em></p>
<p> <!-- End Content --><!-- Ad After Content --> <!-- End Ad After Content --><span class=

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments