Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tim Draper: Mengapa Saya Menjual Bitcoin, Masa Depan Mata Wang?


· 15 Februari 2018 · 2:30 petang <! – Petikan

Kapitalis Ventura dan pelabur Tezos Tim Draper mengatakan bahawa "bahagian yang sangat besar" $ 86 trilion pasaran mata wang global "akan menjadi crypto" di masa hadapan. 'Kenapa saya menjual Masa Depan Untuk Masa Lalu?' Bercakap kepada Bloomberg pada keadaan semasa Bitcoin hari Khamis, Draper, yang telah lama menaikkan kedudukannya dalam ekonomi masa depan selepas membuat pembelian yang besar, mengulangi komitmennya untuk terus melabur. "Saya melihatnya dengan sangat

End Excerpt ->

Kapitalis Ventura dan Tezos pelabur Tim Draper telah berkata bahawa" bahagian yang sangat besar "pasaran mata wang global $ 86 trilion" akan menjadi crypto "pada masa akan datang.


'Mengapa saya menjual Masa Depan Untuk Masa Lalu?'

Bercakap kepada Bloomberg pada keadaan saat ini Bitcoin Khamis, Draper, tempatnya dalam ekonomi masa depan selepas membuat pembelian yang besar, mengulangi komitmennya untuk terus melabur.

"Saya melihatnya dengan cara yang sangat berbeza kerana saya fikir Bitcoin adalah mata wang futu ," katanya kepada tuan rumah Apabila ditanya sama ada beliau bersetuju Bitcoin boleh berdagang di bawah $ 1000.

"Orang bertanya kepada saya, 'Adakah anda akan menjual bitcoin anda [for fiat]?' dan saya katakan, 'Mengapa saya menjual masa depan untuk masa lalu?'"

Draper membeli hampir 32,000 BTC akibat lelongan selepas penutupan Silk Road pada tahun 2014. Membayar arou $ 180000000 pada masa itu, jawatannya sekarang bernilai $ 310 juta.

Tiada Denser Draper

Optimisme Draper masih tidak tersentuh walaupun [publisitinegatif meningkat dan bantahan pelabur sekitar Tezos, platform yang tidak dilancarkan

Keterlambatan untuk memberi token TEZ selepas $ 232 juta ICO pada tahun 2017 telah berterusan disebabkan oleh perbalahan di kalangan pemaju dan eksekutif kanan, dengan projek itu kini menghadapi banyak tuntutan undang-undang di Amerika Syarikat.

 Draper " width = "650" height = "366" srcset = "https://www.buybitcoinsingapore.net/wp-content/uploads/2018/02/Tim-Draper_Jakob-Steinschaden-1024x576.jpg 1024w, http://bitcoinist.com/ wp-content / upload / 2017/11 / Tim-Draper_Jakob-Steinschaden-300x169.jpg 300w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/11/Tim-Draper_Jakob-Steinschaden-768x432.jpg 768w, http://bitcoinist.com/wp-content/uploads/2017/11/Tim-Draper_Jakob-Steinschaden-1120x630.jpg 1120w "sizes =" (max-width: 650px) 100vw, 650px "Ketidaksuburan Bitcoin telah memberi tekanan kepada reaksi negatif, dengan pelaburan BTC terkunci di Tezos sementara harga melonjak hingga hampir $ 20,000. </span></p>
<p><span style= Ditanya sama ada beliau fikir ketidaktentuan itu adalah masalah untuk" orang biasa, "Draper memfokuskan secara eksklusif pada keselamatan.

"Bitcoin saya lebih selamat daripada dolar saya di bank … Bitcoin saya sangat selamat," jawabnya.

Blockchain tidak digodam, sedangkan bank-bank telah digodam berulang-ulang.

Penggolongan pelaburan bertentangan dengan yang terakhir dari generasi sebelumnya Bitcoin bercakap minggu ini.

Dalam sesi Q & A di mesyuarat agung Perbadanan Jurnal Hariannya hari Rabu, naib presiden Berkshire Hathaway Charlie Munger menggambarkan Bitcoin sebagai "benar-benar asinine" dan berkata dia menganggap "menjijikkan" bahawa sesiapa berinteraksi dengan itu.

"Pendekatan lemah kerajaan kita terhadapnya adalah salah. Jawapan yang tepat dengan perkara-perkara yang buruk adalah dengan mengatasinya dengan sukar, "katanya.

Apa pendapat anda tentang sudut Tim Draper di Bitcoin? Beritahu kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments