Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tim Dragon Draper's Draper Membantu Infrastruktur Pembayaran Perintis Rangka Terbuka OPEN untuk Aplikasi


· 29 Mac 2018 · 3:00 pm <! – Petikan

Draper Dragon Fund menyertai misi OPEN untuk membuka jalan untuk penerimaan cryptocurrency benar dengan memperkuat perisian pemaju. SAN FRANCISCO, CA – 28 Mac 2018 – BUKA, infrastruktur pembayaran blok pertama untuk aplikasi, hari ini mengumumkan penambahan Dana Draper Dragon Draper Digital, sebuah syarikat modal teroka yang melabur di peringkat awal, syarikat pertumbuhan tinggi dengan rayuan pasaran di Silicon Valley dan Asia. Pengarah Urusan firma, Andy Tang, akan menyokong OPEN sebagai

End Excerpt ->

Draper Dragon Fund menyertai misi OPEN untuk membuka jalan bagi penerimaan cryptocurrency yang benar dengan memberdayakan pemaju perisian. SAN FRANCISCO, CA – 28 Mac 2018 – OPEN infrastruktur pembayaran blok pertama untuk aplikasi, hari ini mengumumkan penambahan Dana Draper Dragon Digital Fund Tim Draper, sebuah firma modal teroka yang melabur di peringkat awal, syarikat pertumbuhan tinggi dengan daya tarikan pasaran di Silicon Valley dan Asia. Pengarah Urusan firma, Andy Tang, akan menyokong OPEN kerana mereka membina 'wallet pemaju' pertama melalui permulaan prasarana pembayaran pertama blockchain untuk pemaju aplikasi terpusat dan berpusat.

CEO OPEN dan Pengasas Ken Sangha berkata:

seorang pemimpin yang terkemuka di ruang blockchain, sokongan Draper Dragon adalah sokongan hebat untuk teknologi OPEN untuk pembayaran blockchain.

Sokongan mereka menguatkan visi kami menjadi pemangkin bagi penggunaan dan integrasi blockchain dengan memberdayakan pemaju perisian utama.

kepada aplikasi yang sedia ada dan aplikasi baharu dengan membolehkan aplikasi semasa mengintegrasikan teknologi OPEN tanpa perlu menyusun semula susunan aplikasi sedia ada. Selain itu, aplikasi pemaju boleh dialihkan kepada pelbagai blok pintar berdasarkan pintar melalui integrasi tunggal dengan pergerakan balik OPEN's Scaffold.

Aplikasi berpusat, termasuk platform hiburan utama dan permainan mudah alih, seperti Netflix dan Candy Crush, serta yang lebih baru aplikasi yang terdesentralisasi, dapat menggabungkan aplikasi jalur balik yang disertakan OPEN yang diperlukan untuk menerima blokchain dan cryptocurrency teknologi dengan cara yang berlaku untuk banyak infrastruktur aplikasi semasa.

Kebanyakan aplikasi memerlukan penggunaan teknologi rantai luar, komponen yang tidak wujud pada blok utama seperti pangkalan data untuk berinteraksi dengan urus niaga yang berlaku pada blockchain, dengan itu memerlukan aplikasi secara realistik memerlukan komponen rantaian dan rantaian di luar. OPEN menyediakan infrastruktur yang hilang untuk pemaju untuk membolehkan backend aplikasi untuk bersambung dengan dompet blockchain dan komunikasi dua hala data pembayaran antara sistem rantaian dan rantaian di luar.

Rakan-rakan pemaju aplikasi semasa OPEN terdiri daripada kedua-dua aplikasi terpusat dan terdesentralisasi dari pelbagai kategori dari permainan kepada rakan perusahaan. Program pertumbuhan pemaju OPEN ditujukan untuk menyokong pemaju aplikasi untuk membina integrasi blokchain atau cryptocurrency melalui pendanaan, pemasaran, teknologi, dan percepatan pertumbuhan.

Pasukan OPEN mempunyai pengalaman bertahun-tahun yang menubuhkan, mengembangkan dan membangunkan aplikasi mudah alih, termasuk pembangunan aplikasi utama Facebook, Grindr, Muzik Susu Samsung, suite video Viacom dan menempatkan ibu pejabat Asia Pasifik untuk gergasi berjuta-juta dolar, Labs Pivotal. Pimpinan OPEN adalah sebahagian daripada kumpulan blockchain yang paling berprestij dari Blockchain di Berkeley ke Institut Penyelidikan Blockchain, dan telah menyumbang kepada beberapa projek di rantaian dan perpustakaan Solidity

Mengenai OPEN

BUKA membuka jurang antara aplikasi tradisional pemaju dan era teknologi blockchain yang akan datang. Dengan menyediakan infrastruktur yang bersistematik yang menghubungkan kedua-dua seni bina ini, pemaju dapat merealisasikan faedah-faedah kriptografi dan teknologi blockchain menggunakan platform OPEN tanpa perlu menyusun semula stack aplikasi mereka dari bawah. Untuk maklumat lanjut mengenai OPEN, www.openfuture.io atau sertai kami di Telegram Twitter Facebook

Mengenai Draper Dragon Fund

Draper Dragon, yang dahulunya dikenali sebagai DFJ Dragon Fund China, adalah ekuiti swasta dan firma modal teroka yang mengkhususkan diri dalam benih, permulaan, peringkat awal, peringkat pertengahan dan pembiayaan jambatan. Firma itu berusaha untuk melabur dalam syarikat teknologi, syarikat-syarikat di seluruh arena teknologi yang luas, internet mudah alih, teknologi bersih, media, dan syarikat perisian dan perkhidmatan internet. Ia lebih suka melabur di syarikat yang berpusat di China. Firma biasanya melabur antara $ 3 juta dan $ 5 juta. Firma itu menyediakan panduan operasi kepada syarikat portfolio dari semasa ke semasa. Draper Dragon ditubuhkan pada Mac 2006 dan beribu pejabat di Menlo Park, California dengan pejabat tambahan dan Shanghai, China.

Media Contact: Transform Group, [email protected]


Imej ihsan OPEN

kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments