Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tinjauan Steve Outtrim (Etherical) Alessandro Chiolerio (3d-Token)


· 2 Februari 2018 · 5:00 pm <! – Kutipan

Ia Ahad, 11.30 malam, tujuh kaki di bawah tahap yang agak sejuk dan berkabus jalan di Turin. Cincin itu siap, di pejabat, untuk pertandingan tinju maya macam, wawancara malam dengan antipod. Wawancara dilakukan menerusi Zoom, platform freeware untuk persidangan video dengan sambungan yang cepat dan, dengan mengejutkan, bukan bayang-bayang deadtimes menjengkelkan. Di sudut Dunia Lama cincin itu Alessandro Chiolerio, penyelidik di

Akhir Petikan ->

Ia hari Ahad, 11.30 malam, tujuh kaki di bawah tingkat jalan yang agak sejuk dan berkabus di Turin . Cincin itu sudah siap, di pejabat, untuk pertandingan tinju maya macam, wawancara malam dengan antipod.


Wawancara dilakukan melalui Zoom, platform freeware untuk persidangan video dengan sambungan yang cepat dan, dengan mengejutkan, bukan bayangan kematian mati menjengkelkan. Di sudut Dunia Lama cincin itu Alessandro Chiolerio, penyelidik di Institut Teknologi Itali, pengasas dan CEO Politronica. Di sudut Dunia Baru, Steve Outtrim dari New Zealand, pengasas Zmint Limited, yang membantu syarikat mengambil bahagian dalam blockchain.

The gong, permainan maya bermula. Dan dengan serta-merta, Steve mendorong Alex menjadi ceramah deskriptif mengenai teknologi tambahan untuk komponen struktur dan fungsi, mengkaji semula pengalaman penyelidikan dan pengalaman selama sepuluh tahun dalam bidangnya. Setakat ini, salah satu aplikasi teknologi yang paling mencabar adalah mengenai penerokaan ruang angkasa: kekangan ruang luar sangat menuntut; Cabaran untuk mencipta sensor angkasa lepas dan bahan-bahan lain memberikan anda keupayaan semula jadi untuk menghadapi persekitaran yang keras di Bumi.

Di ruang angkasa, Alessandro berkata, pembuatan bahan tambahan dapat memfasilitasi penggantian alat ganti atau rusak tanpa biaya tambahan. Sama juga, sifar kos siling boleh dicapai di Bumi apabila kilang pengeluaran diedarkan ke seluruh rangkaian hab kecil, masing-masing yang dihasilkan dari awal bahagian yang diperlukannya. Alessandro's Politronica mengawal rangkaian percetakan 3D terbesar di dunia, yang dikuasakan oleh satu dan model pencetak yang sama. Ditancarkan di seluruh Itali utara, rangkaian Politronica sedang diperluaskan ke negara-negara Eropah yang lain, bermula dari Portugal.

Perlawanan berlangsung. Steve tidak menyentuh, menekan Alex ke sempadan robot, menanyakan mengenai sistem autonomi cecair. Ini adalah projek yang paling maju, masih di peringkat awal, yang Alessandro berfungsi. Idea robot cair bukanlah sesuatu yang baru, setiap pengkritik sci-fi mengingat bersinar logam dari T-1000 yang mematikan; apa yang baru adalah gambarajah lengkap bahagian dan fungsi dalaman robot itu, disusun oleh Alex dan saintis NASA di JPL pada tahun 2015, dan diterbitkan beberapa tahun kemudian. Berdasarkan skema itu, Alex kini sedang membangunkan subsistem cecair dengan kerjasama institut penyelidikan paling tinggi di dunia; semoga robot cair pertama akan dicetak 3D dalam beberapa tahun.

Perlawanan maya berlanjutan selama satu lagi, mendarat kami kembali ke Bumi untuk pertarungan: butiran mengenai [TokohTokoh3DToken yang dijalankan oleh Alessandro dan pasukannya. Saat ini dalam fase pengumpulannya, Token 3D ICO menawarkan kepada token ERC20 umum yang akan diperdagangkan terhadap jam pencetakan tenaga kerja Politronica's robot.

Akhirnya, pada pukul 3 pagi, wawancara berakhir, dan kedua belah dunia berundur ke

Untuk maklumat lanjut mengenai Token 3D sila lawati www.3d-token.com . Anda boleh melihat wawancara penuh di https://vimeo.com/252425458


Imej ihsan Token 3D

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments