Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

TokenDesk ICO Marketplace Menawarkan Token untuk Fiat


· 28 Mac 2018 · 2:30 pm <! – Petikan

Kurang dari setahun lalu, sebuah pasukan TokenDesk membuat pengumuman tentang salah satu pasaran ICO yang paling inovatif yang mereka mula berkembang. Kempen ICO mereka menjadi lebih baik dan lebih daripada $ 15 juta modal crypto dinaikkan yang mempercepat pelancaran projek. Ia hanya beberapa bulan sejak versi alfa diperkenalkan kepada komuniti blockchain. Hari ini platform ini mempunyai lebih daripada 600 ICO yang disenaraikan dari seluruh dunia. TokenDesk

Akhir Petikan ->

Kurang dari setahun yang lalu, satu pasukan TokenDesk membuat pengumuman tentang salah satu pasar ICO paling inovatif yang mereka mula berkembang. Kempen ICO mereka semakin hebat dan lebih daripada $ 15 juta modal crypto dinaikkan yang mempercepat pelancaran projek.


Ia hanya beberapa bulan sejak versi alfa diperkenalkan kepada komuniti blockchain. Hari ini platform ini mempunyai lebih daripada 600 ICO yang disenaraikan dari seluruh dunia. TokenDesk telah pun melaksanakan fungsi perbandingan ICO (TokenDesk ) yang telah dilaksanakan oleh TokenDesk . di mana beberapa projek crowdfunding berdasarkan blockchain dapat dinilai secara bersebelahan. Pada masa ini, terdapat kemungkinan untuk membandingkan sehingga 4 ICO yang berbeza.

Walaupun pasaran ICO semakin banyak tepu dengan banyak projek, tidak semua mereka mungkin bernilai sumbangan anda. Membezakan berlian yang tidak berwarna adalah tugas yang dapat dilakukan dengan menilai faktor-faktor yang berbeza. Platform TokenDesk akan membolehkan membandingkan struktur token dan butir-butir yang lebih mendalam dengan cara ini membolehkan untuk melihat kekuatan dan untuk menyerlahkan kelemahan antara ICO yang dibandingkan.

Semua maklumat am juga sedia untuk diperiksa untuk memeriksa perbezaan utama dalam terma teknikal. Maklumat penting, seperti negara yang terhad untuk mengambil bahagian dalam crowdfunding berasaskan crypto juga akan mudah ditunjukkan jika perlu.

Semua Kaedah Pembayaran untuk Beli Token

Salah satu yang paling penting baru TokenDesk pasukan tidak sabar-sabar mengumumkan kaedah pembayaran mereka yang luas, bersepadu untuk menyokong dan meningkatkan semua pembelian token. Kemudahan yang selalu disebutkan sekarang adalah perkataan yang menggambarkan bagaimana sebarang token ICO dibeli dan disimpan pada platform TokenDesk.

Awal tahun ini mereka telah memperkenalkan dompet blokchain terpadu (19459030) di mana semua token dibeli boleh disimpan. Ini merupakan langkah penting yang pertama ke arah pelaksanaan lagi penyelesaian yang benar-benar mesra pengguna yang menjadikan TokenDesk ICO sebagai pasaran untuk menonjol di pasaran.

Penyelesaian pembayaran bersepadu mereka bukan sahaja penting kepada penyumbang apabila kita bercakap tentang ICO. Adalah sangat berfaedah untuk memiliki pemindahan kad bank, kad kredit, serta pembayaran crypto, bersepadu. Mereka semua membuat platform TokenDesk yang sangat bermanfaat untuk mana-mana ICO yang ingin memaksimumkan daya tarik modal.

Majoriti laman web ICO tidak mempunyai pembayaran FIAT yang terintegrasi. Maksudnya – tidak ada kemungkinan untuk mendapatkan orang yang belum "dalam crypto" untuk menyokong ICO. TokenDesk mengenal pasti ia sebagai salah satu peluang yang paling menjanjikan dan kini mereka menawarkan perkhidmatan sedemikian.

TokenDesk telah mencapai tahap inovasi yang masih kurang di antara kebanyakan pemimpin pasaran. Adakah masalah masa ini apabila pasaran ICO yang mesra pengguna ini mula memimpin industri ini? Terdapat peluang yang sangat baik seperti itu berlaku tidak lama lagi. TokenDesk pastinya berperanan penting menjadikan pasaran ICO lebih mudah diakses oleh semua orang.


Imej ihsan TokenDesk

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments