Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tiang keempat mengganggu Industri HR dengan Teknologi Blockchain


· 10 Mac 2018 · 3:00 pagi <! – Petikan

Dengan platform sumber manusia warisan masih perlahan bergerak melalui hari ini, merekabentuk semula model ini pada peringkat individu, organisasi, dan perekrut. Mengganggu Sumber Manusia Tiang keempat sedang mencari untuk memikirkan semula cara individu menguruskan sejarah profesional mereka dan menerima pembayaran. Menggunakan teknologi blockchain, halangan sedia ada terhadap keselamatan kewangan dihancurkan kerana keupayaan untuk mendesentralisasi tabungan seseorang dan menghantar pembayaran rentas sempadan dengan kos sifar hampir. Bersama

Akhir Petikan ->

Dengan platform sumber manusia warisan masih lembab bergerak melalui hari ini, Pillar 4 berusaha untuk mengubah reka bentuk model ini pada individu, , dan tahap perekrut.


Mengganggu Sumber Manusia

The 4 th Pilar sedang mencari untuk memikirkan semula cara individu menguruskan sejarah profesional mereka dan menerima pembayaran. Menggunakan teknologi blockchain halangan sedia ada terhadap keselamatan kewangan dihancurkan kerana kemampuan untuk mendesentralisasi simpanan seseorang dan menghantar pembayaran rentas sempadan dengan kos sifar hampir. Bersama pembayaran, identiti profesional dapat diselaraskan dan disampaikan secara lancar kepada perekrut.

Pengambilan telah menjadi prosedur kuno untuk beberapa dekad yang lalu, yang penuh dengan kemacetan, birokrat, dan bedlam. Rancangan 4 Pillar merancang untuk menggantikan CV, rujukan sekolah lama, dan pangkalan data clunky dengan platform semua-dalam-satu generasi akan datang. Dokumentasi yang berkaitan dengan kerja boleh dihantar dengan selamat dan teratur, serta dikendalikan secara langsung oleh pengguna.

Di platform, individu akan mempunyai keupayaan untuk mengawal data mereka, membina simpanan mereka, dan membangun identiti peribadi yang kaya. Organisasi akan dapat menguruskan bayaran, kerahsiaan dokumen, dan memberi ganjaran prestasi pekerja untuk memastikan tempat kerja yang harmoni. Akhir sekali, para perekrut kini mempunyai keupayaan untuk menyusun pangkalan data, memeriksa sejarah kerja yang disahkan terhadap aktiviti lejar yang tidak berubah, dan membuang proses dokumentasi tradisional mereka.

 Mengganggu Sumber Manusia

Empat Rukun EMPAT Token

EMPAT token disediakan oleh The 4 th Pillar menawarkan pelbagai utiliti baik secara langsung pada platform dan sebagai sistem pembayaran. Keseluruhan 4 th ekonomi Pilar akan dikuasai oleh token sempena dengan [ perkhidmatan teleportasi token Bokky untuk menggantikan kos gas biasa untuk token itu sendiri

Akses platform diberikan oleh EMPAT token, serta keupayaan untuk menghantar apa-apa bentuk nilai kepada mana-mana pihak. Pada peringkat komuniti, token tersebut akan dimanfaatkan sebagai mekanisme insentif positif dan akan memberikan nilai penerimanya lebih awal untuk menjadi yang pertama menggunakan platform.

Untuk meningkatkan akses kepada token tersebut, ia akan digunakan untuk membayar langganan, th Tiang akan menjual token di euro terus kepada syarikat yang meminta menggunakan platform. Pelaksanaan pertukaran jualan langsung mereka akan berlaku pada bulan September dan akan terus mengekalkan hasil pendapatan syarikat kerana mereka membangunkan ekosistem berasaskan blokchain mereka.

 Empat Rukun Empat Tanda Token

Mencapai Sokongan Yayasan

The 4 th Pillar mempunyai jadual perkembangan sepanjang tiga tahun yang akan datang, dengan penambahan ciri termasuk dompet bergerak, modul pengedaran dokumen menggunakan IPFS, dan pelaksanaan algoritma pengurusan kolar putih. Dengan pasukan yang terdiri daripada pelbagai profesional dari industri HR, mereka sesuai untuk mengganggu model perniagaan jenis ini.

Platform 4 Pilar tidak lagi dalam fasa konseptual, tetapi sebaliknya mempunyai banyak pembangunan yang ditadbir. Projek ini telah mendapat banyak pengguna awal dan rakan kongsi strategik untuk memulakan penggunaan dan pasaran dengan lebih cekap kepada orang ramai. Beta kerja akan dikeluarkan pada 2 April nd 2018 untuk komuniti blockchain yang lebih luas untuk menguji, bersamaan dengan jualan awam mereka.

Menyasarkan penempatan dompet, pangkalan data identiti dan pengedaran dokumen, 4 th Tiang bukan hanya blokchain-positif tetapi telus juga dengan repositori awam

4 th Jualan tolok Pillar kini dalam fasa sumbangan awal, dan maklumat penyertaan boleh didapati di laman web mereka . Untuk membaca lebih lanjut tentang projek ini, lihat kedua-dua kertas Lightpaper dan Whitepaper . Pastikan untuk melihat saluran Twitter dan Telegram untuk kekal di atas berita terkini mengenai penjualan, atau untuk berbual dengan pasukan.

Adakah anda berfikir bahawa blockchain adalah komponen yang hilang dalam merevolusi sistem sumber manusia? Adakah anda fikir platform Pillar 4 Pillar akan memenuhi keperluan kedua-dua perekrut dan profesional di seluruh dunia? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah!


Gambar ihsan Tiang ke-4, Pixabay

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini . Pembaca harus melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments